8

Анонимен

преди 7 години

Тея дето трябва да следят за храните - БАБХ- те убиват кончета и кученца, от тях нищо не очаквайте.

7

Анонимен

преди 7 години

Аз не бих купил на децата си храна приготвена в Бг, само сурови продукти като плодове, зеленчуци и месо може, всичко друго само от западни производители! Особено сирене, кашкавал, лютеница, масло в Бг се правят от ***. За колбасите пък да не говорим...

6

Анонимен

преди 7 години

И цианкалият не е дрога, което не означава, че може да ядем лютеница с цианкалий.

5

Суека

преди 7 години

Точно лекарите са гробарите в бели престилки и най-корумпираните след властимащите ! Оня ден бях на лекар и той вика като влизам при него за 2-ри път "Плати ли долу на касата 60лв." ? И "Нали знаеш ,че в хлебарницата без пари неможе" ? А при кожните пък веднага от шкафа си вадят рекламни брошури на определени компании които ти предписват даже и да не си за тях като проблеми . В България от години да не кажа десетилетия няма вече ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ днешното се казва ЗДРАВЕУВРЕЖДАНЕ !

4

Анонимен

преди 7 години

и без това няма нито една марка вкусна лютеница. Проблема е че много хора (предимно от големи градове) нямат или са загубили представа за истинската лютеница. Това е продукт който може да се приготвя в домашни условия с няколко часа труд годишно от свежи продукти. Трае до следващата партида

3

ко не

преди 7 години

Е добре де, коя е лютиницата в крайна сметка ?

2

Анонимен

преди 7 години

затвор трябва за такива, строг, тъмничен... само дето производителите или са дърти комунисти или снасят яко на власт имащите.

1

Анонимен

преди 7 години

Това вещество е недопустимо да бъде в храната на децата ни,още колко контролни органи трябва да се създадат за да спрат такива производители печалбари!