351

ГРЕШКА!

преди 7 години

ГРЕШКА В ЗАГЛАВИЕТО НЕ НА НАРОДА СИ А НА ЧАСТ ОТ НАРОДА СИ - ЯСНО!!!!!

350

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 7 години

Хубаво,но ти НЕ служи на народа1

349

Бах

преди 7 години

Тоя клоун служи на всеки друг ама не и на народа!

348

Благодарим!

преди 7 години

Президент Плевнелиев, благодарим за успешното Ви президенство, ВЪПРЕКИ ВСИЧКО!Бяхте последователен, смел, принципен в устояване на ЕВРОПЕЙСКОТО присъствие на РБългария в ЕС.Желаем Ви здраве, успех, също и на семейството Ви!

347

nick

преди 7 години

През 90-те завиждах на Полша и Чехия, че имаха президенти които не спираха да критикуват и САЩ и Русия. Слава на Плевнелиев!

346

анонимен

преди 7 години

До 123 СТИГНАХ ДО ТОВА---БЯХ ПАТРОН И ИНИЦИАТОР.......ДА ИНИЦИАТОР НА--- ГЕНОЦИДА СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ ---И СПРЯХ ПОПОВА МУ КАЗА В ОЧИТЕ КАКВО Е НЕСВЪРШИЛ А ЗА ТОВА КАКВО Е ИЗВЪРШИЛ ЦАЦАРОВ ДА ГО ПРИВИКА----ЦЯЛАТА МУ ДЕЍНОСТ Е ПРОТИВО НАРОДНА И ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА---

345

ЕДИН ОТ НАРОДА НА БЪ

преди 7 години

И ЗА НАС БЕШЕ ЧЕСТ ,ЧЕ СЕ ПОЯВИ ЕДИН ВЪЗПИТАН,ЕДИН ЗНАЕЩ ЧОВЕК ,ЧОВЕК КОЙТО СЕ ОБЩУВАШЕ С ВСИЧКИ СТРАНИ НА ТЯХНИЯТ ЕЗИК ,ЧОВЕК КОЙТО БЕШЕ БЪЛГАРИН ! ТИ БЕШЕ БЪЛГАРИН И ЗАШЛЕВИ СВУЧНА ПЛЕСНИЦА НА ВСИЧКИ *** В НАШАТА СТРАНА И ОТТОГАВА ТЕ НЕ ТЕ ПОНАСЯТ ,НО ТОВА ПЪК НИ ДАДЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ВИДИМ КОЛКО *** ИМА ЗА ИЗРИВАНЕ В РОДИНАТА НИ ,САМО Е ДОСТАТЪЧНО ДА ПРОЧЕТЕШ КРИТИКИТЕ ИМ И ДА РАЗБАРЕШ ,ЧЕ СА НЕУКИ,ПРОСТИ ,*** !

344

Бащицата Махно

преди 7 години

Тоя няма да спре и след като го изгонихме...

343

Анонимен

преди 7 години

Да си жив и здрав Росене и още много години успешно да късаш нервите на безродниците, националните предатели и българофобите!

342

anonimen

преди 7 години

сложи мезоканала с операта и хорцата и аз ще се чуствам прекрасно

341

Веселяка

преди 7 години

До nickАко това ти е политика по добре отивай в Африка да те ограмотят.

340

anonimen

преди 7 години

до музикалния спец на оптиспринт абре де отиде ВН 1 си ми сложил тая боза мажик тв умник и докога ще сме на снежинки а да вас цифровизация няма

339

Анонимен

преди 7 години

Служил на народа си? Хахах! Не знаех , че имал чувство за хумор! Най-слабият и чужд на България президент, който сме имали досега!

338

Абсурд

преди 7 години

Оставете го,толкова е жалък,че започнах даже да му съчувстам,жалко,че детето му плати цената,Бог да го прости.И все пак не е късно да се смири и да поиска прошка от народа

337

Shark

преди 7 години

Не, ни не служи на народа си, ни служи на презокенаския си началник. И ще останеш в историята като най-позорния президент на България.

336

kk

преди 7 години

ГОЛЯМ СИ ... Айде махай се вече ...

335

Ttt

преди 7 години

Кой народ ? Този на Сорос ли ?

334

Защо

преди 7 години

винаги съм се чудил, защо хора които са за затвора, като се почне от Пръмова-Кунева, се изявяват по медиите, не само това, ами стават и политици. има нещо дълбоко сбъркано в БГ.

333

Не беше БГ президент

преди 7 години

Служи, но не на българския народ. Прокара езика на омразата и разделението. Не те знаем на кой си служил, но се срамувах, че БГ има такъв президент. Ти вся безнадежност, омерзение, отвращение в хората, които след всяко твое изказване предпочитаха м*a*г*а*р*е вместо президент. Никога президенството не е било осквернявано по толкова грозен и отблъскващ начин, чрез представляването ти на тази институция. Отивай си и замълчи, радвай се, че хората не те изгониха с камъни.

332

Анонимен

преди 7 години

Имаш проблем, "президенте". Демократите не са на власт повече и няма кой да натисне да те назначат на топло и добре платено местенце. Бих ти казал и няколко не особено учтиви фразички, ама ще ги делне ***...