40

Другаре

преди 7 години

Бързо в темата на другарката Нинова да окажете малко подкрепа, че я направиха на нищо там.

39

Анонимен

преди 7 години

Путин не се среща с разни ПРАСЕнко и ОБЕЗЯНко а Трьм е агент на Москва.

38

Анонимен

преди 7 години

Шорошиди квик-квик-грух-грух

37

ах въй

преди 7 години

владко путин бил готов за среща с Президента на САЩ а те дори незнаят че съществува такъв человек

36

анонимен

преди 7 години

среща да доверие не докато не си изнесе воиските от европа никакви сьглашенияаз искам мир не желая да ми се изсипят ам бомби за някаква измислена кауза

35

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

До Анонимен- Джуджето ще трябва да направи доста чупки в кръста на тая среща. Тръмп не е мекушавия Обонго който стоеше с поглед вперен в пъпа си...Тъй че плонжирането на кремълският герой си е разбираемо..

34

Анонимен

преди 7 години

До Кънчо"А аз не съм готов още..."--- 'Ми, какво чакаш, 'оди подмий се, бе Къньо!

33

?????

преди 7 години

До Западноеврогеец може да си излязъл от СЕЛО и да си си помислил че си станал западноевропеец ,но СЕЛОТО никога няма да излезе от теб.

32

ТАшо

преди 7 години

Този комплексар страда от липса на внимание. Това мисля е причината да са на всяка манджа мерудия...не се ли усещат колко са жалки в непрекъснатите си опита да се предлагат при всеки удобен случай, по големи ******ви от тези едва ли има.

31

Западноевропеец

преди 7 години

До 30"Господи, как създаваш такива умствени лилипути като тоя "западноевропеец"!"А как е възможно да има фенове на кремълското лилипутче? Вие всичките му фенове сте доста ***!

30

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 29Браво на ясновидеца! Ура! Путин ще се срещне с Тръмп и тогава желна ви майка лентяи, пладнешки обирници, мишкари и мошеници, хищни динозаври, въртиопашковци, разчитащи на срелбърници от разнои ходещио мумии... Жална ви майка.

29

Анонимен

преди 7 години

До ЗападноевропеецГосподи, как създаваш такива умствени лилипути като тоя "западноевропеец". Затова Европа очерня, покафеня, краката и станаха криви и смърдливи, устата с черни, разръфани зъби и сини венци, очите гуреливи, пълни с *** - това са западналоевропейците. А европейците се гушат страхливо, все още вземат ежедневно душ, казват сутрин "бон матен" и "гуд морнинг"(пардън, гуд морнингът е вече екзит, спаси се), гостоприемните меркали вместо "гутен морген" вече казват "сабах алкхнаир.

28

Анонимен

преди 7 години

Трьмп е агент на Путин ! Разбира се,че ще се срещне с него.

27

интересно ми е

преди 7 години

Ако Тръмп и Путин си стиснат ръцете............кво ли ще праат европейските клак.ьори!!!!

26

Кънчо

преди 7 години

А аз не съм готов още....

25

Анонимен

преди 7 години

26, то защото всеки бяга от Русия, затова има прираст на населението на Русия в последните 15 години? А? Смешшник!

24

Западноевропеец

преди 7 години

Срещата е отложена поради технически причини, тъй като от Кремъл не са успели да намерят обувки с 10 см - токчета. С толкова Тръмп е по-висок от кремълското лилипутче! :-D

23

Анонимен

преди 7 години

Като се знае, че Мир за всяка империя така и за империята на злото е равно на самоубийство, то всеки опит на Америка да вразуми кремълската клика ще е само временен !виж: Историята

22

Анонимен

преди 7 години

Руската империя се опитва да си възвърне старото влияние, от времето на СССР.Руските стратези още 90-те години са достигнали до извода, че това може да стане с противопоставяне и насаждане на омраза между Европа и САЩ.Това, между другото, се вижда ясно и лесно от опорните точки на нашите родни ***-копейкаджии.С други думи, следете троловете, посланията им, опорните им точки, четете "между редовете", и всичко става доста по-ясно.

21

Анонимен

преди 7 години

Това че ходи гол до кръста за риба и с Фотошоп му махат сланините и му рисуват мускули,не значи нищо.А джудото - другите сами падат, пълно театро.