85

Анонимен

преди 7 години

Ааааа,тия вече започнаха да се усещат.

84

Анонимен

преди 7 години

"НАТО не може да се справи с Русия" !!!...музика в ушите на всеки путинофил, но Путин много добре знае, че това са четки за наивници !

83

Анонимен

преди 7 години

това за Лесото отново не е вярно , а обичната Русия е в челото на много негативни класации ката например тази за убийства на 100 000 души , където изпреварва бандитския САЩ четири пъти . Типично за българина е да гледа по чуждите дворове и да си измисля каквото му е на сърце , а не във своя собствен . По мои наблюдения именно хората с големи доходи от сивия сектор , които винаги плащат минимални осигуровки , плачат най-много за пенсии и здравеопазване .

82

жъй

преди 7 години

Как да се разбираш с Русия.Разположила се е на 1/8 от земното кълбо,най богатат държава на природни ресурси.ЕС и САЩ я вкараха в Г8 и наляха милиарди в икономиката и.Когато стана време Укрйна да се присъедини към ЕС Русия се запъна.До като взимаха милиардите,организираха олимпиади,световно а руснаците се размотоваха по почивки им беше добре,но когато дойде време и те дадат нещо започнаха с номерата.ЕС им предложи свободна икономическа зона в Европа,те нападали ги пак,обграждали ги.Селски мурафет

81

Анонимен

преди 7 години

Нека си пият лосион теб какво те засяга, никому не пречат. A трезвите евролиБерасти забъркаха световната криза, арабския свят, бежанската криза и разпада на ЕС предстои.

80

Анонимен

преди 7 години

минималната пенсия в Република Македония за прослужен стаж (социалната е по-ниска ) е около 75 евро , може лесно да се провери на правителствения сайт със няколко клика . Има безброй причини да искаме увеличаването на пенсиите в България , което няма как да мине без сериозно увеличаване на заплатите и приходите от данъци , дори и без да разпространявате дезинформация .

79

Анонимен

преди 7 години

Тръмп е проруски настроен, вижда се че и Ердоган също. Ние, Румъния и Украйна ще се справим за нула бройки с тез държави под командването на МEркел и бозавите инглиши, опа забравих те първо ще искат референдум за брексит от НАТО.

78

Анонимен

преди 7 години

Попитали Путин ще влезе ли Русия в НАТО..._Ще влезе, до Брюксел ако се наложи ще влезе.

77

Анонимен

преди 7 години

Нека някой от ЕС, НАТО, УСА и ТИКВАТА, да обясни защо минималната пенсия в Македония е 205 евро, а в България е 80 евро!

76

Анонимен

преди 7 години

Нормална констатация.Представете си конвенционална война. За 1 месец ще издухат де що има технологично, и после пак минаваме на обща мобилизация и мятане на месо в скотобойната. Руснака в окопа? Нищо му няма.Брюкселката мека китка, дето е свикнал само на топличко и е добре охранен, и още по-добре шомполиран, е сгънал за 1 седмица. Как ще воюва, докато плаче за мама?Е какъв да е резултата от една война?

75

Ани

преди 7 години

За Русия, България е като слънцето и въздуха за всяко живо същество!Като се провалят, ние ще им помагаме. Нашия народ е великодушен.

74

Кики

преди 7 години

Един трезвомислещ генерал. За да бъде равностоен НАТО на Русия, трябва военния бюджет да се увеличава, увеличава, увеличава...

73

Анонимен

преди 7 години

НА СНИМКАТА ГОРЕ НА ПРЕДЕН ПЛАН ВИЖДАМ АЛБАНСКОТО ЗНАМЕ И СЪМ СПОКОЕН- НАТО Е МОЩЕН ВОЕНЕН БЛОК С ТАКИВА КАТО АЛБАНИЯ, СЛРОВЕНИЯ, ЛИТВА, ЕСТОНИЯ, ЛАТВИЯ И- РАЗБИРА СЕ- БЪЛГАРИЯ, С 5 ЧОВЕКА АРМИЯ НА КРЪСТЛ

72

Анонимен

преди 7 години

До ГоцеИ с този бюджет, купуват тоалетни чинии по 20 000 $ бройката!

71

Анонимен

преди 7 години

Путин успя да ги сложи всички в малия си джоб, сега се 'о'чудват и още много ще се очудват! Русия е велика!

70

Самая пияная в мире

преди 7 години

Вие им се подигравате, но те са за съжаление горките лосионопийци.

69

Учуден

преди 7 години

А бе не знам наистина какъв военен хегемон е Русия , но фактите напоследък не ме убеждават в това - 3 самолета не можаха да улучат палубата на " Кузнецов " и дадоха фира , турците им свалиха един СУ , убиха насред Истанбул руския посланик .... и нищо !!! За атомната подводница " Курск " пък изобщо не искам да споменавам , както и приземяването на 19 годишен германец на " Чесна " насред Червения площад през 1987 година ....

68

Анонимен

преди 7 години

да , исторически съюзници , ако трябва да сме точни , доказват го безбройните спречквания през вековете . Дори през студената война Китайската комунистическа държава беше някак си по-близка със САЩ от колкото със СССР

67

уф!

преди 7 години

Рашка просташка пак се изявява с дивашките си номера.

66

Искайте надбавки

преди 7 години

Руските тролчета се надпреварват да се славославят, но като оплетат конците /за кой ли път/ пак ще дойдат до Запада за да ги спасява.