62

t666

преди 7 години

"Според него, когато родителите не могат да се грижат за децата си, държавата трябва да го прави."Правилното е:Когато родители не могат да се грижат и издържат деца , държавата трябва да им забрани да ги праят !

61

socialen

преди 7 години

Защо Борисов не отиде да вади ромския лидер? Нали и той е същият охранен като него.

60

Анонимен

преди 7 години

Другия път да извика БХК да го спасят

59

Исус

преди 7 години

Ако беше по-умен щеше да чака лично Исус Христос да го спасява.

58

Насо

преди 7 години

Хубава работа ама ...

57

аха,разбрах

преди 7 години

Значи родителите се претрепват от зор да правят деца,а държавата ще има удоволствието да ги гледа!?

56

анонимна.

преди 7 години

Този да не се мисли за богопомазан , че пръв да бъде обслужен?! Ще чака наравно с всички останали.Лидер бил- за тая работа взема пари и то не малко. Какво реват все за по-голям. не разбраха ли , че вече няма а и няма да има. От такива като този аман вече.Лидер, съветник.Тогава той се мисли за премиер, президент и какво ли още не.Я да си гледат работата. А като слушат какво е времето къде са тръгнали?! *** път да види или да си води дрехите на разходка. !!Да си стоят в къщи.

55

Дедо Гого

преди 7 години

Нали си имат БХК за помощ! Защо не е звъннал на другия дерибей да го изрови от снега ! Или на събратята си V Защо смята ,че някои е длъжен да го спасява след като умишлено и съвсем съзнателно е нарушил забраната за излизане на пътя !

54

Анонимен

преди 7 години

вместо да се търсят одговорни лица за случая,то народа тука обвинява човека защото е ром. бай *** и тримата *** нашата система.

53

Анонимен

преди 7 години

Да се беше обадил на братята си роми щяха за нула време да му прокопаят път през преспите:)

52

1

преди 7 години

До Бай Благой,вони на ганьооооооо.

51

Анонимен

преди 7 години

Как може такова нещо да оставите ромски лидер на студа в преспите. Веднага е трябвало да пренасочите почистващата техника от магистралите. Да не загубим бъдещето на нацията.

50

Анонимен

преди 7 години

До п.секретар - Герб не спряха снега и не почистиха пътищата! А също и оставиха ромите в снега! Срам! Вън!право казваш пертийо! Безхаберието на Герб достигна чак гръцките острови. И там попаднаха в снежна блокда, нямат хляб, гладни и жадни останаха. Къде е Павлова, къде са снегорините?! Но сега ще се покаже нЕкой фактор на бйе-сйе-ойе-то и ще им разкаже играта!

49

ставри

преди 7 години

Държавата ги прави тия деца.

48

хейтър

преди 7 години

Луд ли си бе... като виждаш какво е времето и обстановката, къде си тръгнал - стой си на топло...като не могат да се грижат за тях да не са ги правили...

47

Йода

преди 7 години

Вещицa с метла ще да фърчи тука яко.

46

1

преди 7 години

Защо всички смятат, че когато сами си правят проблеми, някой друг (в този случай държавата) им е длъжен с нещо ?

45

Анонимен

преди 7 години

Каква е тая дискриминация шефове - нешефове да се хващат с оня *** шефа на БХК и да му носят кафете и да го водят на СПА шефове били.

44

Аз

преди 7 години

когато родителите не могат да се грижат за децата си, държавата трябва да го прави.Ами като не могат да се грижат за децата си, да не правят деце !Просто и логично, и нокой нищо не им е длъжен

43

ined

преди 7 години

Poмлянин да си в тая държава, отвсякаде те обгрижват институциите