103

2

преди 7 години

Да продължим- пътищата първи и втори клас, както и магистралите са 7500 километра, трети клас са 12 000 км. Снегът няма да вали едновременно , както и покривката няма да е еднаква. Метеоролозите казват къде и как.За първи и втори, с магистралите- да няма и снежинка вече сме свели машините на 1/3- получиха се 2000 машини.Според АПИ - имат готови 3 000 , участват и общините-башка.Снежинка не трябва да има- за чий им е щаб?

102

Анонимен

преди 7 години

КАКВО НАПРАВИХА НАШИТЕ ЛЕВИ, ИНФЛАЦИЯ 1500%СРЕДНА МЕСЕЧНА ЗАПЛАТА ОТ 5 ДОЛАРА, ФАЛИТ НА БАНКИ, А ВЛОГОВЕТЕ НАПЪЛНИХА СМЕТКИТЕ НА ЕДНИ МНОГО ВЕРНИ НАШИ СИНОВЕ И ДЪЩЕРИ, МАСА НАРОД СЕ ПРОСТИ С ВЛОГОВЕ СПЕСТЯВАЛИ ЗА ДЕЦАТА СИ, А СЕГА ЕДНИ ТАКИВА ДРУГАРЕ ПИТАТ НА КАРУЧКА ЛИ ДА СА КАЧА, ТА СЪЩЕТЕ СИ ПОСТРОИХА ЛИЧЕН КОМУНИЗЪМ И КО МОЖЕХА ФАЛИРАХА- ДРУГЕ ОГЛЪДНЕХА И СЕ ОЗЪБЕХА- АВЕ ДРУГАРЕ ХА СТИГА С КРАЖБИТЕ ЧЕ И ВНУЦИТЕ МИ ЩЕ ПЛАЩАТ 5 МИЛИАРДА ОТ ПОСЛЕДНОТО ПОВЕРВАНЕ- МАСОВО ВИ ОБИЧАМЕ БЕЗПЛАТНО

101

1

преди 7 години

Нали щяха да ловят снежинките във въздуха (по ББ)? Защо бедственно положение? Кайзер Созе04 Януари 2017 15:24да смятаме страшното бедствие- Републиканска пътна мрежа- 20 000 км (яко закръглих нагоре)- цял екватор.ще се покрие за 24 часа с 60 см- значи 2,5 см за час.значи- снегорин ако минава с 30 км /час *** всеки час- всичко ще е за терлици в отсечка 30 км и тръгва обратно. Сега делим 20 000 на 30- получава се 6 666 машини. Ама да е всичко черно едновременно. Огромна мобилизация, нали?

100

Анонимен

преди 7 години

ОБЩИНА НИКОЛА КОЗЛЕВО ПРЕСПИ ДО 4 МЕТРА И УРАГАНЕН ВЯТЪР- ТОВА ВИ СЕ СТРУВА НОРМАЛНО....КИРИЛЧО ДА СА ЛЕКУВАШ

99

Анонимен

преди 7 години

Тея от БСП как не ги е срам въобще да говорят, крадците му...

98

ист

преди 7 години

Кире, народът иска да знае колко долара спечели като наруши югоенбаргото, и кой те спаси от затвора.Не се притеснявай за изборите. На БСП и Нинова най приляга изборите да са на 1 април- ден на лъжата и на Нинова.

97

А Н Т И

преди 7 години

До u4enИнтересното е, че генерал Пиночет е бил първоначално с леви идеи и е завършил военната академия в СССР.Когато се връща в Чили ПРОГЛЕЖДА и ликвидира разбойниците болшевики!

96

izh

преди 7 години

Горкото милионерче. Много крупен бизнесмен. явно е трудолюбив. То с мисленето сме зле , в тази партия това не бие много на очи !!!

95

Анонимен

преди 7 години

Минал си не в София а в Долно Нанагорнище аз пътувам из цяла София всичко е изчистено до асфалт.

94

Анонимен

преди 7 години

Като не е встъпил в длъжност защо Радев ходи и дава првсконференции в централата на БСП на Позитано 20 ?

93

Маг

преди 7 години

Герб лъжат като дърт ром.Никакви снегорини няма,краде се яко.Снощи минах половин София само 1 снегорин с вдигнато гребло.Фандъкова я снимаха на орлов мост е беше почистено.Да се разкарат тия крадци по бързо

92

Анонимен

преди 7 години

Вие комунистите от БСП откраднахте парите за снегопичистването начело с Радев, който има правомощия само да краде и да си стои на топло при любовницата!

91

Анонимен

преди 7 години

Представям си ако Орешарски беше премиер, какво щяха да са го направили Прасешките медии до сега.Иначе в момента само медийна тишина и мълчина.

90

спец

преди 7 години

До Анонимензо последните 26 години имаме ДВЕ НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ,презЛУКАНОВО и през ВИДЕНОВО управление,общо ТРИ НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ и ВСИЧКИ при УПРАВЛЕНИЕ на БКП-БСП

89

Анонимен

преди 7 години

Гербаджии КОЙ открадна парите за снегопочистването. КОЙ ?

88

коци

преди 7 години

СПОКОЙНО ПАК ЩЕ ОСТАНЕМ ИЗЛЪГАНИ ОТ ВСИЧКИ АКО ИЛИ КОЙТО ИМ ВЯРВА !

87

до 123

преди 7 години

Институциите на ГЕРБ създадоха проблемите в сега бедстващите региони. Времете си е време, сняг през зимата винаги е валяло, но такава липса на организация, никога не е била. За съжаление даже и след 22-ри, когато Радев вече ще има пълномощия, ще трябва да мине известно време, преди да измете некадърниците от ГЕРБ от властта. Дотогва всички пълномощия са в ръцете на Плевнелиев и правителството на Борисов

86

ууу

преди 7 години

До u4enТака трябва - и веднага ще останем без правителство.

85

анонимен

преди 7 години

И тоя е милионер,не го мислете.

84

Анонимен

преди 7 години

На тоя дето пита за Генерал Радев, само ще му задам контравъпроса - а Плевнелиев и Борисов къде са, защото те са действащите президент и примиер. Радев още не е встъпил в длъжност, това ще стане на 22 януари и тогава ще ви лъснат крадливите герберастки з....ци и катастрофата, в която за втори път оставяте държавата.