11

до 23

преди 7 години

това са глупости,напускат защото не им се живее в *** и чалгария

10

турчина

преди 7 години

Ромите нямат никаква вина, че раждат за разлика от българките които също почват полов живот на 14 и 15 и така до 30 докато са сменили десетки партньори и накрая решат да родят едно бебе. Да си "жертват" фигурата и кариерата. Ако и ромите не правят деца кой ще прави в тази държава?

9

Патладжан

преди 7 години

Нямат край добрите новини!

8

3

преди 7 години

Съжалявам, но вече сериозно си мисля, че кастрацията им е наложителна. Въпросът е на оцеляване на етноса ни!

7

Анонимен

преди 7 години

В България масово младите образовани младежи напускат страната.В момента българите не наброяват повече от 4 млн души на тази територия , от които повечето са във възрастова граница 50-70 годишни.И сме на челни места по смъртност в целият свят.Това дами и господа е целенасочен геноцид.След 20 30 години тук ще е *** пустош,приятен ден!

6

Ханко

преди 7 години

Отвоювахме ви земя от най силната империя за времето си , създадохме най голямата и силна държава с цената на безброй сражения и кръв , всички се плашеха от нас , които не ни мразеха ни уважаваха , но всички се съобразяваха с нас , сега вие сте позор за България , която създадохме за вас нашите потомци..Казах!

5

Бобо

преди 7 години

Ама така ще е, младите трябва да се възпроизвеждат възможно по-бързо за да наваксаме отрицателния прираст. Мои скъпи другарки, моля раждайте новите българи, моля дайте живот на тази задрямала нация!

4

Сп??нс

преди 7 години

Всичко е много лесно , помощи и майчински само на хора с трудов стаж . Няма как да чакаш нещо без да си дал нито един лев на тази държава.

3

Анонимен

преди 7 години

Тепърва ще видите след 20-23г т.е към 2040г каква люпилня ще е България. България е просто инкубатор и тепърва ви чака разлюпването и 5 млн *** и само 2 млн българи

2

Анонимен

преди 7 години

Честито на всички, които носят на гърба си малцинството!

1

Анонимен

преди 7 години

без коментар (no comment) ...