21

Анонимен

преди 7 години

До "УМЕН" ГУЩЕР"Шопски ценности! Шопа е териториално животно, което си брани територията!"Заради тази си пpocтотия, дето не спря да я пишеш под всяка една статия, заслужаваш публично разсъбличане и бой с пръчка. Ти пък си "УМЕН ГУЩЕР", който си брани територията от други "УМНИ ГУЩЕРИ".

20

Западноевропеец

преди 7 години

Смятал, че синът му ще стане истински мъж, тъй като и него са го възпитавали така. Внушавал на детето си, че жените са неадекватни и трябва да се държат в подчинение.Всъщност донякъде започвам да съжалявам този полицай, защото очевидно е произлязъл от някое варварско семейство и затова смята, че това е нещо нормално. Но какво да се очаква от народ с промито риско съзнание?

19

df

преди 7 години

до 19ти: Аз съм отдавна в западна европа, а ти ще си пaрдиш в разкапаната ориенталска задунайска губерния

18

Анонимен

преди 7 години

До АнонименНяма по-долен и мрсен народ от българският.Всичко ни е гадно и пртивно - историята ни е проституттска и помярска.Фолклорът - цгански и вулгарен.Традициите - варврски.Манталитетън ни - ориенталски.Морал и ценности - никакви.Срам ме е, че съм българин.

17

Анонимен

преди 7 години

Казвал, че е станал човек, защото и него така са го възпитавали.Малко се е объркал. Не е станал човек, а полицай.

16

Анонимен

преди 7 години

Полицая може да възпита сина си със своя пример вспужбата си. ДА НЕ Е КОРУМПИРАН. ДА ПОДЪРЖА НОРМИ И СТАНДАРТИ ОТ МВР И ПО ЗАКОНИТЕ НА ЕВРОПА

15

Старозагорец

преди 7 години

До ПацоКажи му пловдивчанин и не го обиждай повече.

14

онбашията

преди 7 години

ало европейчета, радев е вече президент, хващайте пътя към швеция или друга педалcкa държава, а ние ще си възпитаваме децата като мъже

13

Анонимен

преди 7 години

Явно е станал "мъж " ..полицайчето !!)))

12

annybody

преди 7 години

Нито аз, нито брат ми някога сме видели повече от кротък упрек, така сме възпитавали и децата си - не че сме толкова мъдри като въпросния полицай, например. Много обич и смях - какво по-хубаво от това? Е, не сме се издигнали чак до полицаи, но инженер, двама адвокати, лекар и тем подобни - дотам го докарахме, толкова можахме.Нали уж има там някаква си Социална комисия за грижа за детето? Освен да нанкат кротко - за какво друго ги бива?

11

Анонимен

преди 7 години

СЛ,ЕД ВРЕМЕ ПО НАСЛЕДСТВО СИНА И ТОЙ ЩЕ СТАНЕ"ПОЛИЦАЙ" И ЩЕ ПОЧНЕ ИЗПОЛЗВАЙКИ ЗЙЩИТАТА НА УНИФОРМАТА ДА СИ ИЗКАРВА КОМПЛЕКСИТЕ КАТО БИЕ И ТОРМОЗИ НОРМАЛНИТЕ ХОРА

10

аз

преди 7 години

Дете не се бие! Точка!На тлъстия полицай му пожелавам да му изкъртят зъбите да разбере какво е наказание.

9

Анонимен

преди 7 години

Един бъдещ насилник расте в ъгъла :/

8

Анонимен

преди 7 години

И учи сина си да държи жените в подчинение "ти трябва да слушаш, а именно на колене". След, това защо мъжете изпитват дълбока неприязън към жени. Превръща се в женомразец. И се ориентира към мъже. Става гей. Защото, бащата му е вменил, че жените са най-лошото нещо, което може да му се случи. Непокорни. Става садист. И злобен из кости.

7

ля ля

преди 7 години

fuckoFFот Европа нахлуват някакви си амбиции за отглеждането на децата и техните права и бла бла!!! а като отидеш в УК и ги гледаш от малки - педалч*та които се пипат по между си защото са отделени от момичетата които са в друго училище!!!не съм за агресията но шамарите изграждат не е да разграждат а за да ги няма тях - наказания!!! и колкото по-сурово толкова по-лесно за детето да си преосмисли държанието!колко съм стоял и ревал в ъгъла пък тия днешните пфф!смешници сте с тия всички статии

6

Анонимен

преди 7 години

Много му е трудно на този господин да разговаря с хората и да разбира. Лесно изпада в конфликтни ситуации, поради този факт.

5

corbaciganyuv

преди 7 години

Малкият ще израсне злобен и ще стане престъпник. Глава на семейство едва ли ще стане, но ще го бива за един непокорен затворник.

4

Анонимен

преди 7 години

Е,все пак е полицай.

3

Аз

преди 7 години

Ех... колко съм стояла на пръсти и с вдигнати ръце в ъгъла... къде ми е статията?!

2

онбашията

преди 7 години

боя не повече от два пъти седмично, иначе децата свикват и се губи ефекта!