45

Пипи

преди 7 години

Интересно ми е ако съм на магистралата и на катаджията му скимне да свали номерата на колата - какво правим? Не мога да карам без номера, в локалното ли да я зарежа или направо при нотариус да я прехвърлям на катаджията?

44

Анонимен

преди 7 години

Тотално смесване на властите, щото катаджията те обвинява, той те и съди и пак той ти налага наказанието! Ненормално е най- корумпираната част от държавната администрация след митничарската, да се оправомощава да безчинства все повече и повече! Но в ненормалната ни държавица, която е на брюкселско командитно дишане, всичко е възможно!

43

Охрана на презитента

преди 7 години

Аз искам да пшибам млада законодателка......с пръчка, по дебилната кратуна,за да и уври мозъка и за да не и ражда повече глупотевини,от които да страда данъкоплатеца.

42

varg

преди 7 години

И какво,като няма номер пакк ще кара или с крадени.Директно возилото да се конфискува.

41

Анонимен

преди 7 години

всички S класи ги карат бандити.точно те са за санкции

40

Анонимен

преди 7 години

Пак ще го отнесат Магаретата не Атовете. Може ли да си представите някой с S класа струваща 100 000 лева да бъде спрян и да му свалят номерата? Щото аз даже немога да го сънувам. Така че чукайте си клавиатюрите а тези с дръжките ще ви чукат вас. Така правите вече 27 години чукате чукате и все начукани ходите.

39

Анонимен

преди 7 години

До Надя Николова"... да има тлъсти лихви и задължително запориране на заплата."---НаТке, на какво основание, бе, пиле? Лихви се начисляват за закъснение. Няма и такъв нормативен акт - да ти запорират заплатата, за щяло и нещяло.Приказваш като оная "министърка" Деса Атанасова, дето предлагаше да не ти се издават лични документи, ако не плащаш здравни осигуровки. Ама оная беше набеден "юрист", та й беше простено. Ти да не си счетоводителка, като Румето Бъчварова? :)

38

Анонимен

преди 7 години

Тук днес по темата личи , че има доста катаджии и полицаи наострени да глобяват тези от които им идват заплатите/ обикновените хорица / и да покажат , че са над всички с изключение на мутри и политици.

37

Кесяки Алексиев

преди 7 години

''Още днес пред камерата на bTV катаджиите свалиха табелите на кола, чийто шофьор отказа да даде проба за алкохол.''-И к'ва е файдата,утре ще изтрезнее и ще ги осъди че са му свалени неправомерно номерата?!

36

Анонимен

преди 7 години

ей навъдили се едни философи гербаджии и реват ли реват

35

Елемаг

преди 7 години

Ама разбира се колеги,какво ви казах?Астра ще изгори :) Няма да изгори Q7- я :) Абе какво стана с прокурорското дете,дето уби двама на спирката? :)ХОхахоахоа робите сега без коли.Чорбаджията ще си разиграва коня пак? :) Нали заради такива като прокурорското ви затягат врата? :) Какво като сте редовни?Тодоров женския полов орган бяхме заедно в казармата.Ако те добарам ще ти сцепя кофата,както правех преди,за дето напираш да ни стане пътуването АД с твоите предложения!!

34

Анонимен

преди 7 години

Да видим ченгетата как ще свалят т.н. златни номера, които струват минимум 5000 лева.

33

Анонимен

преди 7 години

И аз няма да спазвам правила, докато не започнат всички да глобяват.

32

Само така

преди 7 години

Не само трябва да имат правото, а направо - задължението да свалят номерата на наглеците по пътя!

31

Анонимен

преди 7 години

Ехооо, номерата никога не сте ги купували и през цялото време са собственост на КАТ. Плащате разходите по обработка на документи, поставяне и др. Нали като отрегистрирате кола, връщате номерата, ама не ви връщат пари срещу тях?

30

Virgi

преди 7 години

Tova ne e novo. Te otdavna taka si kradat tabelite i nomerata na horata i gi preprodavat. Kak inak da si kupuvat benzin i novi raketi?!

29

Панов

преди 7 години

Докато законът не стане еднакъв за всички, и да се прилага спрямо всички, без никакво изключение, по 10 0000000 лева да направят глоба за минаване на червено, ефекта ще е никакъв за същинските нарушители. Тук, в Германия, глобата за 5-10 км отгоре е 15 евро, с блиц, по пощата директно. С над 30+, директно си без книжка, без значение къде. Само че абсолютно всички го отнасят. В България мутрьо лети с над 200 по "магистралата", но обикновен човек със 150, веднага ще го заковат.

28

КАТ е проблемът

преди 7 години

То каквото и да пише в закона, като няма кой да прилага закона, както е в България, само преливаме от пусто в празно и нарушенията се увеличават. В нормалните държави държат на неизбежността на наказанието, когато има нарушение и размера на наказанието е несъществен, в България КАТ иска обратното - огромен размер на санкциите, които на практика не се прилагат. Не може да се приеме че една санкция наложена от КАТ на десетки хиляди нарушения е приложение на закона.

27

До 18 /СМЯХ

преди 7 години

Прав си, точно така е! Но, законите ги промениха после тези , които ни управляваха при бай Тошо! Целта е ясна - пълно ограбване на страната през тези близо 30 години, и успяха!

26

don

преди 7 години

Най глупавия не работеш закон който приеха в този парламент защо не казват как да умеличат благосъстояниеето на народа а говорим само за глобив българия се плащат едни от най високите глоби налагани от държавната администарация е не разбрах с какво да жиемем господа гвазимоди новият президент прлавилоно ви го каза колко ви остава нещастници . квазимодото симеонов он сам си знае каво го чака *** *** където излеце и заболиди толкова хора.Дано новия президент му наложи ветоГЕРБ - ГРОБ