6

Той

преди 7 години

До някой 8......е и твойте да не ги подминем мама и тати! :)

5

Някой

преди 7 години

За майките разбрахме, а за бащите кога ще има ЗАТВОР??? Защо власта не спазва законите а изисква от народа да ги спазва? До кога ще ги храня тези пaрaзити? В тази "държава" България само българите сме дискриминирани. Всички други си живеят тук супер!

4

Т. Илиев

преди 7 години

Това ли е начинът да се ограничи раждането на деца от деца. Та за този контингент от населението това е професия. Иска се съд за педофилство, сутеньорство и каквото още искате, но трябват и много образователни и възпитателни мерки. Иначе нещата ще продължават, а ежегодно 15 % от ражданията у нас са именно от малолетни и непълнолетни!!! По този показател заемаме водещо място в Европа!!!

3

Анонимен

преди 7 години

3,пише си, има разлика между млада майка и млада баба, родителите им (вече баби и дядовци) са спрели да получават, не самите те.

2

Нас

преди 7 години

800 родили но само 199 са без помощи!!! Социалните спят ли!? Да си заработят заплатите!!!!

1

Анонимен

преди 7 години

До АниТо не само е след дъжд качулка, ами е незначителна част от приходите им. Освен детски, получават доста солидни суми социални, допълнително от ромски фондации им наливат още пари. Би следвало именно социалните помощи да се спират или поне драстично да намалеят, щом въпросната майка не полага грижа за децата си и позволява да се омъжват на 12 години.