18

Анонимен

преди 7 години

Текстилните вериги са пълен тъшакк

17

Анонимен

преди 7 години

до 17: Абе чул съм за този Дунев,в един момент ни подканяше от ТВ-то да сме сисменяли спирачната течност по-често! Или с други думи,елате да ми направите оборот.Така че не ми обаснявай кой е този "специалист".

16

PD

преди 7 години

Ясно! Разбрах кой дава акъл на състезателите, дето в зимни условия спускат с 60-70 км/ч стръмни планински участъци с остри завои и натискат спирачки. А аз си мислех, че снегорина е правил участъци за разминаване.И не знам какви модерни и технологични ***, ще си купите, щото опит не се купува а натрупва, но цената която плащате, не знам защо, ви вдига мерака, да пренаписвате физичните закони. А и понеже ще го правите, вземете си и лопата, и ръкавички. И приемайте неуспехите.Случва се

15

Анонимен

преди 7 години

Ама как ви се иска всеки да си купи по 2 комплекта зимни гуми и по 10 комплекта вериги.

14

Анонимен

преди 7 години

От текстила(естествения) само коприната е с най-голяма издържливост, но и цена. От какво са направени тези вериги?

13

Анонимен

преди 7 години

Дуневи са много мъжки момчета. Няма причина да не вярвам на Румен Дунев. Човекът си казва - по-лесни са за монтаж. Аз имам един комплект метални вериги, но едва ли ще успея да ги сложа, ако ми се наложи, а и са доста скъпи. На мен ми трябват за 4х4, т.е. два комплекта. В Практикер има текстилни за моя размер за 31 лева, а при Дунев има за 90 лева. Мисля, че поне за еднократно измъкване ще помогнат.

12

Анонимен

преди 7 години

Абе на *** вериги му не требе.Той/тя си джитка пред компа, за к'во са му вериги?

11

Анонимен

преди 7 години

Метални ама ако не ги укрепиш здраво, ке го дуфаш дебелиот. Освен това с повече от 40 не можеш да караш преди да са се охлабили...Не ги знам к'ви са тия текстилните, дано са по-добри.

10

Аман от разбирачи

преди 7 години

До АнонименАлоо, шофьора с 40 години стаж. Ти на заледено спускал ли си се, ама на толкова заледена, че като превключиш от 3-а на2-а или бутнеш спирачката и започваш да се пързаляш с четирите колелета. Е те за такова спускане иде реч. Тогава ще търсиш не пряспа ами просто най- мекото , в което да се удариш.

9

Анонимен

преди 7 години

ся казвате да продавам металните вериги и вслучай на нужда да навивам парцали по гумите??

8

Анонимен

преди 7 години

Teкстилни вергиги - дръжки. Караш километър с тях и са на парцали(от леда). До тук три комплекта - първо евтин(60 лева), после скъп(200 лева), после препоръчан от познати(130 лева). Разлика няма - между половин и един километър, преди да се разпердушинят.Друго си е металната верига - баща ми кара от 1983-та с един комплект и си го прехвърля от кола на кола - не е мръднал.

7

Анонимен

преди 7 години

До Requestняма нищо сложно, бачкат на принципа на терлиците на сняг

6

zeus

преди 7 години

До СправедливостБлагодаря за подкрепата, а демокрацията ни е само на думи...

5

Request

преди 7 години

Я някой geek да обЯсни тука за текстилните вериги...

4

zeus

преди 7 години

Текстилните вериги стават само да си дадете парите. Ясно статията е спонсорирана, ама и застрашава живота ни с тези съвети. Изтрийте ме пак и ще се видим в съда!

3

Анонимен

преди 7 години

Текстилни вериги? И... каква тази пущина холам? Яде ли се, пие ли се?

2

Анонимен

преди 7 години

текстилните вериги вършат перфектна работа и се слагат в пъти по-лесно и бързо.

1

Тома Неверни

преди 7 години

Ами ако в пряспата има скрита кола?