36

Анонимен

преди 7 години

Тези отрови идват с основата на лютеницата - китайското доматено пюре.Работих 5 години с китайци и от тях знам да не ям и пия нищо произведено в Китай!Всичките отрови се изливали в почвата, морето и реките!А Китай и най-големия производител на доматено пюре и го изнася в цял свят.И пчелем мед също, но европейските държави не внасят пчелен мед от Китай защото е пълен с отрови и тежки метали.Много от този пчелен мед отивал в Русия.

35

Анонимен

преди 7 години

Коя лютеница? Коя? Къде се продава?Кажете на народа коя е лютеницата де!Това политиците искат всичката дрога за себе си да я запазят и налагат информационно затъмнение, за да не могат обикновените хора да си купят нищо!

34

Анонимен

преди 7 години

От "Активни потребители" нямат право да посочат търговската марка на лютеницатаXA-XA

33

Анонимен

преди 7 години

Na sa6o mskonesata li e lutenizata isvesnia s naidenov

32

Анонимен

преди 7 години

Ами ако някой намаже филия лютеница и седне зад волана? И ако направят проверка за наркотици. Тестът със сигурност ще е положителен. Какво ще обясни водачът? А глобите за това са жестоки!

31

Кратун

преди 7 години

Горе-долу се е случило нещо такова: Фирмата е внесла доматено пюре от Китай, щото е по-евтинко. Китайците не се занимават кой знае колко със изисквания за здравословни продукти. Слагат дори имитатори на мазнини в бебешкото мляко и си изтровиха собствените деца. Нашата фирма или няма лаборатория за проверка на продуктите или приборите и е трябвало да бъдат калибрирани още преди пет години. Изследванията не са пълни, а само контролни - на 5-6 параметъра и толкова. Те така ядем ***.

30

до 26

преди 7 години

сега на мастър шеф андре ще му правят тест за дрога.....щом един буркан не стига, пристрастил си е и семейството. трябва да ги съди. ще изкара повече пари от колкото от рекламата.

29

Анонимен

преди 7 години

Очаквам утре да се окаже, че веществото е попаднало в лютеницата от лубриканта по ръцете на "активния" потребител и не е опасно, камо ли наркотично.

28

Анонимен

преди 7 години

Няма какво да ги крият! При доказано съдържание на вредни вещества следва да се затвори фабриката и да уведомят всички дистрибутори и търговци за изтегляне на партидата! Последен пример - яйцата от Полша бяха проследени и изтеглени от цяла Европа!

27

На търкалета

преди 7 години

Синекурните "активни" пак не са разбрали правилно статията за олеамида в Уикипедия. Разбираемо, статията е на неособено популярния английски език и с гугъл транслейт стават грешки. Като са правили тестове ПРЕЗ ЛЯТОТО, защо чак сега се сетиха да симулират дейност и да ръсят пълни глупости?

26

Анонимен

преди 7 години

в бг не можете да ме учудите с нищо

25

Анонимен

преди 7 години

Защо да не кажат името на Фирмата,нима е по-добре да ни дрогират? В България всичко се рашава на парче и то след като стане нещо лошо :(

24

Анонимен

преди 7 години

Сега ще и сменят етикета и ще я пуснат на пазара, като най-новата. С цели 30% повече домати, чушки и тревица за настроение.Евроатлантически ценности!

23

НАПОЛЕОН ОТ 4-ТИ КМ.

преди 7 години

Много обичам лютеница.

22

Анонимен

преди 7 години

Вкъщи един буркан не стига! Ето защо... Мастършефа сега наркодилър ли е?

21

Анонимен

преди 7 години

В Тикволандия няма никакви правила, но материалът си го заслужава.

20

Aga

преди 7 години

HUBAVA LYUTENICA AMA BALGARSKA. VSE IMA NE6TO GNILO

19

zeus

преди 7 години

Дам, бизнеса и печалбата са по-важни от живота на хората, така е при неолиберализма ;)

18

токсикоман

преди 7 години

Мила Родино, ти си земен Рай,искам да летя...летя безкрай !!!

17

Суека

преди 7 години

Значи утре някой политик с негова си фирма може да пусне отрова я в конкурентна фирма в храните им или да отрови чрез водата цяло село или град ама вие НЯМАТЕ ПРАВО ДА ИМ КАЗВАТЕ ИМЕНАТА И ПОДРОБНОСТИ ЗА ТЕРОРИСТИТЕ ТАКА ЛИ ?! Да ви **я на ЛИБЕРАЛИЗМА !