12

Бисер

преди 7 години

До TeodorДори от чистачките в същите тези музеи, галерии, библиотеки и т.н.

11

Teodor

преди 7 години

Позорно е служителите в храмовете на българщината - музеи, галерии, библиотеки, да вземат по-ниски заплати от една чистачка в съда.

10

Анонимен

преди 7 години

Божо прави нещо, което правят свалените от власт - генерират разходи, с които да затруднят следващите. Явно на Божо му е станало ясно, че му мажат ските. А Веждичката, кога му се е обадил да вдига заплатите, да не е било след полунощ на нова година, след като обичайно е предозирал с домашарката? И понеже няма да има пари за подобни заплати, а не могат да ги намалят, ще съкратят хората, колкото трябва ...

9

до 12

преди 7 години

До Анонименмного си ***

8

Анонимен

преди 7 години

Ах, май на някой рейтингът му е тръгнал на долу и сега спешно търси начин да оправи положението.

7

dsadas

преди 7 години

Хвала!

6

1

преди 7 години

айде сега хейтърите да реват от къде са парите...ГОЛЯМО БРАВО за Божидар Димитров, че е вдигнал заплатите на служителите. Нека всички директори, началници в държавния и частния сектор да последват неговия пример.

5

НИМ

преди 7 години

По добре да се дават парите на такива хора, работещи за българщината, отколкото на нагли примитивни мигранти или на представителите на една група от населението, която само чака и лежи на социални помощи.

4

Анонимен

преди 7 години

Явно Националният Исторически Музей е изпълнил петилетката в съкратени срокове !

3

Анонимен

преди 7 години

Е, как от билети ще вдигат заплатите, бе!Колко струва един билет за посещение на НИМ? И колко души го посещават годишно?Божо иска да ме убеди, че билетите са като за концерт на Ролинг стоунс, и че хората чакат на опашка като за мавзолея на Ленин. :)Божо да ходи да лиже г.ъ.за на Веждичката, че му е ходатайствал пред Байхой Банкянски и оня като за последно му е пуснал.

2

Анонимен

преди 7 години

Крайно време е НИМ да заеме подобаваща сграда в центъра. Например сградата на Военното министерство е подходзяща за целта. Хайлазите там могат да бъдат съкратени безпроблемно на половина, а другите ща са наместят в някоя от многото си празни сгради.

1

Анонимен

преди 7 години

ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ ЗА ПЕНСИЯ - 7О ЛАЗАРНИКА НАПРАВИ.ДА ДАДЕ ПЪТ НА ПО-МЛАДИТЕ, КАКВО СЕ Е ВКОРЕНИЛ НА СТОЛА.