68

Херцог Трън

преди 7 години

Смях

67

Do malmiovica

преди 7 години

Prochiti edna kniga,kazva se Sweden the raped country -iznasilenata strana.A v Malmio e 10 puti po opasno ot Sofia.

66

анонимна.

преди 7 години

Ами ако не се върне на власт?!Света ли ще потъне?!Боже, стига вече,СПРИ СЕ.Стига с тази грандомания.

65

Анонимен

преди 7 години

В тоя замръз и студ какви бандити и престъпници ще гоните бе?

64

Анонимен

преди 7 години

От 2009 г. МВР-то се разсипва,разсипва,разсипва.....Сега не в пари,а в злато да ги окъпете,резултати въобще не чакайте!

63

Анонимен

преди 7 години

Тази статия може да мине в раздела "Предизборно студио на ГЕРБ"

62

Бай Ристо

преди 7 години

Бокич, ако излезеш и кажеш че тая лелка дето я сложи шеф на меверето е пълен провал и че повече такива политически назначения няма да правиш , а ще слагаш само професионалисти може и да се навия да гласувам за теб, ама надали.

61

Анонимен

преди 7 години

Абсолютни безхаберници -две години нищо не направиха ,Бъчварова съсипа МВР с псевдореформи над 10 000 полицая напуснаха системата ,днес им скимнало пет дни преди да ги натирят да трупат девиденти с лъжливи обещания ,ще ми назначават пенсионери да се борят с престъпниците по селата с бракуваните автомобили на по 400 000 км. ...всеки малко запознат с материята както и редовите служители на МВР не може да не плюе с погнуса пред такова нагло лицемерие и тотална некадърност!!!!

60

Сдф

преди 7 години

До Анонимен 69Той и за леля Цецка беше сигурен, но . . . .

59

SeveN

преди 7 години

Е защо сега бе Боце? Къде дремахте две години и защо с реформата накарахте сума ти народ да избяга??? Тия евтини номера нема да минат.

58

Анонимен

преди 7 години

Еййййй,тия накрая взеха че се разработиха.

57

Анонимен

преди 7 години

Защо дават 7 милиона за хванат едни, които най-хуманният съд ще ги пусне. Примерно, вчера в Шумен пичовете, които ограбиха семейството жени имаха богато досие, във всяко село се знаят кои са бандитите. Разгледайте си архивите, колко от тях са с присъди и на свобода и ще стане ясно къде е проблемът!

56

Анонимен

преди 7 години

Тиквата ако управлява още 2 седмици ще вдигне и пенсиите и заплатите предизборно за 3 месеца и после "като дойде пак на власт+, ще ги вдигне до края на годината

55

Анонимен

преди 7 години

Нещо намирисва тъй да се засилят рязко 2 мандата тиквите спяха или има нещо информация за терористи. Xора бдете то и от полицията да те е страх вече, оставка Бъчво какво криете.

54

Анонимен

преди 7 години

Eh boiko ne mojesch da se prodtisch s vlasta be po4ini si umoren si mnogo pari ima6 ne si nesaminim po skromno sled 5 g president gotvi se boiko i u4i esizi 4ujdi ne samo balgarski

53

gkwjh

преди 7 години

Внимавайте какви ги пишете! Днес е БОКОявление.

52

111

преди 7 години

Току що ми звъняха ало-измамници. Веднага след тях ми се обадиха от криминална полиция, да ме "закрилят" явно и т.н.......Чудя се, колко трябва да сме прости, че да повярваме на моменталната реакция на родната полиция?! Това го няма и във фантастиката, но ние връзваме ли се - връзваме.Значи си го заслужаваме!

51

Анонимен

преди 7 години

Какво престъпност ще борите в този снег? И престъпниците и полицаите дори и животните не мърдат в такъво време.До сега когато 2 по 2 години имахте управление и при перфектно време защо не я преборихте, ами чекате да завали снегът за да я сборите и ще отчетете ,че " е намалела и преборена" .

50

Живущ в Малмъо

преди 7 години

Каква поредна българска драма, или комедия ! Заслужавате си го всички живущи в България, искахте го, тъпяхте го, наслаждавайте му се на Господ Борисов. Каква полиция, чували сте вие за полиция, хайде да не говоря за полицаите, за пияния и не изтрезняващ секретар Костов ли, божеее, боже, пази сляпо да прогледа ! Успех през новата година и поздрави от Швеция и да знаете и тук има сняг, и студ и проблеми, но има бъдеще, а в България - уви няма. Който и да дойде всички са измамници и мародери.

49

socialen

преди 7 години

*** той не мой изкара и един мандат :)