124

Анонимен

преди 7 години

До 155Санкт Петербург е с население горе долу колкото България бе умен. Виж например в един заоаден град от неговия калибър, че има двойно повече от изброените от трб неща

123

Анонимен

преди 7 години

Руснаците винаги са били роби. На монголи, на татари, на цар, на боляри, на помешчици, на болшевики и чекисти. Сто годишната негативна селекция проведена от последните е оревърнала руския народ в стадо скотове, което безропотно се подчинява на всеки мерзавец който се е добрал до властта в Кремъл и одобрява всяко негово престъпление.

122

Rrr

преди 7 години

До АнонименТи си ***.

121

Анонимен

преди 7 години

До Герчо с тамбуратаПутин е психопат, масов убиец и военнопрестъпник.

120

Анонимен

преди 7 години

Както в Германия след войната имаше денацификация, така и в Русия ще бъде проведена депутинизация. А путинистите в от страните в ЕС ще бъдат изпратени на почивка в Гуантанамо.

119

Анонимен

преди 7 години

***,в "работническо дело"щеше да си наи малкото началник отдел...това че лакомията на интернационалния елит унищожи средната класа в зап.европа и сащ,превърна целия близък изток,балканите,украина и т.н.в зони на перманентни воини,хаос,и средновековни диващини,заплашващи западна европа с вълни от мигранти-воини на алаха и тн. не е важна причина за появата на политици като тръмп,путиновите хакери са виновни...м?

118

иво

преди 7 години

До чекитаварищите тръгнали с магарето да си го мерятА ти твоята с на магарицата ли я мериш? Ха, ха, ха!!! Намери някой таварищ да ти я премери с шаблона си.

117

иво

преди 7 години

До Анонимен"Руските *** винаги"Защо ***, не са ли станали модерни европейски гейове? А ти стана ли или винаги си бил.

116

з

преди 7 години

Не стана бабичка президент путин виновен сега мн студено в ес съюз пак путин виновен

115

Анонимен

преди 7 години

До до руснака.136Защо на руснаците винаги са им нужни врагове?Ха, ха, ти правиш ли връзка с реалността бе? За американците все някой е опасност за великата им държава бе, то не беше Кадафи, Садам, Асад, Милошевич, абе къде се появи светски лидер и хоп, техен враг. Сега е върхът на простотията, на великата държава с 320 милиона жители един Путин им определил президента. Ба си смотаняците и ти барабар с тях.

114

н

преди 7 години

Браво на путин всичко може

113

До 127

преди 7 години

А руските где били когда американци бомбили Сербию? Тоже молчали.

112

Анонимен

преди 7 години

ами да се разберат най-послебезиноколнко ли е горна волта с ядрени ракети ли евисокотехнологична държава дето е на ти с кибертехнологиите личе всички тръбят за руските хакерски етакиутре ще ни обясняват че пък са в средните вековеабе паниката е пълна и наивниците дето им вярват не се свършват

111

до руснака.

преди 7 години

Защо на руснаците винаги са им нужни врагове? Замислял ли си се? А замислял си си се защо някой ви насъсква срещу българите? Помисли, преди толкова яростно да плюеш българите - кой има полза от това?

110

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 133 ну а с тобой вафл,мне говорить мне чего.Моей стране 1000 лет.Посмотрим кто быстрее подохнет из нас.

109

Анонимен

преди 7 години

Ок! я тебя понял.Если чем-то обидел,извини.Просто за эти два года,за которые мою страну облили грязью,нервов уже не хватает.Удачи тебе.Всех с Новым годом и с Рождеством.

108

чеки

преди 7 години

таварищите тръгнали с магарето да си го мерят

107

Анонимен

преди 7 години

До 91 Руснаците дават мило и драго даже да дойдат да живеят и в България.А как ще обясните масовото продаване на имоти от руснаци в България и преместването им в Испания, Италия и Франция? Ако не вярвате на това попитайте преводачите с руски по черноморието и тамошните нотариуси.

106

Анонимен

преди 7 години

Западняците са втрещени че Путин си позволява да прави същото което те винаги са правили - да диктуват политиката в другите държави, да слагат и махат правителство. Как смее тоя руснак да ги копира!

105

Анонимен

преди 7 години

И 100 дипломати да изгони Обонго все тая.Както се казва за е*ано ду*е цяр няма. Особено пък ако е черно.