26

Анонимен

преди 7 години

Не знам за вас, но за мен ВСЕКИ ЕДИН ДЕН БЕЗ БОЙКО БОРИСОВ Е ХУБАВ ДЕН

25

To6

преди 7 години

Днес е хубав ден за България, ден на Надежда, защото встъпва в длъжност новия ни Президент. А една партийка герб си провежда конгрес. Да се смеем ли или да плачем, ПРОСТОНИЯ и НЕВЕЖЕСТВО, *** М. ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТЯХ. БОЖЕ, ПАЗИ БЪЛГАРИЯ.

24

Анонимен

преди 7 години

До 45 но ти не си талантлив ,нито умен ,нито има нещо в твоята празна тиква. Радвай се на руснаците ,защото няма нищо българско в тебе- пълен ***. Народа е казал не се радвай на малко прасенце ,защото не знаеш каква *** ще израсне ,явно ти си бил от тези малки прасенца отглеждани в *** на стогодишната баба !

23

Активист на БКП

преди 7 години

Днес е новият 10 ноември !!!

22

Свободен

преди 7 години

най-светлият ден след 9-ти септември и априлския пленум .... ЧЕСТИТА ВИ СВОБОДА!

21

Ицо

преди 7 години

Марш, марш с генерала наш. В бой да летим, враг да победим...Успех генерале. Истинските българи са с теб. Платените и феновете на престъпника премиер, с богато тъмно минало нямат род и родина....

20

АТАКИСТ

преди 7 години

най-светлият ден след 9-ти септимери ... ЧЕСТИТА ВИ СВОБОДА!

19

Анонимен

преди 7 години

34,много удобно се забравя от какъв род е Плевнелиев,нали? Друго си е да си бил комунист при комунистите,а когато ти платят подобаващо да станеш продажник.Аз *** не лижа,защото имам принципи,но мекотелото Плевнелиев не само лиза *** на Сорос,но и продаде нац. интереси за да го прави!Не защитавам Радев,защото не го познавам,а делата му тепърва ще покажат дали е достоен! Именно делата,а не думите са важни! На фона на Плевнелиев обаче всеки друг би изглеждал достойно!

18

Анонимен

преди 7 години

Много е студено на вън бе.*** какъвто е нежен ще замръзне.

17

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 29.Щом хвалиш Попова-дъртата комуниска дето отиде в президенството да оправи децата си на високи постове по стар комунистически обичай,но беше незабелижима за народа си,не е ли достатъчно да се види вашата възхвала на Радев от който нищо още не сме видяли?не е ли достатъчно да видим,че той дори няма дар слово и че не може и да чете равно и вярно?аз говоря за това,което видяхме а ти мечтаеш за нещо което не се е случило но ти е набивано в непросветеното канче

16

Анонимен

преди 7 години

Добър президент ще е този президент,който върне суверенитетът на страната ни!Президентската институция беше срината от онова недоразумение Плевньо,а вице премиерът Попова беше мъжът в двойката.Адмирации към достойното й държание,тази жена заслужава да е на този пост,а за Йотова имам голееееми резерви.На Радев се възлагат надежди,дано ги оправдае!

15

Анонимен

преди 7 години

Току що един руснак разказа играта на световния номер 1 Анди Мъри. Давай Гришоооо.Световните номер 1 и номер 2 са аут!

14

nick

преди 7 години

Слушам го по телевизията... Плановете му били да развива армия и оръжия. Плевнелиев развиваше търговия и култура и обедини цяла югоизточна Европа!

13

Анонимен

преди 7 години

Омразата към Сорос, трябва да се въведе в медицината като диагноза.

12

?

преди 7 години

Предполагам, че журналистите, които пишат статии, не са на по 90 години.Защо употребяват думи като "ВАРДЯ"(пазя), ШКОЛО'( училище), ДАСКАЛ( учител)? Може би смятат, че старите думи са "ПО-БЪЛГАРСКИ"....А Президентите Плевнелиев и Радев не са в 1800г., за да "бъдат ВАРДЕНИ".(Бъдете в крак с времето и със съвременен изказ!)

11

Анонимен

преди 7 години

Вие дето плюете по Генерала к'во искате ? Стругарката ли да ни беше станала президент? Акъл имате ли бре?

10

Анонимен

преди 7 години

ДО КАТО КОМУНИСТИ СА НА ВЛАСТ НЯМА ОПРАВИЯ ! КОСТОВ ,ГОЦЕ,СТАНИШЕВ,ДОГАН,БОРИСОВ ВСИЧКИ СА РОЖБИ НА ЕДНА СТАРИЦА-АЛЧНА НЕНАСИТНА...ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ВСИЧКО ТАТА КАКТО БЕШЕ И ПРЕЗ ИЗМИНАЛИТЕ 27 Г. НАРОДА ТРЯБВА ВИНАГИ ДА ИЗБИРА НОВИ ЛИЦА ЗА ДА ВИДЯТ ВСИЧКИ ДОСЕГАШНИ ПАРТИИ ,ЧЕ НЯМА ДА ДОПУСКАМЕ СТАРИТЕ АКУЛИ ОТНОВО И ОТНОВО ДА СЕ ВРЪЩАТ А ИНОВИТЕ ЛИЦА ДА ВИДЯТ ,ЧЕ ВСЕКИ КОЙТО Е КРАЛ НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ ВЪВ ВЛАСТТА !

9

БЪЛГАРИН

преди 7 години

До Първи НЕ НАРОДА ЗАПОЧВА ДА СЕ ВРЪЩА НА ВЛАСТ СЛЕДВАЩАТА СТЪПКА Е--ЗАКРИВАНЕ НА ПАРЛАМЕНТА КАТО НЕНУЖНА ИНСТИТУЦИЯ ИЗБИРАНЕ НА НАРОДНО СЪБРАНИЕ ПО МАЖОРИТАРЕН НАЧИН ---84 ЧОВЕКА КОЕТО ДА СЕ СВИКВА НА 3 МЕСЕЦА ИЛИ ПО НЕОБХОДИМОСТ ---ДО ТУК С ПАРТИИТЕ---КРАДЦИ И ИМИТИРАЩИ РАБОТА КОЍ Е ЗА

8

Алекс2

преди 7 години

Досега Народа хранеше 4 президенти сега ще храни 5 ! Е те това е разликата ...Щом първата работа им е да се кълнат в *** ценности и НАТО ...То си е казано - ходи в богат да се наработиш и при беден да се наядеш ! А дано им приседне на Гоце и Плевела !

7

Анонимен

преди 7 години

До Абсурд - Не знаеш ли , БКП старейшините излязоха от властта но си осигуриха ясли (пълни) до девето коляно . ПРИМЕР - Един борец държи монопола на захарта ( един поставен господин НИКОЙ) и т.н.