19

Наблюдател

преди 7 години

Конгреса на Предателите....

18

Анонимен

преди 7 години

Патериците на мутрите се готвят отново да подкрепят корупцията, олигархията и статуквото.Защо не поясняват какво разбират под успешно управление?Сигурно това че заметоха КТБ, или че спънаха съдебната реформа, или може би това че Пеевски продължава да получава тлъсти държавни поръчки, това че държаха Р. Овч и П. Димитров на държавна хранилка ? Или че назначиха М.Манолова за омбудсман. Кое по точно е успеха? Това че сме най корумпирани, болни и нещастни, кое?

17

ss-wafen

преди 7 години

Абе как преди избори всички имат решение на въпросите, а като минат изборите веднага забравят?

16

Кирил Софийски

преди 7 години

Те затова не щат и да чуят за мажоритарни избори!!!! Познайте кого от тях ще изберат хората !!!!!

15

лъжци

преди 7 години

Къде са реформите на реформаторите?къде?от здравната реформа вече няма място по гробищата и пещта не смогва голяма реформа а?

14

бивш седесар

преди 7 години

Ами какво да ви кажа, така май е по-добре! Този и тези така се оляха, че вече аз нямам никакво колебание да НЕ гласувам за тях.Така, че изборът за мен е:БСП - НЕГЕРБ - НЕДПС/и онези другите - НЕРБ - ВЕЧЕ НЕтака че остава да видя кои останаха от другите и за кои ДРУГ ще си заслужава да си дам гласа.

13

Анонимен

преди 7 години

Москов въведе пръстовия отпечатък в болниците, така както Илиян Киряков го въведе във българския футбол. Мисля си обаче, че скоро някой ще му го набие този същия пръст някъде, където слънце не огрява и искрено се надявам това да се случи скоро и в Софийския централен затвор. Моите съболезнования на условно наречените му съпартийци.

12

Надя Николова

преди 7 години

Москов си е супер и според мен пак ще им свърши черната работа,защото просто е такъв-кадърен,деен и принципен.Рада допусна голяма грешка подливайки му вода и сега сам ще падне в капана си.

11

Анонимен

преди 7 години

Москов дасе яви на профилактичен преглед при д-р Куков!

10

чао

преди 7 години

Ако пак са в същия състав няма влизане,какви реформатори са това 99% стари мутри участвали в властта и докарали държавата до разруха а и не видяхме никакви реформи пълен провал.

9

Андрешко

преди 7 години

Смешници,от този "реформаторски блок" няма да излезе нищо. Причината е проста,лидерите на партиите в блока не желаят да се откажат от лидерството си и на един конгрес да изберат едино ръководство и единен устав.Така те са орел,рак и щука,тъй като имат различни възгледи за управлението на държавата.

8

Ala_Bala

преди 7 години

Москов, как ще гласуваме с пръстов отпечатък ли?

7

Пръмчов

преди 7 години

Жална им майка Цецкина с д-р Менегеле начело на Предизборния им щаб! Ега ти щаба, ега ти отговарящия! Точно този ли продажник, алчен за власт и пари банкянски пудел намериха остатъчните реформатори на Зеления Горски, на безличното нищожество Лукавски, пардон - ллукарски и на кобургската, догановска и станишевска кривоуста слугиня? Ами, че вие вече сте в канала на банкянскияте клозети бе, мерзавци!

6

:) :) :)

преди 7 години

Тези не са мо са политически трупове, ами и миришат вече. Миришат на разложено, повече от цар Тиква дори. Той поне ще влезе в Парламата.

5

Анонимен

преди 7 години

По-правилното е тази шайка да се нарича Дезинформаторски блок.

4

Кои са тези?!

преди 7 години

И кои са тези дето лъжливо се самонаричат реформаторски блок? Кунева, бившето величие СДС, една от турските партии, едно от БЗНС-тата, ДСБ уж бяха с тях, сега уж не са с тях и май няма други, засега? Към тях ще трябва да се присламчи и Христо Иванов, както и Лютви Местан, които нямат шансове ако не са в някаква коалиция за изборите.

3

Анонимен

преди 7 години

Няма ли как всички депутати да се изпарите,без вас ще сме по-добре!!!

2

Анонимен

преди 7 години

Тази сбирщина, ако не се яви обединена на избори, няма никакъв шанс - хората в България отдавна ги отписаха.

1

Факт

преди 7 години

Тези са реформатори, колкото аз съм китайски император.