110

Анонимен

преди 7 години

"Плевнелиев бърза: Модернизация на армията!"Ама Роска, нали цял мандат повтаряш, че не се впечатляваш от оръжия, а от "качествен дебат". От 2009-та сте на власт и целта ви е постигната- армията ни може да бие всяка на думи, с качествен дебат. Сега защо се разбърза с въоръжаването? Вдигни качеството им на дебат.

109

socialen

преди 7 години

Добрата новина е, че след 1 седмица ще е история. Борисов и Цветанов го махнаха, защото дори и на тях им писна от постоянните му глупости и гафове.

108

Анонимен

преди 7 години

ЗА К`ВО СА НИ САМОЛЕТИ, ТЕ АКО ИСКАТ ОТВЪТРЕ ЩЕ НИ ПРЕВЗЕМАТ ЗА 1 ЧАС, АМА МАЙ НИКОЙ НЯМА МЕРАК.

107

Професор

преди 7 години

Браво Роска! Мачкай комунистите! Българската Армия застана наред сред най добрите Натовски армии благодарение на Господин Плевнелиев и Генерал Ненчев.

106

Анонимен

преди 7 години

И ТОЯ НАКРАЯ СЕ РАЗБЪРЗАЛКАТО ДЕПУТАТИТЕ НА ГЕРБ.

105

Жое

преди 7 години

Ако пък сложим кокошка или муле на местото на оня,който се гласи да го замести ще стане най-добре и дори няма да се разбере,уважаеми червени фашаги и русофилски шопаги!

104

Противотлантически ц

преди 7 години

Спокойно на негово място можеше да сложиме една кокошка и резултата щеше да е дори стократно по-добър. Нямаше да взима пари и заплати, а само малко фураж и вода. Кокошката нямаше да ни създава неприятности и да ни излага по света. Със сигурност нямаше да ни скара с половината свят като това чучeло на снимката.

103

Жое

преди 7 години

Едно Нещо дразни червените катили... и това е акълът им!

102

Анонимен

преди 7 години

Едно нищо си отива...

101

Анонимен

преди 7 години

На България и трябва армия способна да защитава територията и населението от всички натрапници . Няма как да се мериме с ядрени държави но можеме с малко акъл и повече пари да си върнеме поне част от предишния блясък. Не е задължително да имаме много самолети. Достатъчна е една модерна ПВО от която да треперят всички и няма да има желаещи да ни атакуват по въздух.

100

Анонимен

преди 7 години

Честит ванго басил на всички бервени чоклуци! Деорги Гимитров и Пладимир Вутин ще ви водят към бветли съднини!

99

маче

преди 7 години

Където има руска ПВО С-300, С-400 никакви изтребители не летят.....нашите ни накараха да ги нарежем.....Трябват ни чисто нови модерни оръжия...

98

Анонимен

преди 7 години

Този прецедент е показно как от едно нищо, едни неща го правят на нещо, за да направи всичко на нищо.

97

бг

преди 7 години

До животните: Животни,ако не плащате на .......,всъщност ще плащате стократно повече религиозна такса на сатанинската смрад,създадена от САЩ,Турция,Израел,Сауд Арабел и варварите на Темза.

96

Анонимен

преди 7 години

Ми почвай да чистиш четвени *** и не ни занимавай повече. Латерна.На бройка постове ли ти плащат?

95

Анонимен

преди 7 години

плюят по Радев, плюят по Тръмп - знаем кои са тези ***. Нито са българи, нито са християни!

94

Русофилофоб

преди 7 години

Погледнете за кого се дават "плюсовете" и "минусите" и веднага ще разберете кой изкраде парите на България и кой трябва да бъде хвърлен на *** заедно с мумията на Ленин,драги български патриоти!

93

Анонимен

преди 7 години

Плевнелиев беше просто едно недоразумение е пародия не само на президент, но също и на мъж, а и на човек въобще.Добре че си отива. Още по-добре е, че БЪЛГАРИТЕ (а не Зорош) го избраха за свой президент.

92

мачу пикчу

преди 7 години

Наистина бързо трябва да се модернизира армията , защото ще духаме супата.....С Су-35, С-400, Т-90 и т.н. Нова техника....чисто нова

91

Наблюдаващ

преди 7 години

Росене, айде почини си поне последната седмица, много възвратно-постъпателна работа свърши с тая уста. Коя армия ще модернизираш и с коя цедка рециклирани US ***? Имахме ракети, от които трепереха съседите ни и ние ги нарязахме заради твоето НАТО. Пак щото тъй "трябвало".