31

Анонимен

преди 7 години

с 45 годишни вагони...това е положението!

30

BG

преди 7 години

18 - в събота пътувах с влак. В купето имаше отопление горе-долу колкото може да топли една свещичка в църква! На въпроса ми към началника на влака защо няма парно, ми беше отговорено че ИМА ! и да съм престанел да драматизирам ! Също като твоя отговор! Прозореца на купето беше заскрежен като на снимките - щото нямаше уплътнение между рамката и стъклото! Хайде сега да сметнем колко струва подобно уплътнение, за колко може да се постави и рева на мързеливите железничари че нямали пътници !

29

Анонимен

преди 7 години

най-доброто, на което може да се надявате, ако пътувате с влак е да пристигнете живи и с по-малко от 5 часа закъснение. Такива подробности като отворени врати, неработещи тоалетни, мръсотия и грубо отношение от контрольорите вече минават за дреболии

28

Кафе с Бърбан

преди 7 години

Като е влязла БГ в ЕС, да не си мислите, че станахте Германци? България е едно чудно село, цветно, пъстро - пълни с роми, турци, селяни и малко контета гражданчета. Тука е имало османско робство, съветски комунизъм, после мафия. Като не ви харесват влаковете - не ги ползвайте.

27

Каракочев

преди 7 години

Дядо Йоцо гледа.

26

Do 23

преди 7 години

Демокрацията ли ви е крива? Демокрация 25 години водена от комунисти, е това е проблема. Ако искаш отиди до Германия, където също е демокрация и виж в какви влакове пътуват хората. Може да отскочиш и до Швейцария, там е още по-добър пример. Мен не ме питай дали съм ги виждал, аз си живея тука, зимата не е по-топла от Българската, но ВЛАКА НА ДЕМОКРАЦИЯТА е в доста по-добри условия.

25

Анонимен

преди 7 години

до 25 Аааа..тогава няма да казваш че руснаците ни продават скъпо гориво, паппагал! Ще казваш че Вальо Златев иска да забогатее набързо, а не че руския нефт ни е скъп.

24

Анонимен

преди 7 години

100% БДЖ

23

Анонимен

преди 7 години

"Аз пътувах във въпросния влак и мога да ти кажа че не беше отоплен."Как го разпозна, бе хленчо?

22

Анонимен

преди 7 години

Тази гледка винаги е била такава. Между вагоните не е добре уплътнено и влизат вятър и сняг. А за снимката отвън какво да се коментира, колата ми е по-замръзнала. Важно е в самите вагони и купетата да е топло! Това е България!

21

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен19Да, те от ЕС са виновни, че нашите са некадърни, но пък крадат като за последно!

20

Анонимен

преди 7 години

22, последния да загаси тока

19

Анонимен

преди 7 години

Това е влакът на демокрацията, както и повечето неща в страната! Не хленчете, може да ви е било студено и неуютно, но нали сте могли да разказвате вицове за Тодор Живков. А зимата е здрава и красива!

18

Омега

преди 7 години

Просто някои неща потъват по-бързо от останалите. Последният да запали свещ за тази тъжна и жалка страна в която сте се родили!

17

иъшо

преди 7 години

До 18Аз пътувах във въпросния влак и мога да ти кажа че не беше отоплен.

16

Анонимен

преди 7 години

Е нали сме вече 10 години в прекрасния ЕС. Що така още караме на руски вагони от 71-ва сделани, бе Сорроси?

15

до 1

преди 7 години

Стига си драматизирал нещата. Влаковете винаги са отоплени. Дори и от начална гара, дори и да няма локомотив, горещината вътре е гарантирана.

14

Анонимен

преди 7 години

А гледахте ли по телевизията, една намазана некадърница, началник влак София Варна, била осигурила на купе по две одеяла, така било комфортно, да се гушкаш с непознати. Направо с лопата за сняг наопаки през зурлата.

13

Плавник

преди 7 години

Нали не сте очаквали, че преходите между два вагона се отопляват? БДЖ има много проблеми - икономии от парно, липса на каквото и да било почистване, кражби в колосални размери, изобщо липсва дори минимално качество за цената. Но тази "новина" е скалъпена и целенасочена. Направил някой 3 снимки на прехода между двата вагона и всички явно трябва да започнем да плюем по държавата.

12

Чикън

преди 7 години

Не се опитвайте да изкарате служителите виновни.Те просто изпълняват безумните заповеди и тенденции.Съсипването на БДЖ си е държавна политика. Точно както съсипаха и приватизираха всичко възможно.