92

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 123"а сега от три пъти познайте къде са отишли 5 те милиарда на сащ в украйна и 280 те милиона дето са дадени на българските "неправителствени" организации"Познах, отишли са в празната ти путинофилска глава.

91

до 122

преди 7 години

До АнонименПУТИН ГИ СЛОЖИ В МАЛКИЯ СИ ДЖОБАбсолютно си прав! А джоп на руски значи г ъ з.

90

Анонимен

преди 7 години

вашигтон пост- за протести срещу тръвп - 2500 долара на месец плюс 50 долара на часна по-активните и годишна медицинска застраховкаа сега от три пъти познайте къде са отишли 5 те милиарда на сащ в украйна и 280 те милиона дето са дадени на българските "неправителствени" организации-разбирей не са от българското правителство а от правителдството на сащ

89

Анонимен

преди 7 години

ПУТИН ГИ СЛОЖИ В МАЛКИЯ СИ ДЖОБ

88

Анонимен

преди 7 години

Путин им разказа играта на всичките. Джуджето Путин им показа кои всъщност са джуджетата.

87

КГБ

преди 7 години

Путин, ти си напуснал КГБ, но методите ти си остават същите-подмолни интриги, компромати и изнудване. Ваш агент е споделил мръсната тайна на Тръмп, за когото всеки знае, че е перверзен женкар, не са американските служби. Сега си мислиш, че държиш Доналд за онази му работа, но запомни-той е умствено нестабилен , отмъстителен и злопаметен. А , относно "убедителната " му победа- 3000000 по-малко американци гласуваха за него.

86

Анонимен

преди 7 години

Ако всички страни бяха богати и потребляваха колкото САЩ и Англия тогава щяха да са нужни 10 планети като земята за набавяне на необходимите ресурси за производството на стоките за потребление. А ресурсите са в Африка, Азия и Русия, не в САЩ и Англия. Зашадният модел е обречен и ще рухне, независимо дали Тръмп е президент или меките китки назначат нов председател на Европейския парламент - това се усеща вече от всички.

85

Анонимен

преди 7 години

САЩ произвеждат по-малко от 18 процента от световния брутен продукт, но потребяват 40 на сто от него.

84

Анонимен

преди 7 години

До АнонименСАЩ и ЕС имат не по-малко ресурси.---Смех!

83

Анонимен

преди 7 години

САЩ и ЕС имат не по-малко ресурси.В САЩ работят вече първите плазмени централи. САЩ и ЕС имат храна за 3 континента,не бих казал същото за Русия.САЩ и ЕС търгуват помежду си + Азия, не са умрели за руските бедняци.Така че това,което си написал е в твоите фантазии,че САЩ и ЕС ще рухват.Само Русия рухва с непрестанното си каране с Европа и Християнския свят!

82

Кгб

преди 7 години

Това човече, е просто продукт на студената война. Той нмпви идеи няма. За него е важно нещата да се върнат както бяха. Друго няма. Ама троловете си слага плюсове в този сайт

81

голямата разлика

преди 7 години

Путин е мъдър държавник, но Русия не се крепи на Путин. Русия винаги ще я има, защото има ресурси в изобилие. САЩ и ЕС ако им отрежат възможността да грабят ресурсите на бедните държав ще рухнат, появи ли се оскъдица на някой стратегически ресурс и ЕС ще рухне, ще започнат да се колят по улиците. Ако Русия намери други източник на валута и спре да продава на ЕС с тях е свършено. Ако ЕС спре да да продава мерцедеси на Русия това никога няма да доведе до рухването на Русия.

80

Анонимен

преди 7 години

За един добър бизнесмен пилеене на пари-няма, има печалба.Единственото, на което пак ще наблегна е, че пазарната икономика не предполага спазване на екологична дисциплина.С други думи:човечеството няма шанс в голямата игра-битката за съществуване.Играта ще свърши или с бактериална, вирусна, ядрена, хранителна, екологична или друг вид криза.С много думи искам да кажа следното-само с пари не става, трябва и акъл.Създателят да подготвя следващия вид.

79

Анонимен

преди 7 години

Естествено,че светът има нужда от лидер.Като всяка фирма,държава или отбор.САЩ правят постоянно развитие на човечеството и насреща вземат от маймуните Ресурси.Какво толкова сте се развикали за некакви маймуни с нефт... Които правят само пилеене на пари....Нищо друго.

78

Анонимен

преди 7 години

Тръмп за жалост ще изгдигне САЩ до безпрекословна империя, ще има васални държави, роби на труда и ще е досущ като във футуристично фентъзи.България ще е транспортен коридор с обслужващ персонал.Като се замисля единственото лошо е, че ще сме в екологична катастрофа.

77

Анонимен

преди 7 години

Тръмп ми напомня визуално на язовец.Той е очевиден хищник.Поведението му е само подвеждащо.В план е същата операция-Нов Американски Век, но на въра вече не се книжни политици, а истински професионалист.Тръмп лесно ще убеди световните лидери, че всички имаме интерес от лидерството на САЩ.Дори аз вече се замислям дали не е прав?!

76

Сандо

преди 7 години

Тръмп ми напомня на Горбачов как с неговата перестройка затри социализма, така и и Тръм може да помете западният свят квито ги блещи

75

Хм

преди 7 години

Ако някой преди 10 или дори 5 години ми кажеше,че в Америка ще се вдигне ужасен вой,че видите ли президентът им бил избран от Русия и тя го контролирала,сигурно бих го завел лично на Четвърти километър!Обаче това днес е факт!Съвсем изперкаха някои в САЩ!Ами просто да се научат да губят,а не да плещят небивалици,стават смешни...Та ако Путин имаше такива възможности,то Америка би трябвало да се предаде веднага,ха-ха!Впрочем тия същите доскоро тръбяха,че Русия е залязваща държава и регионална сила

74

не ме впечатли

преди 7 години

Путин просто е един ***. Сега пуска зловредни слухове че се е намесил в изборите и после ги опровергава за да стои по новините. Иначе отдавна хората да са го забравили.

73

Анонимен

преди 7 години

Големи хвалби за Тръмп от Русия, но както казват руснаците - поживьом увидим.