14

Иван

преди 7 години

Тука какви коментатори има, винаги ме развеселяват с техния едностранен поглед върху всяка тема. Пожелавам им дълголетие и слаб нет.

13

ужас

преди 7 години

Ужасни са такива коментари. И ааз искам да спечели, и то не само този турнир а всики турнири в които участва, но----това са глупости които пише автора. Аргументи - причини защо Гришо може И ДА НЕ спечели Аustralian Open / 1. Защото ... това е спорт 2. Защото може и да има стомашно разстройство 3. Защото може да има тъжна вест за негов близък и това да го разтрои 4. Защото може да е по -слаб от другите съперници 5. Защото може да се контузи та корта 6. Защото--има хиляди причини други.

12

15

преди 7 години

Пиши на кирилица бе турче

11

Българофил

преди 7 години

Е, всички, които не сме българофоби, си мечтаем нашия Гришо да спечели, в случая да спечели в Мелбърн титла от Големия шлем. Все пак си мисля, че трябва да мислим главно за следващия кръг - в случая за изключително трудния мач с Гаске.

10

Анонимен

преди 7 години

Този има комплекс ,срамува се от това ,че е българин,срамува се от българския език,оня ден с полу уста благодари на български,някак едва го смотолеви това благодаря.

9

dedo vi

преди 7 години

Щели сме да спечелим?! Той печели! Освен да гледа нищо друго не прави публиката! То голяма гордост! с какво този спорт и Гришо помагам за развитието на наелението на скъпата му държава? Момчето си гледа кефа и връща парите на родителите си които са взели от народа за да го поддържат в този безсмислен и скъп спорт!Радвайте се на такива псевдо патриоти като КОбрат Нулев и Гришата! Той си гледа кефа и си харчи парите вие се чувствайте горди! няма проблем

8

Анонимен

преди 7 години

Защо го наричате ,,наш,,???Сериозно мислите ли,че този се чувства Българин!?

7

Дали?

преди 7 години

За който не е разбрал - в (8) посочих кого трябва да победи нашия Гришо, за да стане първи.

6

Дали?

преди 7 години

3-ти кръг - Гаске4-ти кръг - Истомин или Карено Бустачетвъртфинал - Тийм, Гофен или Карлович, ...полуфинал - Раонич, Монфилс, Надал, Агут, Ал.Зверев, ...финал - Анди Мъри, Вавринка, Нишикори, Федерер, ...*Труден е пътя до върха и всеки се бори със зъби и нокти да спечели всеки мач.

5

дедо гоше

преди 7 години

аийде почна се...абе спрете се бре, дайте стъпка по стъпка...ей така щяхме да ставаме и европейски 2006-та...стига!!!бъдете по-обрани!!каквото стане!!

4

боян

преди 7 години

той авторът на този пасквил сам си го е казал:"Сигурен съм, че мнозина ще ме сметнат за луд, други за смахнат, трети за прекалено голям мечтател"

3

Анонимен

преди 7 години

Досега няма някаква голяма победа а руснак би Джокера.

2

Анонимен

преди 7 години

Наш Гришо?Професионалистите не биха си позволили подобен водевилен маниер.

1

Анонимен

преди 7 години

аз виждам само една, Ноле отпадна