6

тоя същият

преди 7 години

Влизате при лекар и се оглеждате. Какво виждате? Само рекламни материали на фармацевтичните компании. Да, ще ви изпишат лекартво от тях. Ако ви изпишат 3 поне 1 ще е "рекламно". После лекарят ще отиде на "семинар" на екзотична дестинация спонсориран от корпорацията.Самолечението може да е опасно, ама хората рискуват, защото не им се занимава с бялата мафия!Със здраве!

5

zeus

преди 7 години

До РистуСъгласен съм с теб, но антибиотиците трябва да се изписват само при установена със сигурност лабораторно бактериална инфекция, тогава може да се подбере и точния антибиотик. Колко лекари правят така?

4

Анонимен

преди 7 години

Я да питам, как ще обясните паралелното развитие на вирусите и ваксините))?Не ли?

3

Анонимен

преди 7 години

Истината не е във ваксините, а в повишаването на имунитета, така поне твърди един мой добър приятел лекар. Ваксините са за определен щам, а ако повишите имунитета си, ще станете по-устойчиви на всички (или поне повечето) щамове. Ама ако вземате прополис и джинджифил кой ще купува супер-скъпите лекарства на фармациите?

2

zeus

преди 7 години

Антибиотичната резинстентност се дължи на факта, че лекарите изписват скъпи антибиотици дори и да няма нужда от тях, както е известно вирусите не се влияят от тях, в частност и грипа.

1

до о

преди 7 години

По-големи мошеници от тези с ваксините и лекарствата - няма!