15

Анонимен

преди 7 години

Арменците живеещи в Армения за жестоки и изостанали кавказци, идея си нямате колко са диви!Един лекар беше заклал жена си защото сънувал че тя му е изневерила!Арменци, грузинци, чеченци ... всички са сбъркани!Които отдавна живеят в нормални държави са нормални, но в целия Кавказ хората са с акъл от 10-11 век!

14

юбералес

преди 7 години

До ГадорянСхизмата е определила сферите на влияние в Европа между Франкия и Византия.

13

third world

преди 7 години

Всички такива общества, в които жените стоят по-долу от мъжа, са общества на прикрити хомосексуалисти. Не е точно по темата, но в ютуб се намират няколко интересни документални филмчета за практиката на изнасилване на малки момченца в Афганистан и Пакистан. Щото жените стоят по-долу, нали. Друг пример - католическите свещеници - филма Спотлайт. Такива женомразци тайно копнеят за мъжка любов.

12

Турчина

преди 7 години

Юскюдар също се намира в Кадъкьой но е по голям от М.о.д.а. Само веднъж минах през Юскюдар. Много е тихо и спокойно. Паркове зеленина и богаташки къщи но не знам дали има армеменци. М.о.д.а я познавам защото квартирата ми беше там.

11

Турчина

преди 7 години

Има в Азиатската част на Истанбул. Като минеш моста и не продължаваш към Шишли а надясно към Кадъкьой. Кадъкьой е град в град с население почти два милиона. Стадион Фенербахче се намира близо до центъра. Символ на Кадъкьой е един мраморен паметник на бик точно по остроечето на кръговото в центъра. М.о.д.а е малък богаташки квартал в Кадъкьой. Има малък параклис. Повечето са арменци но говорят на турски дори помежду си.Имената им завършват на Оглу. Примерно Агоп Караоглу и т.нт.

10

Западноевропеец

преди 7 години

Колкото по-далеч от всичко свързано с комунизма, толкова по-добре!

9

Митьо Пищова

преди 7 години

Тея да не вземат да обърнат резбата

8

Турчин

преди 7 години

Улица М.О.Д.А

7

Анонимен

преди 7 години

*** като индийците.После ще кесат по 1000 маймуни а жените ще ги карат в бронирани вагони щот невиделите кочове ще им налитат за секс направо на улицата.Ама тва после ще го мислят като свършат жените.

6

до 4

преди 7 години

Шегата настрана, в последните класации арменките са на челните места по хубуст (без да твърдя че класациите са обективни).

5

Турчина

преди 7 години

Една пролетна сутрин в Истанбул на улица "Модa" в Кадъкьой видях две млади "туркини" които забързано крачеха с токчетата по паветата и се смееха на висок глас. Бяха с къси полички и едната имаше разпятие на шията. По късно научих, че са арменки. В Модa повечето са лекари, художници доста са арменци. Модa е богаташки квартал край брега без блокове и жилищни кооперации а само еднофамилни къщи. Арменците там са много модерни и културни за разлика от онези в Армения.

4

Grey

преди 7 години

По отношението към жените може да се съди колко развито е дадено общество. Араби, индийци и арменци не ми ги хвалете.

3

Анонимен

преди 7 години

Те тия по-зле и от Турците :D. Нали ще трябва и занапред да има кой да ражда деца. Кат не ги уважавате жените поне мислете малко бе!

2

Бобо

преди 7 години

Да не чуят английските кашалоти, ще си организират месечни екскурзийки за разврат до Армения.

1

МУСАка

преди 7 години

Болна работа...