229

kiorsufra

преди 7 години

Tesi isbori sa preluidia kam sledva6tite parlamentarni.Ako generala pokaje dobra volia i jelanie da sapo4nat ne6tata v BG.da siminavat na miastoto,sega6nite i predhodnite koito rasru6iha na6ta rodina .Da se osovat na nujnoto miasto;BELENE;.togava BSP ima 6ans da spe4eli isborite,no ako e kukla na veriga.6te si otide taka beslavno kakto; Plevlio'',koito be6e kluon na;sorosoidite;BB.

228

Циник

преди 7 години

Ох..ще се пукна от смях....имали тука "големи очаквания.." от Жельо Желев насам - вече не съм девствен! Дрън-дрън....човека се уреди...независим...от БСП....па вие си очаквайте....цъфнали налъми....и бразилски серияли

227

Берлин

преди 7 години

Молодец, Радев! Возми несколько рублей.

226

Анонимен

преди 7 години

Имах големи надежди да се окаже, че не е шпионин, да се окаже, че не е червен генерал и румена кукла на конци...но засега позициите му това сочат. Тая малки надежди, че след като влезе в президентството ще започне да се нормализират позициите му, но слабо вероятно. Имаме си руски агент за президент, супер :/

225

Анонимен

преди 7 години

До 297: "Аз имам големи очаквания от този президент."Очаквай, "светлото бъдеще" !

224

Щирлиц

преди 7 години

"По въпроса за анексирането на Крим българският президент казва, че то, разбира се, представлява "нарушение на международното право", но политиката трябвало да остане реалистична.....Гласувах за Радев,знаейки че той е по-малкото зло.Е,познах верния отговор.

223

Минаващ

преди 7 години

Аз имам големи очаквания от този президент.

222

Щом го хвали ФАЦ

преди 7 години

Аз нямам големи очаквания от този президент.

221

Анонимен

преди 7 години

"А Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии. [...] В едно село казаците извързаха сичките старци, мъже и ергене [...] не оставиха ни една жена необезчестена, ни една мома неразвалена и ни едно дете неизнасиловано. Тие испокрадоха имането и покъщнината на селяните, испоклаха им птиците и добитакът и сичкото това премина ненаказано от страната на правителството." - Христо Ботев

220

Анонимен

преди 7 години

Тоя човечец се взема на сериозно. А всъщност президентът в България е само един фототапет на управлението. Да си приказва, лошо няма. Това ми е работата. Той и предния това правеше - само глупости плещеше.

219

До класация

преди 7 години

Вече сме 2017, нещата са още по-зле в кочинката.

218

Анонимен

преди 7 години

До ФУТУРОЛОГ:фактология Не ми стана ясно, какво искаш да кажеш. Направи някакво заключение.

217

Анонимен

преди 7 години

До Класация БВП 2014А България? И челната стотица да подредиш, нас ни интересува къде е България!

216

Анонимен

преди 7 години

185 милиона долара! Това е сумата, която фондация "Америка за България" е дала от 2009 година досега, за да обгрижва българската демокрация. Това обяви официално новият шеф на Америка за България Нанси Шилър, която отчете дейността досега и начерта плановете за бъдещето.-----------------------За платените демократи - No comment!

215

....

преди 7 години

До az Какво да прочетеш по същество? Повечето коментари са полюциите на 2-а платени трола. Единия е толкова некадърен, че ми стана интересно да му анализирам дислексията. Освен този му проблем лъснаха и едни психиатрични отклонения, не ти е работа.

214

Анонимен

преди 7 години

Генерал Радев е моят Президент!

213

az

преди 7 години

За пръв път от много, много, много, много години мога да кажа, че съм горд с позиция, изразена от български държавник пред чуждестранна медия. Първата страница коментари не видях нито един по същество, а Радев каза някои много силни и смели за български президент неща! Който каквото ще да си говори, аз съм доволен, че дадох гласа си за Радев!!!

212

:)

преди 7 години

А защо не коментирате това, че германската медия, цитирана в материала, хвали Радев? Уравновесен бил, ясно се изразявал, не бил популист, а какви чудесни победи спчелил в София големите градове.... Ако бях похвалил генерала и с половината от тия аргументи да сте ме обвинили във всички възможни грехове.

211

Анонимен

преди 7 години

Оня сфинкс Шорош май още плаща от време на време. Днес да не е ден за заплата, тролчета? Толкова не сте се пенявили доста отдавна, но може би е защото ББ от една седмица не е творил гафове? Хайде, лягайте да спите, че не се знае утре ще можете ли да заработите или ще ви сецнат гранта! Стареца поне да плащаше на грамотни хора, а то ***-клишари! Едно и също пишете за Радев от 4-5 месеца и не се усещате, че сте смешни! Залепнали сте за най-омазаните комунисти от преди прехода и не се усещате!

210

Анонимен

преди 7 години

Да, бяха и в топ 7. Има време да изпадат още.