66

ля ля

преди 7 години

еми сега като Ви го казаха - дано вече повече да вярвате във бездушния си избор на егоизъм и материализъм!

65

Анонимен

преди 7 години

От българския комисар нищо не е зависило,няма и да зависи.Политиката на Еврокомисията се определя от западноевропейските държави.След това изкаване,нека някой да ни лъже ,колко сме били важни за Брюксел.

64

Анонимен

преди 7 години

Незнам защо толкова се напъваме за еврокомисар ами те са хора които работят за собствения си интерес.

63

Анонимен

преди 7 години

Без Брюксел родните политици не могат и един месец на изкарат. Брюксел им плаща и ги държи да мачкат народа и да изпълняват политиката му.

62

Анонимен

преди 7 години

Брюксел: Можем и без комисар от БългарияСофия: Можем и без Брюсел (чакана с трепет фраза от родните политици)

61

Анонимен

преди 7 години

Когато не бяхме в ЕС нямахме комисари и пенсионерите не ровеха в кофите за отпадъци а по селата хората живееха спокойно нямаша набези и мародерсрва.

60

материалист

преди 7 години

Разчитам на братският китайски народ да произведе по-евтини и възможно по-качествени стоки !

59

Анонимен

преди 7 години

До Евролиберал(това е тайна, не го разпространявай)Абе ти знаеш ли, че не е модерно и да си в тяло, всички религии проповядват Възнесение.Та, какво ще правиш ти тогава?))

58

ИСТИНАТА

преди 7 години

хахаха...полека лека ни изключват бушоните...докато накрая спрат цялата мрежа хахахаха От тоя ЕС никаква полза, освен за мошениците и кифлите по София да ходят лесно на шопинг до Лондон или Париж и да си направят лятно време кефа я на Палма де Майорка я на Ривиерата. За обикновеният българин - един голем гол го въртят през цялото време....и като иде на запад му връ4ват парацаля за кенефите или да бърши дърти задни*ци. Съсипаха ни иконимиката, унищожиха ни като нация...сега ве4е за кво сме им?!!!

57

Анонимен

преди 7 години

Абе тия не се научиха ,че всяка империя винаги се срива под собствената си тежест.А и на врабчетата им е ясно, че Ес е империя и като такава мястото й е на бунището на историята. Аз не знам обаче до кога ще настъпваме една и съща мотика?!

56

Анонимен

преди 7 години

Ще икономисат на България най-малко 20 хиляди евро заплата за калинка и още пари за други калинки.

55

England / Essex

преди 7 години

До ЕвролибералАз ще ти поверя друга тайна от кухнята направо : или ще излезе по мирен път или с кръв ! Хората искат бъдеще за децата си . Това хич не е робска нация като немците .

54

5678

преди 7 години

Що всички плювате по комисията в момента?!?!? Една "Белгарка"ни обърна гръб и се отказа от народа си Що не Плювате по нея???? Щото всички сме копие не нея зависници и злобари!!!!

53

Анонимен

преди 7 години

До ЕвролибералЧака да чуеш какво ще каже Папата, аз няма да издам тайната))

52

Анонимен

преди 7 години

Когато бяхме 16 република имахме ли евразийски комисар?

51

Евролиберал

преди 7 години

60, ще ти поверя една тайна: Великобритания никога няма да излезе от ЕС!

50

England / Essex

преди 7 години

До ЕвролибералГлобалният ви проект е прекалено шизофреничен и извратен за да продължава да съществува , а шепата източноевропейски *** само ще му подложи крак докато Великобритания му тегли шута в гръб .

49

Сорос

преди 7 години

До ОКаквото дадоха, ще си го поискат десеторно...........................................................................Бъди сигурен !!

48

Анонимен

преди 7 години

Ако някой ми беше казал, че ще прочета такива твърдения като тези на евролиберала, щях да му кажа да не ме занимава с теории на конспирацията.Да ама, не. Всичко си е истина, от най-грозния тип))Льольо, не си първият, който се опитал да затрие хората, защото ти не си човек. Края ви се вижда.

47

байхейс

преди 7 години

България: Можем и без Брюксел !