9

Анонимен

преди 7 години

До Либерална логика 4Путин успява да върши това за което питаш, защото държи народа си гладен и жаден.

8

Анонимен

преди 7 години

Нямат си партийни субсидии хората. Тук такива проблеми няма - за политиците ако искат милиони субсидии, ако искат пътни, командировъчни да обиколят няколко пъти земята, ако искат сменят луксозните автомобили всяка година. Е тва е да не знаеш как да си избереш страната, дето да политикантстваш.

7

Анонимен

преди 7 години

Льо Пен беше подведена от Русия и Путин. Преди година и отпуснаха 9 милиона евро като и намекнаха, че няма нужда да ги връща. Преди 6 месеца Руско-чешката банка която отпусна кредита фалира, а преди седмица синдиците на фалиралата банка запорираха сметките на длъжника Льо Пен. Сега женицата се нуждае поне от 20 милиона евро, за да си погаси предишните задължения към Путин и да продължи с путинофилстването си.

6

Анонимен

преди 7 години

Мари льо Пен явно не е чувала че може да събира членски внос от "многобройните" си членове и симпатизанти във Франция и Русия. Достатъчно е да и дадат по едно евро и ще събере много повече от 20 милиона евро, особено като се вземе предвид че 86% от руснаците са готови да умрат за Мари льо Пен както са готови да умрат за Путин.

5

Хм

преди 7 години

Цялата тая истерия с "намесата на Путин" в изборите на Запад придоби гротескни размери...Ако приемем,че е истина,то следва при една изборна победа на Льо Пен и загуба на Меркел Запада направо да се предава на Русия.Тия дават ли си сметка,че стават смешни?Иначе 20 млн. са смешна сума за Русия,но надали ще ги хвърлят ей така,без полза.Щото вече темата за санкциите и Крим не е жизнено важна.А пари руснаците дават-в Сирия са похарчили над 2млрд.,но получиха нещо много ценно в стратегически план!

4

Либерална логика

преди 7 години

Според либералите Русия е най-изостаналата и слаба страна в света, но в същото време избра президента на САЩ, помогна за Брекзит и финансира свалянето на германския канцлер и френския президент със свои марионетки! Как успява Путин?? Либерастиооо, не ти е лесно....

3

Анонимен

преди 7 години

Ми що бе, при демокрацията нали всички имат равни шансове на избори? Или тези които нямат пари нямат никакви шансове?

2

Мунчо

преди 7 години

Като чета неолибералните помии, оставам с впечатлението, че Путин назначава американските президенти, сваля германските канцлери, и играе решаваща роля в изборите за президент на Франция....Че този Путин бил много могъщ!!!А дано, ама надали!

1

смЕх

преди 7 години

Що бе вече и Тръмп може да им отпусне нЕкой пробит долар те са си на един акъл.