5

Анонимен

преди 7 години

Аз съм против това с моите пари да се плащат детски и всякакви други помощи на хора, които не работят и не искат да работят, защото са превърнали майчинството в източник на доходи. Тези пари не се използват за отглеждането на децата, а отиват за алкохол и цигари. В същото време хора, които биха гледали децата си както трябва, никога няма да получат помощ от държавата, защото доходите им били високи, а те не искат да имат деца точно заради ниските си доходи. Решението е просто:без помощи и детски

4

Анонимен

преди 7 години

Интересно тая кака, дали през живота си е създала нещо с мозък или ръце, освен да плямпа по телевизията опорни точки с партийна субсидия ?

3

РАСОВ

преди 7 години

Детските Добавки в България трябва да се преразгледат . Закона е предложен и приет от Народно Събрание с най-много Корумпирани Депутати .Трябва да се върне отново стария Комунистически Модел - на всяко дете по 35 лева .Днес само на деца и майки от Ромски Произход се дават по 35 лева на дете и по 1000 лева на Майка . Това е опит за претопяване на даден етнос , като в ЮАР - нарича се Сегрегация .

2

Анонимен

преди 7 години

Всъщност в България трябва да се направи точно обратното - да се спрат всякакви социални плащания и помощи, а не да се разширяват и с този безусловен базов доход. Вместо да дава помощи, трябва държавата да взима по-малко като данъци и такси, най-вече при работещите. Така ще се стимулира раждаемостта при хората, където тя е изключително ниска сега и няма да се стимулира раждаемостта при тези, при които тя е прекалено висока сега. С други думи, вместо да дава, държавата трябва да не взима.

1

Анонимен

преди 7 години

Всички ще взимат, никой няма да остане да дава и ще взимаме пари от .. златото!