35

До 60

преди 7 години

Това кой колко милиона е няма значение. Тя и феодална Русия е огромна по размер - Ама икономиката и официално е по- малка от тази на Италия. Сравнима е с икономиката на Португалия. Това са тъжните факти.

34

1

преди 7 години

айде обратно у дома

33

БАБА БУНА

преди 7 години

НА СНИМКАТА НЕ ВИЖДАМ ПОЛЯКИНИ С ЦВЕТЯ В РЪЦЕТЕ,МОЖЕ БИ СА В АНГЛИЯ.В ДЪНОТО ВИЖДАМ Т34 РУСКИЯ ТАНК ОТ ВОЙНАТА,ТОВА ДРАЗНЕНЕ ЛИ Е.НЕ ЗНАМ КАКВО ЩЕ НАПРАВЯТ,САМО СИ ИГРАЯТ НА ВОЙНИЦИ.ПРИ ТЕЗИ ТЕХНИКИ,НЕ ЗНАМ КАКВО ЩЕ НАПРАВЯТ С НЯКОЛКО ТАНКА,САМО ПРИ КУРСК Е ИМАЛО НАД 2000 ТАНКА.

32

М, да ...

преди 7 години

До Мъ,да...Явно си на дълг и харчиш повече отколкото печелиш! А и храниш банкери което за теб е инвестиция или може би реинвестиция в охолния живот на банковите чиновници! :))

31

М, да ...

преди 7 години

До Мъ,да...Да разбрах за високоразвитата и дълговаd икономика като Гърция, кво стана с нея! :))

30

М, да ...

преди 7 години

До 47 АнонименВредология драги европейци! Вредология е оново което прави САЩ в Европа! Проникване отвътре в европейското семейство и създаване на интриги, дразги, сплетни, омраза между членовете, създават се конфликти и така се печели без особенни саможертви, и се унищожава конкуренция най ефективно! Европа си е Европа, Сащ са си САЩ пък и Великобритания се оттегли, а и е на остров!

29

Анонимен

преди 7 години

КОЙТО ...не може да си покрива заемите ----ФАЛИРА!!КОЙТО ГИ ПОКРИВА ------СЕ РАЗВИВА И ИНВЕСТИРА ОТНОВО ...И ОТНОВО взима заеми...!ТОВА Е -----ОСНОВНО ПРАВИЛО В БИЗНЕСА ......И В ИКОНОМИКАТА НА ВСЯКА СТРАНА!

28

Rashka-shitniashka

преди 7 години

А в България кога ще дойдат повечко американски войници, ние сме сред най-застрашените от руска агресия!

27

БГ

преди 7 години

ЩОМ СА ВЛЕЗЛИ,НЯМА ИЗЛИЗАНЕ,ДАНО СА СИ ВЗЕЛИ СБОГОМ.

26

Анонимен

преди 7 години

ще играят кънтър

25

Анонимен

преди 7 години

Защо всички държви около Русия се страхуват? Това нормално ли е според вас?Защо християска източна Европа търси помощ ? Нали според вас САЩ са агресора? Нещо ви бяга историята и наглостта на водките.

24

Мъ,да...

преди 7 години

Само високо развитите икономики имат дългове ---ЗАЩОТО МОГАТ ДА СИ ГО ПОЗВОЛЯТ И ДА СИ ГИ ПОКРИВАТ РЕДОВНО!ВСЯКА ИНВЕСТИЦИЯ В РАЗВИТАТА ИКОНОМИКА----СЕ ПРАВИ СЪС ЗАЕМИ !ВЪПРОСА Е ------ДАЛИ ЩЕ МОЖЕШ ДА СИ ГОПЛАТИШ!!!Разбра ли ....***..??!

23

Анонимен

преди 7 години

До 23 от 21 Писах ПОДГОТОВКА за война, след време може и 500 хил войници.да станат и 5000х. танка да прехвърлят

22

Анонимен

преди 7 години

Забележка: Не САЩ отива а държавите там искат САЩ да отидат. Това не говори лошо за САЩ, а говори отново лошо за Русия. Всички там са яли попарата на Русия втората световна война?! Така правят истинските партньори,ако Русия си седи мирно и работливо никой няма да е нападне. САЩ никога не са я нападали.?!?

21

Принц Ойген

преди 7 години

Абе къде и да са влезнали американците и руснаците навсякаде бой ядоха.

20

М, да ...

преди 7 години

До за 32...ЗНАЧИ --КРАЯТ Е БЛИЗО!!!------------------Краят на САЩ е близо - постоянно нарастващ дълг? Или краят на Европа?

19

Анонимен

преди 7 години

До 34от 33 Вие които се имате за хора защитници на западни ценности,защо обиждате и псувате ,много сте прозрачни ,хората не са толкова глупави за да ви вярват.А що се късае за това което пишеш,не на мене тия знам ги нещата от нашата история по-добре от теб.

18

за 32...

преди 7 години

ЗНАЧИ:Щом САЩ , се включват с войските си в ЕВРОПА.....значи Русия, вече си отива ........НАЛИ??!!!ИКОНОМИКАТА ГО ПОТВЪРЖДАВА ----А , СПОРЕД ДИАЛЕКТИКАТА НА ХЕГЕЛ:--ИКОНОМИКАТА Е "БАЗА".............../0,34-ст--за 1-рубла/--ПОЛИТИКАТА Е "НАДСТРОЙКА" ..../силова диктатура/ЗНАЧИ --КРАЯТ Е БЛИЗО!!!

17

М, да ...

преди 7 години

ПСВ и ВСВ са провокирани и предизвикани от САЩ! И двете войни са на територията на Европейският континент, жертвите са европейци , а САЩ обира само позитивите/печалбите без да се охарчва с каквото и да било! Същото правят и в арабският свят /Либия, Ирак, .../ години по-късно! Сега искат да драснат клечката на Европа ли, отново?

16

Анонимен

преди 7 години

До 24 М,да от 19 Правилно казваш трябва да си пазим територията от чуждо континентално нашествие тоест от САЩ.