112

Анонимен

преди 7 години

Личи си че има хора, които не са чели Конституцията.В Конституцията е записано, че в мига в който Радев встъпи в длъжност първата му задача е да назначи служебен кабинет, което значи автоматично разпускане на Парламенат и насрочване на нови избори . да не са спали досега пък - имаха месеци!

111

Анонимен

преди 7 години

Соц. *** Радеф е против народа си! Хората казаха ДА на референдума и волята им трябва да бъде чута!

110

Калоян

преди 7 години

Радев само ще фигурира като президент, а истинският държавен глава ще бъде неговото вице - Илияна Йотова нали и тя е минала през школите на Сорос. Вкъщи Радев ще го командва жена му а в президенството ще го командва Илиана и това е истината. Народе, пак те излъгаха майсторски да гласуваш за кукла!

109

Абсолютно е прав

преди 7 години

ако са искали от 7 ноември досега имаха три месеца, да се занимават с референдума. то имаше дав основни въпроса - референдума и бюджета - с бюджета за месец да се бяха справили, поне два щяха да имат за референдума. Аз те - ваканции, отлагания, сега искат да нахлрлупят отговорността на Радев, а времето през което Бойко да е на власт да се удължи. няма да стане. Щом досега Герб не поеха отгвороността за промените, при положени, че те са правителството в остака няма право да говорят за удължаван!

108

Гиньо Кологов

преди 7 години

И тоя ще е същата плашипу..ра като сегашния...

107

Анонимен

преди 7 години

Аз гласувах за Радев, ама май сбърках, да си призная. Не е за президент човека и ще ни закара в още по-дълбоко блато за целия народ.

106

Кирил Софийски

преди 7 години

Така му е казала да направи вицето! А той обеща да слушка !

105

Анонимен

преди 7 години

Червената мухоморка Радев няма правомощия на назначава правителства или да разпуска парламенти. Президентската институция е с представителни функции.Нека се сезира конституционният съд за нарушаването на законите на страната от този нагъл червен ***!

104

Анонимен

преди 7 години

Радев е кукла на конци, дърпани от Позитано 20.

103

fred 13

преди 7 години

На мига разпускане ... Нито ден отлагане... !Когато сутрин си пусна телевизора, виждам Лиляна Павлова да се вживява в ролята на Диспечер ..., То вече и на природата омръзнахте, за това си прави шеги с Вас стига стига ... !!!Правителството е да управлява а за ревизии си има други структури,Правителство което не знае какво да прави се занимава с ревизии и тотално за буксува веднага ...!Успех на Радев и новото правителство.

102

Анонимен

преди 7 години

сетила се Мара да побара толкова време депутатите си дръкаха топкоите нищо хубаво не направиха за народа си напротив заради некъдърноста си и алчноста си те забравиха за нас обикновенните хора и сега с цялата си наглост да искат удължаване живота на кухият парламент това вече минава всякакви граници на благоприличие

101

Нас

преди 7 години

Злобата няма почивен ден ! Радев е за пореден път прав ! И спазва закона ! Нали всички това искаме ! ЗАКОННОСТ !!!

100

Славо

преди 7 години

Всяко ново правителство трябва да прави ревизия/истинска/на старото!!И кой сгрешил-в тюрмата!А не като сега-кой крал крал,сега ще крадна аз!

99

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ защо се обръщат към Радев. Трябваше да питат Курнелка, Мис Пиги и Деса

98

сподели

преди 7 години

в едно не състояло се интервю:bradva.bg/bg/article/article-78504#.WHWLxrlrHTR искате ли отново да избират вместо вас дерибеите от някоя партийна централа?

97

България над всичко!

преди 7 години

До сега псувахте, че нищо не става от Народното събрание и по точно от кабинета Борисов, а сега ругаете Радев че иска да ги разпуска и да насрочи парламентарни избори?! Я МАЛКО ПО СЕРИОЗНО МОЛЯ ВИ!! Не е казано че ще е спасителя на България или вторият Левски всеки знае че е отгоре бива натиснат и не всичко е по негова воля!, но със сигурност смятам че желанието му да свърши нешо различно и полезно от хората на Борисов! Често казано не вярвам в чудо България да възкръстне но по добре от Борисов!

96

Анонимен

преди 7 години

На Радев никой не му дава дава право да разпуска народно събрание нито да назначава правителства. Той няма такива правомощия!

95

Радев да затвори

преди 7 години

Радев да затвори Соросовите организации в България. Те са с подмолна анти-държавна дейност.

94

Анонимен

преди 7 години

До АнонименИмаме право на достоен живот,а те ни подхвърлят трохи и се държат с нас все едно ни правят услуга.Трябва да ги изметем и ние да започнеме да определяме как ще живеем.----Защо да ги измитате? Идват избори, изберете подходящи хора? Или няма такива. Ако изметете тези и ги избесите напълно заслужено по стълбовете на всяка улица, то пак няма подходящи хора да управляват? Или да дойде мафията и мутрите да си разелят България на зони на влияние.

93

Анонимен

преди 7 години

Генерала е пич.С две ръце ще гласувам отново за него!!!