114

illko

преди 7 години

Бабо меркел, всички видяхме как прецака собствената си нация. Германия е черна, не всички искат да се мешат с маймуните..

113

Анонимен

преди 7 години

МЕРКЕЛ АКБААААААРРРРР

112

Ангелино...

преди 7 години

Toва на зов за помощ преди Страшния съд ми прилича.

111

Анонимен

преди 7 години

това бабе явно иска повече памперси за да се бори.. срещу врага

110

Циник до 140

преди 7 години

Ха сега махни етнически турци , синти, роми, и копанари....я са останали 3 милиона българи.. я не! А не мога да не ги мисля германците - тук ( в Германия ) живея ..тук расте сина ми. А иначе докато у нас има ДПС...ДОСТ...БСП..НДСВ..никой ,никого няма да съди!

109

До цикик

преди 7 години

От 9 се стопихме на 6 милиона.На съд за геноцид към българския народ ,са всички властоимащи български политици допуснали това да се случи. Ти немците и Frau Merkel не ги мисли те са добре много .

108

kek

преди 7 години

Свали стандарта на живот в цяла германия и ги обрече на неизбежни конфликти в бъдеще. Погрижи се да има конфликти и в станите членки на ЕС. Сега тя, некадърната бабушкера ще дава акъл. Да си такова таковатата.

107

Циник

преди 7 години

Предния ми коментар е до 134

106

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен На камионите КАМАЗ са монтирани всички мобилни ракети.

105

Циник до 135

преди 7 години

99,9 % от коментарите - казват голата грозна истина - Мурксул-ханъмата е най-големия враг на европейците - ама ти си се иззтъпанчил с *я ти коментар "барабар Петко с мъжете..." ако не друго - трябва да ти се признае известна смелост! Бабишкерника от Берлин упражнява геноцид срещу собствения си народ! Вече десетките жертви на камиларските убийци застлаха пътя и към ада! Надявам се Тръмп най-сетне да и покаже червен картон, и бабишкерника да бъде съден за огромното и предателство!

104

Анонимен

преди 7 години

Верният пудел на неолибералните кукловоди и соро*соидните транснационални корпорации се пак се разджавка.

103

Анонимен

преди 7 години

България, работещи и работили цял един живот живеят и умират във мизерия и студ,беззаконие и корупция цари навсякъде ,но Меркел и ЕС лоши били.Всички наши политици заедно накуп,пак няма да станат колкото1/4 Меркел.

102

Анонимен

преди 7 години

разберат ли се путин и тръмпкрай с камиларите принцове от заливавсичко ще си дойде на мястото

101

Анонимен

преди 7 години

единствено разбирателството между путин и тръмп може да спаси бялата раса

100

За рульом

преди 7 години

Новината за победата на камионите Камаз искрено зарадва.Ха ха ха

99

Анонимен

преди 7 години

МЕРКЕЛ АКБААААРРРР

98

Анонимен

преди 7 години

Меркел е кукла на конци на Сорос!

97

kiorsufra

преди 7 години

Spored re4ite na Tramp ,amerika iska vsiaka strana da si pla6ta bulama4a koito barkat ;amerikanskite ma4onzi;. Taka 4e tasi neuspiala KGB-ika ,; markel ;triabva da se mahne ot upravlenskite mesta v samata germania i tosi is4erpan proektEU.

96

Eлена

преди 7 години

До Анонимен:Да разбирам ли,че приемаш за правилен пътя на Меркел да насели Европа с мюсли?Ако ти си от тях разбирам ти подкрепата,ако не си от тях,за пари ли ...за много ли?

95

Членска карта №7

преди 7 години

До от ГерманияЩе пострадат само разгонени самки, като Мадона и някой и друг коафьор! Нормалните хора ще си отдъхнат... Разбира се, ще има неистов натиск и екипа на Тръмп ще трябва да е дяволски способен за да се справи. Засега не се вижда как! Надеждата е нормалните американци да се вземат в ръце и да защитят избора си!