151

kireza

преди 7 години

Пояснявам за някои хора,скарани с историята...До 1918 год не е имало въобще Украйна!Имало е малая Русь на територията на сегашна Киевска област!!!Сегашна югоизточна Украйна е подарена от Ленин!Западните области са подарени от Сталин!Крим,в нарушение на съветската конституция,е подарен от дръвника Хрушчов през 1953 год....Така че учете история деца,за да не сте като европ...те и американските сатанисти - *** като *** и нахални като конски мухи...Питат ги за България - била някъде в Турция...

150

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 212Много "ще".

149

Анонимен

преди 7 години

Абе това за Крим където го повтаряте, че е Руски, нещо все не ви се вярва. Престъпникът винаги си мисли за престъплението и това сън не му дава.

148

Анонимен

преди 7 години

В БЪЛГАРИЯ ИМА ПЛАТЕНИ *** НА ОТИВАЩАТА СИ ОТ ВЛАСТТА ОБАМА-МАМА. Скоро паричките ще свършат, и ще излезе наяве схемата на опростачването на медиите в България с презокеански капитали, като ще я оглави новия шеф на ЦРУ, назначен от Тръмп. Тогава ще се спихнат до нулата измислените от шпионите на чужда олигархия партии в България, като РБ, ПФ, измислените партии на Кънев и Иванов. Мъка голяма.

147

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 201"199, можем да добавим няколко нелицеприятни думи за хората, които по глу.пашки все още вярват на социологията - тази майка на всички ***.титутки:)"Това и за Русия ли се отнася? Там батюшката го харесват на "85%", което хич не ми се вярва, ама така казват местните социолози и мого поклонници "по глу.пашки все още вярват" .

146

kireza

преди 7 години

Обама към Тръмп: Путин не е от "нашия отбор"....Тръмп:"Да,ти не си от неговият отбор,защото си с лява резба!А и още трябва милион години да полазишш по палмите,за да си от нашият отбор " ....

145

Анонимен

преди 7 години

Обама е от един отбор с терористите от Саудитска Арабия, затова им купува българско оръжие и им го препродава. А Тръмп и Путин, както и американският и руският народ са от един отбор.

144

Берлин

преди 7 години

Крим е руски. Въпросът е затворен.--------------------------------------------Нагледен пример за руска военна агресия. Окупация на независима европейска държава, съпроводена с избиването на хиляди цивилни жители.

143

:)

преди 7 години

така е. той е от добрите ;)

142

Васо

преди 7 години

До Берлин: Може наистина да са 3 милиона, ама не са отишли там да се възползват от благата на американския империализъм, а да го победят отвътре.

141

До 165

преди 7 години

До АнонименТи си явен шизофреник!!! Невинни сирийци ли??? Базата в Калининград е на Руска територия бе ***!!!! Краварите колко войни предизвикаха и пряко участваха през последните 100 г? КОЛКО Военни бази имат извън сащ? *** нещастен

140

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 197Абе защо ни в клин ни в ръкав все го повтаряте това за Крим. Май нещо сте гузни и все се съмнявате че май не е руски.

139

Анонимен

преди 7 години

199, можем да добавим няколко нелицеприятни думи за хората, които по глу.пашки все още вярват на социологията - тази майка на всички ***.титутки:)

138

в отбора на Кения

преди 7 години

Обама към Тръмп: Путин не е от "нашия отбор". Тръмп към Обама: Ни с Володя сме в един отбор. А ти, Барак Хюсеин, ни си в нашия отбор. Ти си в отбора на Кения!

137

Анонимен

преди 7 години

За пръв път в историята, излизащият президент Обама има по висок рейтинг от встъпващия президент Тръмп. Повечче няма какво да се добави.

136

ТРЕНЕР

преди 7 години

...........ТРЪМП НЯМА ДА ИГРАЕ ОТ ОТБОРА НА ...........БУШМЕНИТЕ!!!!!!!!!!!!

135

Анонимен

преди 7 години

Обама е един от най-добрите президенти на САЩ. Той извади страната си от най-голямата следвоенна икономическата криза и изтегли войските си от Ирак и Авганистан.

134

Анонимен

преди 7 години

До Мъчa се дa се сетя193 Хайде,*** си почини най-сетне,докато възхваляваш диктатора Путин,твоите хора празнуват Рождество Христово по Юлиянския калндар,а живеят по Грегориянския,което е един абсурд.ТОЙ вече се роди. на 25 декември миналата година.:)

133

Берлин

преди 7 години

Ежедневно в Щатите пристигат орди руснаци. И то не на екскурзия, а за постоянно. Това не съм го чел в някоя измислена медия, а съм го виждал с очите си. Даже една бабушка, на която имиграционните й отказаха достъп, започна да вие и нарежда като оплаквачките по гробищата. В Америка живеят официално над 3 000 000 руснаци. Колко са нелегалните ме е страх да си помисля. В същото време на руските летища няма нито един американец, който иска да живее в Русия. Изводи не е трудно да се направят. :)))

132

Анонимен

преди 7 години

До Един от Северозапада188 Коя държава стъпи на половината Европа и я потискаше,ограбваше цели 60 години?Коя държава изгради базата Калининград,от която заплашва запада?Коя държава създаде замразени конфликти по границата си-Южна Осетия,Нагорни Карабах,избиваше системно авганистанците 20 години,чеченците заличи,като нация,заплашва Прибалтика,нарушава въздушното пространство на ЕС цели 400 пъти,превърна Източна Украйна в развалини и убийства,отне Крим,избива невинни сирийци,подкрепя диктатори?