7

Анонимен

преди 7 години

Това се казва....лов на вещици....До вчера когато правителството не беше в оставка ясичко си беше наред,но днес нещо се разшетаха прокурори и тем подобни.С една дума Мишоците се разлудуваха.Не оправдавам обвиняемите които и да са те но това си е скалъпена работа....по поръчка.

6

Анонимен

преди 7 години

На *** човек му дай власт и му гледай сеира. Всички земеделци са такива . Още от Петър Танчев на бай Тошо до сега . Крадат и лъжат . Те това са .

5

алчен съдия

преди 7 години

С тези 260 000 лв., са ощетили държавата, но част от тях или всичките са отишли ,вероятно при господин министъра, който явно не е ощетен .Господин министъра представлява държавата, значи и държавата не е била ощетена.

4

БГТРАКИЕЦ

преди 7 години

МНОГО ГО МОТАЯТ,ТОЙ ВЪНШНО,КАТО ГО ГЛЕДА ЧОВЕК Е ЗА ЗАТОРА,СЛЕД ТОВА ЩЕ СТАНЕ АКТИВЕН БОРЕЦ,ЩЕ МУ СЕ НАПЛАТИ ОПРЕДЕЛЕНА СУМА И ЩЕ РАЗПРАВЯ КАК СЕ Е БОРИЛ СРЕЩУ РЕЖИМА.ТРЯБВАШЕ ВОЕНЕН СЪД ДА ГО СЪДИ.

3

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Може пък да е...невинен човека.Препоръчвам на Цацаров още 4-5 години да го...разследват,докато съвсем го...забравят.

2

%%

преди 7 години

Ако е късмет да ти надянат карирания костюм,то в пандиза ще се намери някой ромей да вдигне МИГ-а ... С полски двигател!

1

ТАКА Е СПРАВЕДЛИВО

преди 7 години

ПОЛИТИЧЕСКА ЛИ,.....ТОЗИ ТРЯБВА ДА ГО ВИСНАТ КАТО МУСОЛИНИ ....И МЕЖДУ ДРУГОТО , С ТОЛКО ОБВИНЕНИЯ ЗА ТАКИВА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ МАЙ ТРЯБВА ДА Е ПОД ТРИ КЛЮЧА НА ГЕМЕТО!!!!!!!!!