136

Анонимен

преди 7 години

В ЕС мислиха, че така наречените "бежанци" са доста глупави и кротко ще си седят в България без пари, да ама не те искат при тях на помощи. Пак криви им излязоха сметките.

135

Анонимен

преди 7 години

Меркел + Сорос = хаос

134

Той е

преди 7 години

Талибаните ги гонели, ами да се бият! Ама не се връзва, нали в Афганистан сега е на власт правителство на САЩ, какви талибани, кви 5 лева? Май, америката ги подкокоросва да "бягат", да им остане повече пространство за сеене на наркотика!

133

Анонимен

преди 7 години

Едвам скрита инвазия. НашественициТези идват с мисия

132

Анонимен

преди 7 години

Ау, просто ми се плачеАми да си бяха стояли откъдето са, млади, яки мъжаги. Европийският климат не е за тях

131

factotum

преди 7 години

Храним хората срещу които скоро ще трябва да отбраняваме домовете си с оръжие!

130

истината

преди 7 години

Истината е че тези хора не са емигранти а гурбетчии или терористи .Ако в страната им има война да останат и да се бият за свободата на страната си.Ако има мир -да работят за напредъка на държавата си и семействата си. Във всички случаи Сърбия не граничи с военен конфликт и те НЯМАТ РАБОТА ТАМ.

129

user

преди 7 години

Те какво искат 5* хотел ли? Защо не си ги вземат в Германия? Хайде леко в ляво, че ни писна на всички да ни дават акъл. Който ги е канил да си ги обслужва.

128

Некъф луд

преди 7 години

Какъв глад, каква мизрия ви гони?! Сърбите какви лагери им направили със всички условия, а те отишли в някакви складове да живеят. Като са свикнали по землянките да живеят сърбите на сила ли да ги интегрират. Все едно *** да я смъкнеш от палмата и да я накараш да живее на 5-то авеню в Ню Йорк.

127

Анонимен

преди 7 години

За да се даде нещо на някой,който не го е заслужил и заработил ,означава да го вземеш от друг,който го е заработил! Ощетени са хората,които са ни родни и близки за сметка на нагли и чужди неканени гости,а вие дирите от нас състраданиеСтига манипулации на обществото,вменяване на вина,търсене на състрадание към нашествениците!Схемата ви се изтърка,защото много българи живеят с по малко отколкото се дава на навлеците.Защото хора,които са работели цял живот за тази държава живеят под соц.минимум!

126

Анонимен

преди 7 години

Добре дошли в Европа скъпи бежанци, получавате това, за което сте дошли, ама вие май чакахте социални помощи да получите и да си лежите цял живот, на ви сега тая зима, да ви е честита.

125

Анонимен

преди 7 години

Ама взимайте си ги никой не ги е канил.

124

Анонимен

преди 7 години

Кой им плаща на тия и ги насочва към Балканите? Защо не отиват към Крим, ами са тръгнали към Европа?

123

Анонимен

преди 7 години

Видяхте ли птицата на снимка 15. Тя обяснява всичко.Половината от тези хора на пролет ще се върнат по земите си. Ще останат само терористите изпратени да обърнат живота на европейцитев Ад

122

байхейс

преди 7 години

Сръбското правителство са банда предатели тип Плевнелиев,достатачно е да кажа че Тони Блеар - този които даваше заповеди да се бомбардира Белград сега е съветник в правителството на Сърбия, за това е превърнал Сърбия в имигрантски лагер

121

jimbo

преди 7 години

американците съсипаха страната им и им плащат да пълзят към европа, а брататя Сърби които също бяха бомбандирани и съсипани от тях сега трябвало да ги хранят. ето това е наглост!

120

хм

преди 7 години

Кой плаща сметките или предплатените ваучери за телефон на тези бежанци, които от месеци са в Европа?! В Пакистан война ли има, че наричате пакистанците бежанци?! Всъщност, Меркел конкретно към жителите на кои държави отправи поканата си и каза, че имало място за всички? Със смях си спомням, как в Европа се страхуваха, че ще ги залеят тълпи от българи.

119

Анонимен

преди 7 години

Меркел направи голям хаос и продължава

118

Анонимен

преди 7 години

Минус 15 градуса, глад и нечовешки условия: в бивш склад в Белград вегетират бежанци, които все още се надяват да продължат пътя си към Западна Европа. В Сърбия спорят кой е отговорен за мизерията на тези хора, пише Дойче веле.И по нататък:В запуснатия склад мирише на човешка пот и урина. В склада се носи задушаващ пушек от малките огньове, на които бежанците си греят ръцете и готвят.Еми тия щом се потят на минус 15 значи не са за жалене.Като толкова мислят за *** да си ги взимат.

117

fen

преди 7 години

Дойче веле е пропуснало да напомни на читателите, че талибаните, които са прогонили тези хора, бяха създадени, финансирани и обучени от САЩ. Недоглеждане.