23

Анонимен

преди 7 години

Федерер след малко ще отпадне и на практика остават 3 големи играча Вавринка, Раонич и Надал. Но все си мисля че Цонга не трябва да се отписва.

22

Анонимен

преди 7 години

до 20 Не знам колко ще му е срещу Истомин на нашия. Оня е във вихъра си и не случайно срази Новак.

21

Анонимен

преди 7 години

Смяна на караула и в световния тенис!Гришо е част от новия :)

20

Анонимен

преди 7 години

Тенисът на корт отново стана както го харесвам - непредсказуем! Точно както беше в началото на този век - всеки следващ голям шлем се печелеше от различен човек. Без доминатори, без мастодонти. Дано в бъдеще да имаме такава картина - 10, даже 15 души, които да се борят за големите турнири. С изненади, с драми, но и с високо качество на Играта...

19

Анонимен

преди 7 години

Ей сега стана касапница в Мелбърн, уважаеми дами и господа... Това е уникална възможност за редица играчи в тура, които нямаха шанс до момента да се борят за титла от Големия Шлем.

18

Анонимен

преди 7 години

Всякакви прогнози на този турнир бяха разбити. Във момента букитата дават 4 фаворита - Вавринка, Федерер, Раония и Надал, с почти равни шансове и Григор 5-ти , с по-малки такива. Това може да е добре- без голямото напрежение и медиен шум, но с малко по-лека схема в следващите 2 кръга

17

Анонимен

преди 7 години

до 11 Дедо Родж в момента както е с бас.туна и води на 5-я в света Нишикори, брат!

16

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 7Мечтите са хубаво нещо.Те са БЕЗПЛАТНИ

15

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 3За *** като теб това са "сензации" но когато след финала в Доха казах че и Мъри и Ноле играят слабо и няма да стигнат финал на АО тук имаше рев до небесата как нищо не разбирам и как "Всички" били оценили мача между двамата в Доха като "титаничен", "велик" и т.н при положение че играта си беше доста посредствена.Е сега всичко е ЯСНО! Единият го издуха No105 а другият падна играч който НИКОГА НИЩО не е печелил и е пред пенсия (на 29г).А аз продължавам нищо да не разбирам..

14

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

До Анонимен 15-Не си съвсем прав...Преди век и половина голяма част от генералитетът им се състои предимно от прусаци.Имена като Тотлебен и Радецки не звучат съвсем по руски...Но в смисъла в който го казваш съм съгласен с теб.

13

Анонимен

преди 7 години

Освен Екатерина Велика май друг германец не се е "състезавал" за Русия ?А руснаци ,които са щастливи с германски паспорти - бол!

12

Настасе

преди 7 години

До razgradski popНе вярно ! И те ползват от ,,лютеницата,, на сестрите/братята/ Уилямс !

11

razgradski pop

преди 7 години

Световните Номер 1 и Номер 2 са елиминирани от 30 годишни руснаци, единият 117и, другият 50и (няма значение че единият се състезава за Германия а другия за Узбекистан)...досието на руските спортисти е доста дебело...мирише ми на допингов скандал...

10

Анонимен

преди 7 години

Роджър е вече трагичен. Да се отказва по-добре за да не мъчи феновете си. Не искам да го гледам такъв като негов фен.

9

tiebreaker

преди 7 години

Ауу как можа Мъри да се даде на руснака :(Сега съм за Григор.Хубаво е че има един български тенисист пробил в елита на големия тенис.... Този спорт е по-аристократичен и по-атрактивен от футбола. Ама той знае ли че е от България?, :D

8

Анонимен

преди 7 години

Всичко тече, всичко се променя. Без да ги пенсионирам, но и Мъри и Джокович, стават на 30 след около 3 месеца. Надал става на 31, Вавринка на 32, Федерер на 35. Идва вече бодрата смяна!

7

Анонимен

преди 7 години

Супер интересен ще е след малко мача между японеца и Дедо Родж. Интересно ми е да видя в каква форма е Кралят макар отдавна да е с бас.туна.

6

Анонимен

преди 7 години

Руснака показа едно- че всеки може да победи всеки от останалите 15 в тура. Защо да не мечтаем за нещо голямо с нашия Григор?

5

Анонимен

преди 7 години

do 4 А може би Вавринка?!

4

ШАРАН БГ

преди 7 години

Това е игра - не се знае какво ще е моментното състояние на играча. Докъдето и да стигне Г.Димитров - само БРАВО ! Мъчно ми е за комшията.. Новак нещо не бе добре... Радвам се, че А.Мъри бе елиминиран от М.Зверев. Може британецът да е чудесен като човек / дай Боже/, но по-неприятен тенесист за мен, просто няма !!