26

Анонимен

преди 7 години

Нашата мафия е най-лошата и алчната, затова сме така.

25

до 32

преди 7 години

София е като Букурещ по стандарт, но из страната ни е по-зле от страната им

24

Цeнкo Чoкoв

преди 7 години

На мене и на Избeгaлeви хич не ми я хвалете тая Румъния! Тука е рaхaт!Ако не вЕрвате питайте някоя дeпутуткa. Tъпитe мaмaлигapи имат ли някой да стъпи на малкия пръст на Слави или на Aзиc? Слaбaци!

23

Пари

преди 7 години

Средната заплата в БГ е 937лв за 2016, в Румъния 2 172 леи /945 лева/. Демек едно и също който иска да ходи там. Ако сравняваме София и Букурещ, в София със сигорност е по висок стандарта, пълно е в call центровете с румънци, унгарци, поляци и тн. Някой се обажда, че МРЗ е 230 евро а в Румания е 360 евро, добре хубаво ама защо ни по е голяма МРЗ да храним безработните роми ли, колкото по висока е МРЗ толкова по големи стават помощите, интереса на трудещите се е по малка МРЗ.

22

Анонимен

преди 7 години

Доста по-високи данъци върху дохода имат от нас

21

Йoк

преди 7 години

Румънците щом им харесва да се правят на европейци!Ние пък сме страната на щастливите праcетa и сoкoли, Златният век на Гeстaпо и Старата планина на русолюбец номер едно в Opиента и световен лидер в хидроенергетиката!Тяхната прокуратура ако ще да лови вeщици, ние пък искаме вeщиците да ни водят стабилно напред към светлото фeoдално бъдеще като истински щастливи кoкoшки!

20

Анонимен

преди 7 години

Букурещ е пълна трагедия, няма толкова роми както там, не ми ги хвалеъе толкова...Но румънците ще се оправят защото искат.Чаушеско бил изплатил дълговете на Румъния, които ТОЙ направи, фалирал е 4 пъти Румения!

19

Анонимен

преди 7 години

Няма държава с комунистически манталитет която да е просперираща.Няма и такъв жаллък народ като нашия дето да тъжи за онова време.Какъвто народа, такава му е Държавата.

18

соцялноа слаб депута

преди 7 години

Минималната заплата в Румъния стана 320 евро а в България 460 лв,кажете ми кой е по-добре?

17

Шyкapия

преди 7 години

Ние си предпочитаме мизерията и феодализма, всичко е съвсем логично. Румънците като не искат да живеят "хубаво като едно време" (XIX век) да си градят нормална държава със съд, прокуратура и действащи закони, тяхна си работа. Ние искаме с братските Русия и Турция обратно в Средновековието. Пък и утре като приключи интеграцията на българите в рoмскoто море за какво ще са ни високи заплати?

16

Браво

преди 7 години

Браво на румънците! Развиват се така, както ние трябваше да се развиваме ама НЕ. Все по-често ми предлагат инженерна работа от Румъния. Изглежда индустрията им се развива и нямат кадри. Тука мъртвило. Даже АЙТИто дето се хвалят някои по медиите не може да им стъпи на малкия пръст на румънците. Жалко за нас ама дано вземем поне малко пример от съседите.

15

Анонимен

преди 7 години

до 20! Яша бе *** аби!

14

Анонимен

преди 7 години

Ами, и ние трябва да си изберем по време на избори един немски президент като Клаус Юоханис и всичко след известно време ще почне да се подрежда в бьлгарската страна като у Ромьнско!

13

Анонимен

преди 7 години

Как ще ги стигнем... румънците?

12

Веселин

преди 7 години

няма страшно,сега "като"/дано да не е де/ дойде на влас бсп,и нашите ще стана минимум по 10 000лв заплатите ,и хляба ще е 1000 лв:):):):):)

11

Анонимен

преди 7 години

много ми е жал...за нас!

10

Анонимен

преди 7 години

Не съм съгласен, че за да сме бедни, е виновен народа. Защото и румънците не се отличават по манталитет от нас. И там си имат *** предостатъчно. Но се смени властта, дойде президент с немски корени и започнаха да вкарват политиците където им е мястото. Защо когато дойде Моника Маковей, герберастите изпаднаха в амок?

9

Анонимен

преди 7 години

Е ама пък ние си имаме русофили) тъй де, то неможе хем русофили, хем висока заплата

8

Анонимен

преди 7 години

А Орешарски кскво направи за да вдигне нашия стандарт?

7

Анонимен

преди 7 години

Какво ни ги хвалят румънците, там има лов на корумпирани политици и олигарси, как може такова нещо?! Тормозят хората, така няма стабилност.Добре че е Бойчето в България той обеща че няма да допусне в България да бъдат съдени корумпирани политици и мафиоти. Затова имаме стабилност в бедността, корупцията. Пеевски печели стабилно държавни поръчки, Лукойл и картелите също са стабилни.Единствените нестабилни са българите.