99

Анонимен

преди 7 години

Не спряха да реват как Тръмп нямал доверие на "великите" служби. Ми как да им има доверие като го занимават с фалшификати и слухове?! Ей сега ще си назначи неговия човек, който ще направи една хубава чистка отвътре, и пак ще им има доверие.

98

11

преди 7 години

А сеа да си навре пръста обратно отдет го е извадил, че мирише.

97

ех

преди 7 години

Kакво толкова са се вторачили в Русия. Китай е този , който ще ги гътне. Китай си е комунистически , държат в ръцете си цялото производство на САЩ, имат си цялото нохау на това производство, имат си и атомно оръжие, изкупили са толкова ценни книжа и облигации на Щатите,че може да се каже ,че ги държат за топките.Това Тръмп го вижда ,ама пуста лакомия за още.Ще стане най-интересно,когато юана измести долара.

96

Анонимен

преди 7 години

виж ти,един подчинен заплашва шефа си,дали пък не е обратно,явно в сащ президента е подчинен на разузнаването,ами тогава да си избират шеф на ЦРУ,а президента да го назначават

95

Анонимен

преди 7 години

Тръмп няма да донесе нищо добро. Простолюдието все чака някой да го оправя.Все пак вижте живота през 15 век и ще осъзнаете,че живеем доста добре в днешни дни. Не виждам защо се натискате за крайно леви и десни това е предпоставка за проблеми,които вие ще платите.

94

м..да

преди 7 години

Доналд да внимава,че много истини каза напоследък

93

Един Див Див Запад

преди 7 години

Гарван - гарвану око не вади!Тия зад окена все го игрят като кеч-представление. Шум и заплахи *** на ринга е договорен спаринг!

92

Анонимен

преди 7 години

Да внимава че да не стане като Далас 1963г.

91

Анонимен

преди 7 години

Неее, на снимката е новият мъж на Жужа Московска Путина :)Сватбата с Ердо се развалила нещо ... Жужи била пияна по цял ден.

90

Анонимен

преди 7 години

Лосиона Бояришник официално е преименуван на Путишник за да има народа по-близка връзка с Жужи.

89

Анонимен

преди 7 години

Новият шеф на Пентагона, генерал Милс, назначен от Тръмп е бесен на Русия и при встъпването си в длъжност е критикувал много остро политиката на Кремъл и Пекин.!А рашунците мислят че Тръмп им е приятел :))))Ще има шоу и на бояришниците няма да им е забавно. Изобщо даже!

88

Спеца

преди 7 години

Джон Бренан е поредния злобен пътник от "магаретата" на Обама , текат му последните минути на поста , но реве , рита и пърди!Напомнят на нашия Плевнелиев !А бе я се разкарвайте по-тихо , по-скромно и без да раздавате насоки!

87

Анонимен

преди 7 години

До 136 реалноста Твоят коментар,няма нищо истинско с реалноста.

86

Анонимен

преди 7 години

Русия е държава от 250 години и доникъде не е стигнала в развитието си.САЩ са държава от 200 години и са световен лидер.Руснаците емигрират в САЩ... защото много красиво си живеят в родната Русия, нали?Всяка страна живяла под руско робство е изостанала от нормалния свят.

85

Членска карта №7

преди 7 години

До РеалностаТова ваше винаги, какъв период от време обхваща!??

84

Реалноста

преди 7 години

Няма значение кои са президенти на САЩ и Русия.Русия винаги ще си е бедна азиатска провинция на Китай.САЩ ще са икономически и военен лидер.

83

шарли-аабдо-майтап

преди 7 години

На другите избори в Штатите Бойко Плевнелиев ще е избран, щото ще воюва с Русия.

82

(-_-)

преди 7 години

Не е пукнал одисея, сега се подвизава под псевдонима соейсХ.. Иначе рядко ще се намери по тъпоъгълен трoл от тоя ***!

81

БТВ, НОВА, СТАРА..

преди 7 години

Заливат ни с турски филми, вече се чудя в коя държава живея.Посред зима завалял сняг, изненада голяма!

80

изчезваме!!!

преди 7 години

При социализма здравеопазването беше безплатно.Сега сме в ЕС и НАТО.На второ място сме в света по смъртност.Най-бедни сме в ЕС..Младите бягат, старите измират, това са евроаттлантическите ценности.