47

Анонимен

преди 7 години

Дали пък не го влече чашката?

46

Анонимен

преди 7 години

Това ни донесе демокрацията, сащ, евроатлантическите ценности ,сорос и всички анти Български организации и държави които се бъркат в нашата страна.Мрем като мухи изчезваме като нация но имаме подръжници на всичко изброено по горе.

45

Анонимен

преди 7 години

СОЦИАЛНИТЕ ЧИНОВНИЦИ ИМИТИРАТ, ЧЕ РАБОТЯТ. УСВОЯВАТ пари за заплати.

44

Дедо Гого

преди 7 години

За да има подобни трагедии, някой в социалното министерство не си е на мястото. Що за министър на социални грижи е, щом хора умират от глад ???? Т. нар. "бежанци" ги обгрижвате, нали ? Сигурно има далавера...Мислете за всеки българин, как живее - може скоро да има ВИДОВДЕН !!!!

43

Анонимен

преди 7 години

В България няма социална политика.

42

OMG_Lucker

преди 7 години

Искам да погледнете популацията в парламента и най- вече в правителството: от пълен към възпълен и нагоре към д3белак. Няма проблеми.И ми е интересно как с тези депутатски и министърски заплати (дето не са малки, но все пак) как си построиха палати?

41

Анонимен

преди 7 години

Ако беше ислямски джихадист щеше да е друго, но няма късмет човека той е български гражданин.

40

Анонимен

преди 7 години

Стабилни сме. Най-стабилните в Европа.Мен ме е срам, а ония горе не знам...

39

Фоя!

преди 7 години

До ПАРТИЯ = МАФИЯ> Всички те трябва да бъдат вкарани по затворите !По-скоро изправени до стената

38

Анонимен

преди 7 години

До Стефанов>До Анонимен 19- Дори да е швед, няма шведските традиции! Лично аз НЕ го определям като такъв! Много тъжно.Прав си. Той е бил докаран от обстоятелствата до гладна смърт и макар да е можел лесно на влезе в някакъв магазин и поне да гепи нещо дребно за ядене (я шоколадче я бонбони или някоя питка да мушне под ризата) - не го е направил, а вместо това е ял сняг да залъже глада!

37

Социопат

преди 7 години

И в гр.Каспичан имаше такъв случай 6 месеца човека не бил ял ,оцелял с дренки и глог но зимата починал.И то в центърална част на града.10 години работил като озеленител в общината.Хората загубиха човечност света одавна е царство на Дявола.

36

Анонимен

преди 7 години

прилича ми на Хан Аспарух или аз нещо съм се припознал

35

Анонимен

преди 7 години

Нека ония с Тел-Измами му направят дарение , без тва следва следващата чанта с пари хвърлена от някой блок

34

Анонимен

преди 7 години

До АзПодавал съм сигнал на 112 и знаеш ли какво ми отговарят?- Ние да не сме социални грижиОбаждам се в социални грижи, а те ми казват да се обадя на 112. Обаждам се в полицията, а онези направо ми викат по телефона, че си имало институции за тази работа.Пробвай да се обадиш и ще видиш! Минаата година въртях телефоните да приберат един пиян, който излизаше на пътя пред колите, а хората чакащи на спирката му се хилеха и снимаха с телефоните си.Нахокаха ме от всички институции.това е БГ

33

Дарвин

преди 7 години

50 години комунизъм 3000 разрушени храма и хиляди избити свещенници.Резултата е на лице!!!Сатаниска държава !

32

художника

преди 7 години

Един достоен човек с недостойна съдба. Готов да умре от глад, но да не посегне на чуждото. Колко хора биха постъпили като него? Дано се оправиш Румене, ти го заслужаваш!!!

31

Здравко

преди 7 години

Този човек трябваше да го заведат вчера в парламента и всички тия самозабравили се политици да видят как се грижат за народа си !

30

Анонимен

преди 7 години

Къде е държавата, вземат се милиарди и се правят магистрали и се санира, а хората да ядат. Ако има истински управници които да мислят за народа си това няма да се случи, но уви. Такива истории стават ежедневие и това говори много как властта управлява.

29

Анонимен

преди 7 години

За да взима Сoциални 800 Евро на месец в Германия му е нужен някой който да го заведе там и да му подадът Докумнетите и след това се чака с месеци за отговор , не е толкова лесно щом става пари за по корем , Схема си е 100%

28

Плачи ми се

преди 7 години

Принудих се да си продам жилището на един милионер който дьржеше заложна кьща в Бьлгария за да се преместя в чужбина да живея! Поради причината че бях безработен отчаян гладуващ Бьлгарин!