29

Анонимен

преди 7 години

Не Европа, а Папата трябва да се върне към корените си и да се прибере в Южна Америка вместо да ни раздава акъл.

28

Анонимен

преди 7 години

na tozi sa mu dali novo stihotvorenie

27

Анонимен

преди 7 години

До *** до 37За съжаление либерасткото еврогейско лоби - засега държи и ножа, и сиренето! Това значи ли, че ме подкрепяш, че провеждат генетичен инженеринг?Как религиите участват в това?

26

Анонимен

преди 7 години

Поинтересувайте се от йезуитската клетва, нали знаете какъв е папата :-).За пример йезуитския университет, Джорджтаунския са завършили хора като клинтън, тенет(ЦРУ) и т.н. Лицемерието на тез "лидери" поне на мен ми идва множко. Така, че и днес "ценностите" им не са различни от ислямските фундаменталисти, независимо какво ви обаламурват. Все пак църквата е може би най-старата школа по лицемерие и т.н. "ценности" ;-).Иначе принципно нещата звучат "трутфул" ;-).

25

Циник до 37

преди 7 години

Мне....има много примери - че може просто , и ясно да се каже - НЕ! на умишленото ислямизиране на Европа! Как може премиера на една малка Словения - директно да заяви :Ние ще приемем малко имигранти...и те няма да са мюсюлмани! Как може Орбан да се опълчи на Мурксул-ханъм...и в крайна сметка да я принуди - да затвори "балканския маршрут"? Значи - може! За съжаление либерасткото еврогейско лоби - засега държи и ножа, и сиренето!

24

Анонимен

преди 7 години

До *** до 34След като сме узряли би трябвало да не допуснем това. Но, явно не. Всяка една нова религия расте като минава по едни и същи пътища, ислямът се налага със страх и насилие, просто истарията се повтаря. Кво сега да очакваме и те да помъдреят ида се успокоят))Генетичният инженеринг не им върви.

23

Циник до 34

преди 7 години

Забележка - християнството отдавна остави средновековието зад гърба си! Това е история - нелицеприятна - но история! Исляма - от друга страна - е още в средновековието - рязане на глави, клитори, пребиване на жени с камъни...и прочие екстри - са неразделен спътник на миролюбивата религия! Исляма - е обратното на това , за което стои Европа днес! Изстраданите от европейците свободи - исляма ги тъпче в калта!

22

Анонимен

преди 7 години

Той отново се обяви срещу насилието в името на бог, наричайки го "гибелно умопомрачение" и плод на "духовна нищета", произтичаща често пъти от бедността.Хаха, а кръстоносните походи и горенето на вещици в средновековието какво е,бре?Абе тия до кога ще дават акъл,м? а приемането на религия за сметка на оцеляването и запазването на един народ какво е бре? Айде някои не сме толкова късопаметни. А вие самите като църква, как сте получили статут? Със сделки с тогавашните императори.Лицемери.

21

Анонимен

преди 7 години

А аз мислех, че папата е обяснил Божието Чудо за снега, дето ни затрупа през януариама не и той не можеDD

20

Циник

преди 7 години

Папата толкова се е отдалечил от паството си, че вече губи връзка с реалността! Зове християните - да прегръщат убийците си, да хранят най-злите си врагове, и да ги хрантутят ( с милиони) Избиват поверените му като скотове в скотобойна - а той ги зове - да обърнат и другата буза, и да дадат последната си риза! Стария завет - е по ясен, и категоричен "Око за око - зъб за зъб!"! Цялото политкоректно бръщолевене ме отвращава, и лицемерието на либерастията - вони от километри! Папа - АЯТОЛА !

19

ДОДО

преди 7 години

КЪСНО Е ЧАДО

18

Анонимен

преди 7 години

сатанисти! Тая църква няма нищо общо с църквата,за която е говорил Христос. Те много добре го знаят. И какво ми дреме какво е казал Мамата, та редовно ни осведомявате? Призовал Европа)Евреите, в частност търговците, забиха пироните в Ръката Която Спасява, тия сега правят същото. Стига сте ми го навирали пред очите тоя Сатана!!!

17

Георги

преди 7 години

Времена в които Европа се справя с последиците от излизането на Великобритания от ЕС....Алооо, Папата....Почна като БНТ тегли тото 2 "на живо". Великобритания още не е излязла от ЕС, за каква борба с последиците става дума?

16

смЕх

преди 7 години

Сещам се за едни кръстоносни походи чиято цел е била да се завладеят земи които нЕкои считат за свети ,ако иде реч за това ,че е връщане към корените нЕмам нищо на против ,но да ги посрещаме с мир, любов и разтворени *** като Меркел ханъм и разните либерасти определено нямам никакво намерение.

15

Стaмaт беше

преди 7 години

крaвaрски ***,ром,aмa от Фaкултето ли беше,или от Столипиново,не могa дa се сетя.

14

И тоя се продaде

преди 7 години

нa Дяволa,щом aпелирa дa приемaме мюслитa..

13

Анонимен

преди 7 години

Къде де се върнат в райската градина или в ерата на викингите ?

12

Стамат

преди 7 години

Католиците най-накрая ще си признаят, че са далеч от истината ;-)

11

ККК

преди 7 години

Този не е от Европа и го боли фара. Приказва като тези нашите протестъри на Сорош. Човек не трябва да бъде неразумно добър, защото след това ще иде в другата крайност на злото. Особено пък към терористи.

10

и

преди 7 години

Светия престол е на небесата.А светия отец го чакаме да дойде да ни съди един ден за глупостите дето вършим.Тъй знам от баба ми.Православна христианка.Тоз хюм да си гледа работата.