199

Анонимен

преди 7 години

До чекист тук два три месеца зима там половин година най ниските дръжки (((

198

Анонимен

преди 7 години

До Таракан Бактра IYIБългарският флаг и надписът може и да не са популярни, но аз да те светна, че няколко европейски държави ни предложиха помощ след трагедията. Друг е въпросът, че ББ отказа. Обаче, хората явно се бяха заинтересували.

197

До 226

преди 7 години

Доста ограничен човек си,щом сравняваш Елън Маск с българските и руските олигарси и щом слагаш знак за равенство между тях.Защото едно е да си заслужил парите си с ум и знания както е Маск,друго е да ти дадат общонационалната совственост и ресурси да ги експлоатираш ти и да даваш по веригата на кукловодите над тебе.Никой не ти говори за пролетарщини,касае се за престъпност,незаконност и липса на правоприлагане

196

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 230 руска средна 30 000 рубли Българска средна 800 лева на кантар какво можещ си купи около -400рубли -12 лева е половин кило от най важния за руснака продукт водката в Москва Всеки с нет може да види обявите за работа и цените по магазините и сам да прецени не да слуша тро,ли

195

Анонимен

преди 7 години

един княз с Ламборгини и 300 000 руска рая да му го изплаща И така още от Рюрюк на сам е тогава са били коне ама важен е манталитета И после русия не била крепостна ко4ина Битер ИСИЛ

194

was

преди 7 години

Няма по нещастен народ от руския, но си заслужават беднотията и гладорията като са такива овце!!!

193

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 224 то4но ЛАМБОРГИНИ се произнася

192

Анонимен

преди 7 години

И какво стана сега? Нали, уж живеехте в рая създаден от другаря Путин? И как така няма пари? Смятайте колко са зле щом техен вестник го е написал това и са го пуснали въпреки цензурата.

191

Недоумяващ

преди 7 години

Чудя им се на някои.Кога станаха калайджии,кога им поСИНЯХА зад ници те? Хем протрити ***,хем празни джобове,хем къркорещи кореми,хем студени къщи,хем празни хладилници,хем болно здраве....Ама си им харесва,бе..Мазо хизъм ли е,просто тия ли е,*** го разбери,ама не е хубавичко...

190

не бе

преди 7 години

напишете направо в цифри - скапаните американци са потребили, изхарчили - толко и толко, а в благоденстваща рус аборигените - тплко и толко!

189

Анонимен

преди 7 години

Бреееей, оправихме България, сега се занимаваме с Русия. Значи като искате да се сравнявате с руснаците са нужни няколко неща само . Какви са заплатите там и тук и какво можеш да си купиш с тези пари. Другото са алабалистики. Като направите такова сравнение ще видите ,че ние сме доста по-зле от руснаците.

188

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

До Пешко-Майорски може и да не лъже...Ако в периода1980-90 г е бил майор от ДС нищо чудно че си спомня с умиление тия години...

187

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен Ламбургини - италиано файтоно друсано

186

Българо-славянин

преди 7 години

Последни напъни на дъртуия Сорос и продажното ЦРУ да злепоставят Славянската Раса. От утре хамериканците ще целуват ръката на Владимир Путин и ще се радват когато той ги погали по главичките. Дойде краят на либералната демокрация - новото преразпределение на благата е не според това какво заслужаваш, а според това към коя раса принадлежиш.

185

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 222И сега какво ми съобщаваш? Същото каквото чЛенин и Сралин са говорели на неграмотните мужици преди век, че е необходима световна пролетарска революция и експроприиране на експоприаторите. Защо ми се струва, че човека никога няма да поумнее и винаги ще върши едни и същи глупости. Ами бъди умен колкото Елон Мъск и трупай пари. Скоро ще се изпълни и мечтата на комунистите да ядат и пият на корем и да не работят, но това ще го направят хора като Мъск, а не като чЛенин и Сралин.

184

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен "схеми чрез които се ограбва мнозинството!" Така е .Затова яж, пий и си носи новите дрехи - игнор на ТВ, радио и такива статий.А ако ти паднат политици, полицай, адвокати, лекари ГИ СКУБИ до петите :)

183

Анонимен

преди 7 години

Стига сте викали Ламбургини на Ламбурджинито!Много селски звучи.Думата е италианска,а там G се чете Дж.На италиански е Ламбурджини,така че това наименование е единствено меродавното,а и звучи много по-добре.Ламбургини е все едно на някакъв турски диалект

182

Анонимен

преди 7 години

И в България и в Русия и навсякъде проблема е един-че парите са в една шепа богопомазани,а всички останали им работят за жълти стотинки.На матеряла непрекъснато се втълпява чрез медиите,че положението е зле,че пари няма,че е криза и трябва да се затягат коланите.Просто пари има,но са само в един процент от населението и в Бг и в световен мащаб.И не че този процент са много умни,предприемчиви,находчиви и т.н. както ни се втълпява.Не.Просто става дума за схеми чрез които се ограбва мнозинството!

181

Анонимен

преди 7 години

До До 215-тия RE: "Когато си от банкянския бостан,тик-вата ти не може да роди друго,освен кухи семки.Доказано..."ХаХаХа в 10ката :)))

180

До 215-тия

преди 7 години

Когато си от банкянския бостан,тик-вата ти не може да роди друго,освен кухи семки.Доказано...