5

от 4

преди 7 години

До Анонимен 5)) Според вас аз на колко съм години, за да ме информирате за решението с бабите и дядовците?Че и било в далечната история))Един от синовете ми в делечната....година, една сутрин в градината каза" Когато тате беше млад и имаше динозаври.." Когато е бил на 5 години, такава е била представата му за минало време.Вие направихте същото, развеселихте ме!

4

Анонимен

преди 7 години

До 4В далечната история, през ваканциите бабите и дядовците (пенсионери), поемаха грижата за децата, докато родителите са на работа. С новата пенсионна реформа, бабите и дядовците работят, родителите също са на работа, а не можеш да оставиш едно дете първи клас само в къщи. Затова търсиш варианти.

3

Анонимен

преди 7 години

В далечната история, детегледачки са имали само принцовете, наследници на монархии.Сега, обаче се напълни с принцове и принцеси, които живят сами, докато кралят и кралицата бъхтят някъде за настъщния.О, времена, о нрави!

2

Анонимен

преди 7 години

Агенция за имитация на майки)))Интересното е, че не осъзнават простия факт, че хората, ставайки родители, никой не ги прекарва през тест, който да измери тяхната способност да са такива. Обаче има тест за заместници на оригинала.УжасТ!))

1

Анонимен

преди 7 години

Абе нали друсаха децата, заради това ли е бума, достъп до дрога за родителите