99

Анонимен

преди 7 години

ne stavash roska ne si gazoblizect na murzilkite

98

Лаконичен

преди 7 години

Роско, момче младо и зелено, Русия не изповядва върховенството на силата. Силата и великата мощ на Русия е в правдата.

97

ПГ

преди 7 години

Виж сега, я кажи как за 7 години стана милионерче... както каза, (преди президенския мандат), 7 години по рано си спал в кола на паркинг в Берлин! Та ей това само ни кажи, как да го направим и ние, и БГ ще се оправи отмах! Или първо трябва да станем близки с Прокопиев.. знам, че няма да кажеш, защото вече си имаш "написана биография", беличка и чистичка! А за сверите на влияние, дали ще се сближат или не Путин и Тръмп, няма значение, светът винаги ще е разпределен от големите..

96

БГ

преди 7 години

ЩЕ ВИДИТЕ,КАТО"ВЕРЕН"НА НАЦИЯТА ЧОВЕК ПЛАВЕНЛИЕВ КЪДЕ ЩЕ БЪДЕ ИЗТРЕЛЯН ПО ДЛЪЖНОСТ,КЪДЕ ЩЕ БЪДЕ ПОПОВА,А КЪДЕ ЩЕ БЪДЕ ТОЙ,БАС ХВАЩАМ,ЧЕ СЕ Е УРЕДИЛ НАЙ ХУБАВОТО МЕСТО,ПРЕДАТЕЛИТЕ НА ЗАПАД МНОГО ГИ ТАЧАТ,ДАНО ДА ДОЖИВЕЯ 22 ЯНУАРИ ДА ГО МУ ВИДЯ ФИЗИОНОМИЯТА,НО ОЩЕ ВИДНЪЖ КАЗВАМ,ЧЕ ГО ЧАКАТ МНОГО ХУБАВА ПРЕДАТЕЛСКА ДЛЪЖНОСТ ДА ПЛЮЕ РУСИЯ,ВСЕ СЛАВЯНСКИЙ НАРОД.ТОЙ Е ПОТУРНАК ПО РОЖДЕНИЕ.

95

АХ

преди 7 години

Много е удобно да се говори каквото му харесва на човек. Като започна да говори за Путин и политиката му, да бе споменал защо присъединиха Крим, ЗАЩО? Спомня ли си президента нещо за МАЙДАНА, кой го спретна и защо?! Ако не се бяха заиграли с Украйна американците, Крим и сега щеше да е към украйн, и Донецк и Луганск нямаше да се отделят, и нямаше да умрат хиляди православни братя! На щатите им трябваше Крим, защото който държи Крим, държи черно море! Пука им на щатите за украйна.. помним Хилъри

94

БГТРАКИЕЦ

преди 7 години

ПЛЕВЕЛА НЕ Е БЪЛГАРИН,ОТДАВНА ПОПОВА ТРЯБВАШЕ ДА ГО ЗАРЕЖЕ,НЕ КЪМ КРАЯ НА МАНДАТА,ДА ИЗЛЯЗАТ НЕГОВИТЕ РОДИТЕЛИ,АКО СА ЖИВИ ,ЖУРНАЛЯТА ДА ВЗЕМАТ МНЕНИЕТО ИМ ЗА ДЕТЕТО ИМ,АКО ТЕ СА НА СЪЩОТО МНЕНИЕ ДА ВЪРНАТ ВСИЧКИ ПАРИ С КОЯТО ПАРТИЯТА,Т.С ВСИЧКИ НИЕ СМЕ ГИ ХРАНИЛИ,НЕ ЗНАМ КАК СЕ ПРЪКНАЛ НА ТОЗИ СВЯТ ТАКЪВ" БЪЛГАРИН"ТАКЪВ"РОДОЛЮБЕЦ",АКО Е ПО РЕВОЛЮЦИОННО ВРЕМЕ ХАЙДУТИТЕ ЩЯХА ДА СЕ ОТРЕКАТ ОТ НЕГО,ТО БИФА БЪЛГАРИН,АМА НЕ БИФА.ОЩЕ ЕДИН ПЪК ИСКАМ МНЕНИЕТО НА НЕГОВИТЕ РОДИТЕЛИ,КОИТО НЕ СЕ ЧУХА .БАСТА

93

МУСАка

преди 7 години

Обединител на цялата управленска простотия.

92

naco

преди 7 години

Че,КОЙ нормален човек,след като разкрие ПРЕДАТЕЛЯ в екипа си,му ГОВОРИ?!

91

Анонимен

преди 7 години

Още 10 дни до края на един льохман.

90

Блокиран в Дневник

преди 7 години

Понеже балтийските държави джуджета имат същите психически отклонения като тези на Плевнелиев, попитали Тръмп какво мисли за страховете им от Русия.Тръмп казал така:Балтийските републики са малки и ако не харесват Русия за съсед, може да ги преместим в Африка. А някой държави от Африка да ги сложим на тяхно място, мисля че ще се зарадват.

89

Анонимен

преди 7 години

Днешното изпълнение на Превнелиев е превантивен удар, защото Попова е готова да работи с Радев. Напомниха й, че е била част от бандата ГЕРБ и няма да й бъде простено ако мине на другия бряг!

88

Анонимен

преди 7 години

Най-много от всичко мразя лицемерите. Не харесвам Плевнелиев,ама от тази ми се повръща. 4 години и половина мълча като .... И шест месеца преди изборите,стана много загрижена за световните неправди и възмутена от Плевнелиев. Защо не ги говореше тези работи от началото на мандата.Надяваше се да я номинират за президент,ама не я огря и отново млъкна като.....Сега пак се активизирала.Мандата свършва и се надява на някоя синекурна службичка.

87

Коча

преди 7 години

Рубладжиите не могат да понесат ударите на Плевнелиев и истините които изрича.Силата на президента е в това ,че борави с истината и казва нещата в очите и в прав текст така ,че да бъде разбран,за това е толкова мразен от кремълските бандити които запалиха една жена пред президентсвото

86

Анонимен

преди 7 години

Леле, циркът продължава! До последно!

85

бг

преди 7 години

Марга Попова много се изложи.Какво тя направи за съдебната реформа освен това,че мисля тя лобираше за намаляване на присъдите на престъпници и за отпадане на доживотна присъда.Така ли е?М.Попова от кръга на сарайско-библиотекарския институт ли е?Масон ли е?Компрометиран вицепрезидент

84

Блокиран в Дневник

преди 7 години

Не знам защо Плевни толкова лиже на американците.Саакашвили се престара, даже нападна Русия с военни сили, взеха му една трета от държавата и пак не го назначиха дори за санитар в централата на НАТО.

83

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Следващият президент след льотчика Радев... - ще се казва Росен Плевнелиев...

82

Казасов

преди 7 години

Нищо ново-да се спомним/Бог да ги прости/ Же'лев и Блага Димитрова.Имало е,има и ще има,живота си тече и България се променя.

81

NoEC

преди 7 години

Тоя *** няма ли да спре да се исказва. Двамата с бай *** да се хващат за ръцете и дим да ги няма.

80

до 98

преди 7 години

Така е колега.Господарите винаги са презирали и мразели слугите си повече и от враговете.Слугата има право единствено и само да слугува,докато може.Като памперса.Събира мръсотията,докато се напълни и след това на ***.Роската могат да го направят единствено върховен комисар по хигиенизирането на санитарните възли в централата на НАТО.