16

Анонимен

преди 7 години

Ако САЩ си отворят и този фронт, ще загубят много, ако не и всичко !

15

Циник до 24

преди 7 години

Мда....трябва да убеди обаче преди това финансовото лоби, че надницата на китайски работник произвеждащ ай-фон е достатъчна , и за американския работник...от умрял писмо!

14

Наблюдател

преди 7 години

Както казват руснаците: " Ще поживеем, ще видим!", така или иначе все още официално не е поел управлението.Дори само да успее производствата да върне в Щатите както се заканваше, това ще е страшен удар за Китай, но ще видим....

13

Циник до 7

преди 7 години

Четох някъде - означава че не си спомням източника - а не ЧЕ НЕ Е ИСТИНА! Който търси намира - не може - понеже те мързи - да ти дават наготово - всичко "сдъвкано" ! Китай за разлика от Щатите - не е затънал до ушите в дългове! Геносетата там още от времето на "кръглите къщи" (обзалагам се, че не знаеш какво е това) знаят как се търгува! А тези глупости с рефинансирането - са просто глупости!

12

Анонимен

преди 7 години

Американците да се молят Китай да не вземе Сибир от руснаците,защото с ресурсите които има там жалн ми става за САЩ.

11

Schutzstaffel

преди 7 години

Не предизвиквай поднебесната империя ***.

10

Анонимен

преди 7 години

"Харесвам Тръмп:тоя човек ще превърне САЩ в регионална сила ....да му мисли Мексико... "Да определено ще е стане регионална сила от световна сила ще стане регионална! Не може да нямаш уважение към Европа и Китай и да си световна сила и да изпълниш мотото на кампанията си - ДА НАПРАВИМ АМЕРИКА ВЕЛИКА, ОТНОВО....мисли си, че като има непредвидимостта като Рейгън ще стане новия Рейгън...

9

Брей-Брей?

преди 7 години

За съжаление до двайсетина години Китай ще станат сила 1 преди САЩ които най-вероятно ще се разпаднат отвътре. Проблема е борбата за ресурси...която може да е по всякакъв начин.

8

Анонимен

преди 7 години

До АнонименПолитика: да казваш на хората това, дето искат да чуят, докато им правиш това, за което не искат да знаят.*** какво разбирам аз? То на Хиларито третата световна война е най-успешната политика. Бате Сорос така каза.

7

Професор

преди 7 години

Ако САЩ си изтеглят фабриките Чайника умира от глад. Сега поне имат работа изкарват за купичка с ориз.

6

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 5: Хахаххахаххаххаа... И на кой ще ги възложи?! На България?! Глупости.. глупости... глупости безчет! Имаш ли си изобщо представа колко пари ще загуби бизнеса от това?! Явно - не!

5

Анонимен

преди 7 години

Да си новобранец в политиката е комплимент.По принцип означава, че не си отговорен за смъртта на n на брой хора и душата ти не е цялата в лай*а.

4

Анонимен

преди 7 години

До ***"Преди време четох някъде....ако КНР изиска плащане на дълговете от САЩ....САЩ светкавично ще фалира!"Четох някъде, означава, четох в рунета. Само там се пишат ежедневно подобни глупости, и се раздува балона за въобръжаемия американски дълг. Истината е че ако САЩ не рефинансират китайските банки, след месец Китай ще се окаже в убийствена кредитна криза.

3

.

преди 7 години

Напротив. Ако поиска изплащане на ДОЛАРОВО ДЕНОМИНИРАНИЯТ им дълг, то САЩ веднага ще напечатат малко шума и с радост ще им я дадат!Въпросът е, после КАКВО АМЕРИКАНСКО ще могат китайчетата да си купят с нея! А то не е много, поради ограниченията наложени на китайски лица и компании от американците.И тук компартията почва да си блъска главата, как да отиграе положението. :))

2

Анонимен

преди 7 години

хахаха... китайчетата май не си правят сметка, че само Уолмарт да затвори и никой няма да е чувал за на другия ден...

1

Циник

преди 7 години

Преди време четох някъде....ако КНР изиска плащане на дълговете от САЩ....САЩ светкавично ще фалира! Не дърпайте китайския тигър за опашката!