23

Анонимен

преди 7 години

Повече то актуални проблеми на нашето време водят началото си от грешната колониална и империалистическа политика на Франция и Великобритания, и т.н .Те са свикнали да командват,но сега парада води Германия и това не ги устройва.

22

до 23

преди 7 години

Не си прав. Македония и Сърбия не са в ЕС но се напълниха също с бежанци. И имай предвид че ние граничим с Турция. Без ЕС и НАТО мустакатия като нищо може да ни спретне гражданска война. На мен ми е през дедовия за ЕС ама съм на мнение че за момента това е единственото спасение за България.

21

Извънземен

преди 7 години

Истина е...

20

Анонимен

преди 7 години

Пак повтарям-ЕС е много но говнян от бившия СССР.

19

Путин

преди 7 години

Маринче, не се прави на луда, връщай парите.

18

Анонимен

преди 7 години

Точно. Франция ще е втората последвала Великобритания. Нататък ще последва лавина от екзити. Като се разпадне ЕС, страни като Чехия, Словения, Унгария и прибалтийските реп.ще останат по някакъв начин в орбитата на западните страни, защото са дръпна ли доста напред. България със сигурност ще бъде изхвърлена зад борда заради граничното й положение с Турция и да отрежат притока на мигранти от Бл.Изток. А и за 10г.какво направихме да се доближим до Европа? Хора, ние сме още в началото!!

17

Анонимен

преди 7 години

Интрерса е нова форма на Съюз ,но без нас./източния блок/.Той е като бездънна яма.За,, разпаданато,,на ЕС говорят всички партии в европа.Хората го искат.На немците им падна стандарта 2-3пъти след като въведоха Еврото.Искат си марката и добри стандарт.Ние ще си спомним 90те с пълна сила

16

Анонимен

преди 7 години

До 18 Какъв контрол те гони тебе ,незнам.Че ние не можем сами да се контролираме,че срещу Турция и Русия:-) :-) :-) :-) Не искат такова племе мързеливо,мрънкащо,искащо всичко на готово,лежащо на социала в европата.,с мечтата да си купят 10годишен Гоуфф.:-) :-) :-) Прави са да разпаднат ЕС,и така ще ни елиминират.След това си правят нов съюз,,но без нас.:-) :-) :-)

15

Анонимен

преди 7 години

Ние на какво се радваме ? Че ще се ,,разпадне ,,ЕС в този си формат?Ми западно европеиците точно това искат.Немци и французи ще се ,,освободят,,от нашето присъствие,и ще са си отново Добре.а ние ще ,,цъфним,,:-) :-) :-) :-) като си дойдат ,,бг-бежанцит-но вече и с деца,,,стояли по европа на социални помощи.Таман ще'станем 8000 000.

14

Анонимен

преди 7 години

Защо им е притрябвала България? Само заради контрола на Балканския п-в срещу Турция и Русия. Без нас не може:-)

13

Анонимен

преди 7 години

Имам чувството че ядрото от държави на ЕС,не иска източния блок.Вероятно са осъзнали грвшката си и сега се чудят как да ни изхвърлят.Правно няма как,но ако се разпадне ЕС-всичко е О.К..След това си правят нов ,,съюз,, но без нас .Връщат ни Бг,,бежанците, дето им висят на социални помощи там ,че да увиснат отново у нас,и всичко се нарежда.Интересни времена ни предстоят.Ще видим',но на там вървят нещата:-) :-) :-)

12

Анонимен

преди 7 години

До Художника-Ми щот сме много убави и можещи.:-) :-) :-) :-) Май никои не ни ще.Ако ни приюти Рассията-току виж'след 2_3години и те се ....

11

Анонимен

преди 7 години

След 1-2 години отново ще се сетим за периода на 90те.Да ни е честито. ".Периода на соца е немислим,особено като в Русия няма социализъм.Там си е техен капитализъм ,какъвто беше и у нас през 90те.

10

Анонимен

преди 7 години

Кога най-накрая ще го отрежат това путинско пипало, в центъра на Европа?

9

художника

преди 7 години

А бе що, където се набутаме ние и всичко се разпада?Справка: Византия, Османската империя, Третия райх, СССР..... ЕС :-)

8

Анонимен

преди 7 години

Дааа 90-те отново тропат на вратата.Фалити на банки,безработица,хиперинфлация.мутри Не можеш да си потърсиш щастието в западна европа-няма ЕС,и нямаш работна виза.Върнали се в Бг хиляди ,,роми,,чакащи на социала ...Бг ще разцъфне както си беше разцъфнала през 90 те

7

ГАДОРЯН

преди 7 години

Все някой ден ще узнае

6

Анонимен

преди 7 години

Преди 2007 ,особено през 90-те в Бъшгария беше един ,,рай,,че ум да ти зайде.:-) :-):-) :-) Не се тревожете след 1_2години отново ще си припомним 90-те,като не сме в ЕС.Немците и Французите ще си отдъхнат от бремето ,,източен блок,,Може и това да целта им .....знае ли човек.Не ни искат /особено след като по техните земи се изселиха хиляди ,,братя-роми/но правно не могат да ни изхвърлят.Е като се разпадне ЕС в този си формат това ще се осъществи.Нищо чудно след това да формират нов съюз ,но без..

5

Анонимен

преди 7 години

Не в момента агонизира.От там идват и сигналите от цял ЕС за ръст,подобрение и тн.Това състояние в човешкото тяло се нарича агония.Пациентът ако е в съзнание дори е оптимистично настроен защото усеща подобрение.Смърта настъпва малко по-късно в нашият случай след около 25-30 години когато ислямистите закрият лоното на щастливите прасета и отворят халифат.Дали със силата на революция или на хорското мнозинство е без значение.Но правилно се е ориентирала жената.Разумен човек.

4

Хаха

преди 7 години

Тролчетата на атака и вмро веднага се включиха с минусите. Симеонов поне го знаем, че няма *** в интернет.