21

Schutzstaffel

преди 7 години

Формата е ясен. Два пълнителя със тиксо, и още по един във задния джоб. Ти *** прикри мафията. Можеш само да се радваш, че България не може да роди, някой като Джулиано сицилианеца.

20

анонимен

преди 7 години

как ще крадат ако са в коалиция ще се изтрепят кои да вземе повече

19

акуд

преди 7 години

хехехе спуснати опорни точки от москва за налагане на колективно мнение. герб НЕ могат да се коалират с бсп. бсп и дпс никога повече в парламента още повече във властта

18

dmx

преди 7 години

Олигархията ни разделя успешно, насъсква ни, ограбва ни и вбива клин след клин. Ако някога прогледнем ще ги смажем. Картонени човечета. Трябва да ги пометем. Нито един от бившите политици не бива да се пуска. Всички на кладата!

17

Анти-лумпен

преди 7 години

Ех Стефчооо, одъртя и почна да плещиш глупости...

16

Анонимен

преди 7 години

Този защо не е в затвора заедно с останалите му авери от ОПГ СДС?

15

Анонимен

преди 7 години

Важното е Васил Божков да е добре нахранен и внуците също, държавата и народа нямат значение.Защо постоянно му дават думата на този политически труп??През 97г той и Костов излъгаха хората и вместо промяна , лустрация и справедливост се договориха с комунистите за общо безнаказано крадене от държавата и народа, което продължава и до момента.

14

Анонимен

преди 7 години

Всичко може, обаче да не е премиер Борисов.

13

Анонимен

преди 7 години

Тоя човек е за затвора. Напълно подкрепям предшестваща коментар. Престъпници излизат пред медиите и ни учат как да живееме . По уместно би било да ни научат как да храним е без да се труди ме точно като тях. Софиянски ,Костов ,Овчаров . Може да допълните другите кандидати за раирани пижами. Не разбрах защо при толкова мандати Борисов не вкара нито един бивш или настоящ депутат ,премиер или министър ? Може би и той е в играта на грабежа. А Вие граждани бачкане за три- четиристотин евро като роби.

12

Гошу

преди 7 години

Аз тоя изход го видях много отдавна, ама в малко по-друг формат - коалиция СДС/БСП. Това стана още когато дъщеря му Софиянска се ожени за сина на Черепа и капиталите на двата политически клана се обединиха :)))

11

Паравоенен

преди 7 години

Този защо не е в затвора със смъртна присъда?Като вземем властта този ще е един от първите изправени пред народният съд!

10

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ+БСП е повторение на тройката НДСВ+БСП и ДПС с по 8 министри и 800 дни.

9

два мандата

преди 7 години

*** ти е ба ваш ли се с народа.С ББ и Корнелия не става.Когато си отидат и на тяхно място дойдат млади а не бивши комунисти и седесари ще се обединим.Два мандата и вън иначе всичко по старому.

8

dmx

преди 7 години

Най-логичното нещо е малкото Черепче, което му е внуче. Това е по логично и от коалицията БСП-ГЕРБ. Мисля, че най-после започнах да разбирам този човек.

7

простака

преди 7 години

Че те си се коалират под масата и си подават топката.А виж Бойко как на два пъти поръси с "жива вода" бсп-то - при кандидатурата за оон-то и при кандидатурата за прецедент. Ако не беше уж "развалил работата" с вкарването на сталинка, как щеще да се оправдае неизбирането на боковица ? И кой щеше да отнесе негатива, а??Ако не беше предложил неизбираемата цецка, и беше спечелил, къде щеше да е сега бсп-то ? щеше да бори 4-те процента?То затуй 50% твърдо НЕ гласуват!

6

дидо

преди 7 години

Йезуитското човече ръси отрова, за да дискредитира БСП. Всяка такава изцепка води до отблъскване на част от електората.

5

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ се разпадат и това ще е самоубийство за БСП както стана със СДС или реформаторите които се разпаднаха след съюзи с ГЕРБ.

4

Балтона

преди 7 години

Абе този Софиянски е голям картоф. Гледам Йотов го гласи за премиер. Явно професора мъж на вицето ще се изявява като сивия кардинал в тази ситуация. Май двамцата са имали успешен бизнес по времето на СОфиянски.

3

Анонимен

преди 7 години

Изход от кризата - всички крадливи политици от прехода в затвора. Този трябва да е сред първите

2

Момо

преди 7 години

Бе тоя жив ли е още?