72

Дуплика

преди 7 години

До Русия е в 19 векВиакт му "винтидж стил" , тоест сега в европата се опитват да стигнат там дето Русия по принцип си стои!Та не знам кое е по-напредничаво, еко, био и природосъобразно!

71

Анонимен

преди 7 години

Фактически Вашингтон започва нова надпревара във въоръжението - пак ще плачат за Куба и тн...

70

!!

преди 7 години

И Русия и Щатите и останалите ... явно са забравили, че с меч не се оре нива! С меч няма да нахраниш децата си, с меч няма да почерпиш приятелите си!! Засрамете се алчни военолюбци!Земята, която Бог ви даде не е за война а за любов и учение!

69

хахахахаахаааааааа..

преди 7 години

До по-далече от Русия "искаха да станем нормална европейска държава"Колко още години да чака?.....................

68

бг просяк

преди 7 години

До по-далече от Русия 143ХАХАХАХХХАХХАХАХАХАХХАХАХААААААА....................

67

много спите тролове

преди 7 години

От колко часа започва работното време на русофилските *** и руските хакери, че ги няма още да пишат глупости тази сутрин и да слагат минуси!

66

Комонис рософил

преди 7 години

Разбрахте ли сега, че САЩ са отново враг N1 на Тутраканската селищна система. Да живей Русия!

65

Анонимен

преди 7 години

Сащ само подпалват войни това са Сащ сега след Сирия Ирак Украйна и тн искат да подпалят Европа

64

Анонимен

преди 7 години

Горките руснаци! Те са най-големите пацифисти, борят се за мир и в Украйна и в Сирия и хибридно по цял свят, а лошите анериканци се въоръжават.

63

МоскваИСълзи

преди 7 години

Ама нали вие си го избрахте :) С вашите хакери, по вашите глави.

62

Анонимен

преди 7 години

Добре,че избягах от Европа преди 20 години защото Европа ще бьде заличена така или иначе или с орьжие или джунгаристанци

61

Анонимен

преди 7 години

И с кого ще е надпреварата, не разбирам.

60

до 115

преди 7 години

Продават на американците технологията за вертикално излитане, а не самият двигател. На Як-41 се използва турбина, която дава много по-широк диаметър от студен въздух. Което е удобно за пилота да балансира самолета. И друго-най важно. Студеният въздух който нагнетява, няма опасност да навлезе в основния двигател и да го изгаси. Което се случва често на Хариър, който при кацане има опасност да засмуче горещи газове от допълнителното соппло и двигателя да загуби мощност и да се сгромоляса от 20-30

59

Анонимен

преди 7 години

До SpaceXхахахахахаахахахахаахахаххахаах

58

до space X

преди 7 години

Руснаците не вярват на многократното използване на ракетите. Защото след старта, трябва цялостен ултразвуков контрол, на абсолютно една част. А това е по-скъпо и сложно от контрола при производството на нова ракета. Където всяка еена част има възможност да се контролира и изпита. Как мислиш, защо гръмна ракетата на Мъск при зареждането с гориво? Ами пръсна се кислородния резервоар.

57

Nick

преди 7 години

Военно - Космически Сили... Въоръжени с техника произведена в периода от 1967-1988...Мани, мани. Добре, че има любители на водка, че да тачат измислените руски дураци. 😂

56

Анонимен

преди 7 години

До SpaceXКолкото и да злобеете такъв самолет като Ф35 руснаците в близките поне 20 години няма да имат .Не само в близките 20 години, никога руснаците няма да тръгнат да конструират такъв ***.

55

до 106

преди 7 години

Не знам дали си чувал, но в създаването на Ф-35 имат участие и руснаците. Коитомса продали технологията на Як-41, който е с вертикално излитане. Явно са се подиграли на американците, защото го спират и започват ЯК-141.

54

Анонимен

преди 7 години

Краварчетата вече не пеят в хора, да си оправят фалиралата кочинка вместо да разполагат бази в Европа, че руските ВКС ще ги отвеят само за минути като куцо пиле домат.

53

Анонимен

преди 7 години

На Русия и руснаците да започнат надпревара в пиенето на алкохол.Там победата им е гарантирана.Няма кой да ги бие