55

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ трябва да търси силна и балансирана коалиция вдясно,за да спре БСП и компания.Заради БСП сега плащаме над 2 милиарда за "Белене"?!

54

Анонимен

преди 7 години

До Тато из ПравецА какво прави крадливата БСП?След управлението на комунистите от столетницата,България изпада в изолация,спират ѝ се европейските фондове и настъпва още по-голяма бедност.

53

Анонимен

преди 7 години

Речта на Радев е популизъм от соца,дори по-лош от този а Борисов понякога,защото ББ поне показва решения,докато новият президент-не.

52

Тато из Правец

преди 7 години

Човекът им го каза в очите : Крадливата герберска шайка си отива ! След седмица...Или седем дни....Както ви харесва...

51

Анонимен

преди 7 години

Речта на Президента разтърси България и докосна сърцето на всеки българин! Ха-ха-ха! Да, ама НЕ! Вчера стана ясно, че този не е по-различен от всички други празнословци. Не възлагам надежди, очаквам само проблеми с този човек. Дано греша.

50

Анонимен

преди 7 години

Не симпатизирам на никой политик, но не мога да не отбележа вчерашния исторически момент когато простотията изкристализира в образа на новия президент.

49

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 58Не се чуди,а помисли как се гласува в България!До сега не съм срещал човек,който да харесва кунева!Е,тя влезе в парламента,и на всичкото отгоре стана и вице на бокича!Кой познаваше валери симеонов?Кой гласуваше за гоцето и каракачанов!?А сбъркания обратеняк с голата глава кой го харесва?ВСИЧКИ ТЕ СА В ПАРЛАМЕНТА!Така че гласувайте и се надайте някой да ви оправи!

48

Русев

преди 7 години

Посочи директно проблемите като факти- крайно време беше! Мишките в парламента не са свикнали някой да им говори така. Затова и се засегнаха, е - готиното свърши, мишки ! Рефарматорите бяха създадени, само за да има с кого да се коалира Боко.....наистина им остава седмица, и ще изчезнат от картата. Нека поплачат сега по телевизиите ...последни минути под прожекторите. Сега се хващат за тъпотии....че четял бавно, че бил плешив....Боко не е по-грамотен или с повече коса !

47

До 47 и 58

преди 7 години

Браво! Подписвам се под вашите думи. Прави впечатление и интелигентното в и грамотно написано изказване. Не случайно получавате критика от така посредствените по долу писачи. Още веднъж ви поздравявам!

46

Анонимен

преди 7 години

За да не съм голословен направих сравнение между речта на Плевнелие преди 5 години и речта на Радев вчера. Хора, има огромна разлика. Бъдете обективни и не си заривайте главите пясъка.

45

Анонимен

преди 7 години

Да се смееш ли, да плачеш ли? Всички "реформатори" обикалят студията и като в деца в риск реват с/у Радев. А Валери Симеонов сутринта изби рибата. Съпругата на президента била висока жена, била в кабинета на Цачева и какво правила в Парламента. Какви аргументи? Хихихи. Какви доводи против Радев. Чудя се на някой мои сънародници как гласуват за такива да ги представляват. А какво да кажа за шума в залата? Имах чувството, че е включен ел. уред например вентилатор. Възпитание!!!

44

Анонимен

преди 7 години

За първи път реч без обещания, а ясно формулирани проблеми. Без заобикалки и андрешковщини в стил Боко. А репликата беше много правилна. Показа на палячовците че с подскоци и маймунджелъци няма да го стреснат.

43

Анонимен

преди 7 години

*** ще симулира обществен дебат

42

Мнение

преди 7 години

До Анонимен 47 Прав си.Радев с речта си очерта какво е положинието у нас. Ако не беше го направил, щяхме да сме в неведение. Добре че ни светна.А как смята да промени нещата, остави на нас да гадаем.

41

Анонимен

преди 7 години

Господин Патриарх, остава ви още седмица! Рижата шефка не гледа с добро око на религията, пък и двамата сме разведени

40

Ало-о-о

преди 7 години

До Анонимен 33 Е да беше един и ти от тези 8 човека дето владеят света , ама не си. Затова злобееш.

39

Питам

преди 7 години

Дали си избрахме обединител на нацията и ако е така с кого ще ни обединява ?

38

аз

преди 7 години

До хи-хи-хиАми! Нито има права, нито някой ще му разреши да говори дори! Вижте какво стана с Плевнелиев след едно негово, на практика, тривиално и без последици изказване срещу мафията?!

37

аз

преди 7 години

До 1От всички лостове, които един политик може да ползва, Президента разполага само с риториката! Други властови средства за въздействие той няма! Затова риториката на Президента не е без значение! Единствено чрез нея може да постигне нещо! Както в страната, така и навън.

36

Дишо

преди 7 години

Оставете речта. От Аскувска б--ла толкова може да се очаква. Неприятното е ,че за м. декември е засечена инфлация.Не бъдете с къса памет,не беше много отдавна когато купувахме хляба за по 500лв.,че и го нямаше. Да не ни хвърлят пак в чужди алчни лапи,че аман ни е работата.