13

Анонимен

преди 7 години

Навремето имаше един експерт Венци Коня.Само критикуваше и даваше акъл без да поема отговорност.Тоя е същият ***.

12

Наблюдател

преди 7 години

Просто пропаганда,задават се избори.... Като вица за пържолите

11

Анонимен

преди 7 години

Докато всеки необразован тарикат не стане богат, няма да има спокойни. Винаги ще има обвинения към властта към всички останали, но никога поглед навътре и търсене на вината в себе си. После обаче същите ще се сърдят защо има по-богати от тях.. Никой не ви е длъжен разберете го веднъж за винаги. Има хора, които успяват в България и не крадат или са връзкари, просто са способни и амбициозни. Това е света в момента - конкуренция! Като не може ще седиш беден. Това е.

10

Празнодумков

преди 7 години

Каролев, *** изрий снега пред блока, свърши и ти нещо тоя живот.

9

Анонимен

преди 7 години

Този ръст се усеща само от фирмите на герб обвързани с обществените поръчки и еврофондовете, усеща се от политическата класа и гнидите, които се въртят около тях, реално забогатяване на хората които работят и имат частен бизнес няма, те продължават да се чудят за какво точно се хабят и раздават в тази държава, като реално няма никакво подобрение в условията на живот, дори напротив, и до кога ще хранят лъжци и ***, абсолютни некадърници, които сигурно и безкомпромисно ще съсипят страната.

8

дедо Ташунко

преди 7 години

Градация: ...нагъл, по-нагъл, най-нагъл, Каролев. Мизерията на народа български е ужасяваща и подобна статистика не може да стопли хората, или да им замаже очите. Каролев, скрий се някъде на топло и не се показвай повече!

7

Бай Иван

преди 7 години

Дреме ми на пуловера. Щом със средна заплата не може да си позволиш нов автомобил на изплащане и почивка веднъж в годината, не ми я хвали тази икономика.

6

Бобо

преди 7 години

Каролка, ходи планинарствай стига си давал акъл!

5

Анонимен

преди 7 години

Я се скривай бързо, неудача!

4

Професор

преди 7 години

Страната се развива благодарение на Генерал Борисов!

3

Анонимен

преди 7 години

А парите,къде са?

2

zeus

преди 7 години

И какво от това, работодателите напуснаха Тристранката като протест срещу вдигането на МРЗ, не, че се вдига с много. БВП може да си расте колкото иска, крайно време е това да се отрази в заплатите!

1

Анонимен

преди 7 години

Да бе......!