43

Анонимен

преди 7 години

До АнонименАз съм в Северна Америка. Откакто избраха Тръмп се наблюдава спад на безработицата, раздвижване на пазарите, увеличаване на заявките в почти всички сектори. Излишъкът на карди се превръща в недостиг на кадри,ми щооо, в най демократичната и развита страна САЩ излишък на кадри ли има, демек безработица, а?

42

Анонимен

преди 7 години

САЩ вече е страна която може да бъде игнорирана.

41

Чапаев

преди 7 години

Другари, живота в матушка Русь е труден, ако нямаш копейки си никой, а това че гей парадите не са позволени не топли душите на пенсионерите.

40

Другаре

преди 7 години

Какво социалистическо, камо ли пък комунистическо е останало в Русия, та толко много се надате на нея?

39

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 42"Тръмп и Мари льо Пен са заплаха за авторитарния режим на изкуфялата бабишкерка"-----------------------------Авторитарен е режима в Москва. Ако не си чул, тази година Меркел се явява на демократични свободни избори, което е образец на демокрация.

38

Един от Северозапада

преди 7 години

До Анонимен43Нищо не си разбрал, приятелю. Искат, не да ги спасяват, а да не им пречат.Те много добре знаят, как сами да се спасят, не веднъж са го правили.Но, когато си настроил половината свят срещу тях, със заплахи, военно присъствие в страни, още от 45-та година, даже и сега, след разпадането на Варшавския договор, какво очакваш?Руснаците да клекнат на всеки, който ги пожелае, както усилено клякат нашите, на запаз, по на запад, или откровенно на югоизток, или да мълчат, на югозапад?

37

Белагуев

преди 7 години

Тръмп е с червена вратовръска,нима е комунист?!?!

36

Анонимен

преди 7 години

Положението отива на зле а *** се радват, просто щото така са им казали от Кремъл. Ако им кажат, ще скочат и от 20тия етаж без да се опитат да помислят.

35

Анонимен

преди 7 години

При Тръмп ще бъде по-добре от Обама.

34

Анонимен

преди 7 години

Изненадан съм да констатирам до каква степен са я закъсали *** щом като така безнадеждно чакат и се надяват "мисията" Тръмп да дойде и да ги "оправи". Просто е жалко да видиш една толкова голяма страна да възлага такива надежди на един човек, който още никой не знае как ще действа на практика.

33

Анонимен

преди 7 години

Тръмп и Мари льо Пен са заплаха за авторитарния режим на изкуфялата бабишкерка

32

Анонимен

преди 7 години

До Прекрасна статия! 34Това вече много се изтърка и си е доста глупаво. Нямаш ли ум да измислиш нещо ново?

31

Анонимен

преди 7 години

Сам по себе си ЕС е една авантюра на популистите, които вече не са толкова популярни. ЕС е стигнал ръба на пропаста, а Тръмп ще им помогне да направят крачка напред.

30

бумбрък

преди 7 години

приказки за наивници! ... с претенции за анализ!? смех! ако, ако, ако ... нищо! само си харчат рублите! бе, кой ви зима на сериозно, беее!?

29

Анонимен

преди 7 години

До До тъпите ***:Е то ако няма професия сросоид, вие *** от какво ще живеете?И фашисткото дерьмо в кремл, с кого ще ви нахъсва?Сороррс е вашето измислено плашило, което използвате.

28

Анонимен

преди 7 години

Боярищниците кой ще ви закрие?

27

Анонимен

преди 7 години

Весь народ живет в говне,а *** живет в Кремле.

26

Прекрасна статия!

преди 7 години

Прекрасна статия! Благодарение на нея всички ние намразихме САЩ, ЦРУ, ЕС, НАТО, баба Ангела и лъжливите западняшки медии, станахме русофили и заобичахме КГБ, Радев, Путин, Тръмп и Русия! И гледаме само Россия 24!

25

До 30

преди 7 години

Всичи знаехме, че Тръмп ще стане президент има го предсказано във филма Завръщане в бъдещето 2. Филма е от преди 15 год някъде и там точно Тръмп става президент, а какво са тъй наречените ''Predicting programs'' е една друга тема.

24

niki

преди 7 години

НАТО е там където има да се краде петрол.