38

Джи

преди 7 години

Редовен пътник съм от както ползвам градски транспорт, за 8 години не знам дали съм виждала и 50 пъти контрола. Последно ме провериха края на есента. В трамвай 22 не съм виждала контрола от лятото. Може ли да ми обясни някой защо контрола не се качва по тази линия, по която, гарантирам, както роми, така и българи пътуват без билет?

37

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 7 години

Нека да е такава глобата и за скъсаните летовници по морето, дето 1.30лв. се стискат да платят !

36

А Н Т И

преди 7 години

Ще го търсите бай Тошо, ама нЕма да го намерите !

35

Анонимен

преди 7 години

A протестирайте срещу цената! А протестирайте сега! А? Ще протестирате, ама като остъствате от работа сте уволнени, а? И после какво става, а? Банката, съдията изпънител и на улицата! А детето ако е болно! Не мрънкайте ами си налягайте парцалите и работете здраво, колкото е билетчето - толкова! На който не му стигат парите да работи по 14 или по 18 часа на две места.

34

O

преди 7 години

Скоро по 3 лева билетчето, такситата ще почват от 4-5 първоначална, ще забранят сигурно и колелета.. Голям напън беше да се спре споделенто пътуване и Юбер, не се наядоха а все дават за пример Европа .. Отидете в Европа, качете се на автобус, на метро, дори без билет и вижте какво ще се случи. После се върнете в България, качете се на автобус или метро без билет и пак вижте какво ще се случи :)

33

Анонимен

преди 7 години

А имаше времена когато билетчто беше 6 стотинки!

32

Анонимен

преди 7 години

Това споделено пътуване Държавата НЯМА ДА ГО РАЗРЕШИ. ДЪРЖАВАТА СИ ОБИЧА КРЪГОВЕТЕ ОТ ГРУПИ ОКОЛО НЕЯ.

31

Анонимен

преди 7 години

Основната спънка за България сега е, че не се глобяват малцинствата. В България трябва да започнем да глобяваме малцинствата. Без да се глобяват малцинствата никога няма да се оправим.

30

Анонимен

преди 7 години

До ЖороЕ те като почнат да глобяват шведите и ще цъфнете та ще вържете, само шведите ви пречат...

29

Челен опит

преди 7 години

В Бургас във всеки автобус на градския транспорт има контрольор и гратисчии няма. Питайте кметя-слънце.

28

Жоро

преди 7 години

мноо ми е чудно дали има дори и един глобен ''швед''...някога :-)

27

бате Любо

преди 7 години

Като почнете да глобявате малцинствата и да ги сваляте от превозното стредство, и ние ще почнем да си купуваме билетчета. С тези си порядки наложение от ДУПЕтатите това си заслужихте

26

Анонимен

преди 7 години

Ааааа,искат да посегнат и на споделеното пътуване.Значи не може моят приятел да ме качи в колата си,защото ще се изтълкува като споделено пътуване.Ха,ха,ха,хааааа.

25

До 20

преди 7 години

Още когато повишиха билетите казах,че на хората ще им бъде по-изгодно да пътуват с колите си,отколкото с градския транспорт и познах.А през зимата освен по-изгодно им е и по-топло.Казах още тогава "СТОЛИЧНА ОБЩИНА,НАМАЛЕТЕ ЦЕНИТЕ НА КАРТИТЕ И УВЕЛИЧЕТЕ ГЛОБИТЕ"!Те направиха само второто.Заради алчност сега ще губят,а ние ще страдаме от лош въздух и тежък трафик.

24

Анонимен

преди 7 години

А ДОСЕГА Е БИЛО НЕЗАКОННА ГЛОБАТА!!!! ИМА ЛИ НЯКОЙ ГЛОБЕН???? Е И КАКВООТ ТОВА ТОВА Е ПРОСТО ЗАКОН, ВРАТА У ПОЛЕ ЗА НЕКОИ

23

Анонимен

преди 7 години

Благодарете на г-жа Фъндъкова,която си избрахте,за този комфорт и евтиния,които ви осигури.А аз и "благодаря" за това,че нейната подопечна "Топлофикация" ме осъди да платя 1000 лв,за парно(без да ползвам)такова,като иска е за главница 2,00 лв.и лихва 0,65 лв.Останалото е такси и хонорари на тоя и оня.Да се смееш ли,да плачеш ли или да се обърнеш за помощ към европейския съд за правата на човека.

22

хм

преди 7 години

и какво правим... пак караме по ХЪШОВСКАТА . само лозунги и закани!!! а ония от държавата в държавата наречени управници, ни го слагат все по дълбоко, на целокупното българско племе ( не заслужавате да се наречете народ вече).не спете събудете се КЛАТЯТ ВИ ...ИЛИ ВИ ХАРЕСВА ...

21

Мънго Джери

преди 7 години

"Без билетче в рейсa? Глобата набъбва до 50 лв.!" ....но вапцаните в индианско бордо новоримски легиони пак ще си пътуват без билет, a конторлите пак ще се правят че същите са прозрачни!

20

Анонимен

преди 7 години

а тарикатите от факултето ще ги проверяват ли въобще, че не няма да ги глобяват е ясно!

19

Анонимен

преди 7 години

Лакомия до немаи къде !Преди да вземеш ,трябва да дадеш и вложиш.....а не като сегашният транспорт.