68

Анонимен

преди 7 години

Вечна памет на Маршал Пилсудски и славната Полска армия!

67

Анонимен

преди 7 години

В Русия се живее по-добре отколкото в Германия

66

Con Los Terroristas

преди 7 години

Еввалла!

65

Гого

преди 7 години

Дайте ми 1000лв чиста заплата или минимална и евалсъм ги в европейците искам да живея весело и мирно в родината си :)))) БЪЛГАРИЯ

64

Анонимен

преди 7 години

Поведението на германските политици, Меркел и т.н. е едно от най-добрите доказателства за германския балон, но той е вързан на глобално ниво. За туй не е лесен за разбиране от локалните европейски тарикати. Нищо де, сметката е "дю", така че като гръмне ще разберете. Друг пример е току що изгърмялата Фолксваген на американския континент. А германците не мамели, ха-ха-ха. Автомобилите са лидера на германския износ! В електрониката и софтуера Германия не е и няма да е 1-ва.

63

England / Essex

преди 7 години

До ВасилевЛумпен , изключително необразован си ! Махнаха се , защото не искат да живеят под диктата на Брусел и Берлин и най - вече вероятността Турция да стене член на ЕС, капиш ?

62

Анонимен

преди 7 години

Германия е жертва на успеха си. Както казах това е трудна формула за повечето коментатори тук. Ако още сричаш таблицата за умножение няма как да схванеш какво е производна, още по-малко диференциално уравнение :-).И да българин съм, все още :-), макар от много време да не съм на европейския континент, това ми позволява да гледам доста по-трезво от вас на европейските далавери ;-).

61

Анонимен

преди 7 години

Защо гледаме трагеди кои ни управлява същите от дваисе години гладни за власр забравяики че са от обикновен произход и докато това не се оправи слушам вечв 20 години кое му е оправянето смешници прехвърлени да се оправят е затова на народа иска работа а не имитации какво се разкрива нищо срам за европа и евеосъюза какъв евросъюз ние сме за третия свят чакаме на помощи а не мислим за инвестиции конкуренция смешници де не могат д а говорят дърпат цени надолу лъжат институции е ко това е амин

60

Анонимен

преди 7 години

Чета коментарите и не мога да повярвам каква дребнавост и злоба лъха от написаното. (Все едно чета спор между софиянци и от провинцията, кой бил по- и най-) Хора всички сме братя и сестри. Би трябвало трудностите да ни обединяват независимо къде сме избрали да живееме. Не случайно на народното събрание е изписане "Обединението прави силата". (А пък критикуваме политиците че си гледат личните интереси). Пожелавам ви повече любов и човечност през новата 2017 година.

59

Реално мислещ

преди 7 години

Аз се натискам за града си но друг е въпроса зашо няма инвестиции в тоя град какви спекулации се въртят кви мръсотии останали от предните още пробутваики дори хора които не могат да четат топно тия пречат на герб не са един а стотици зарад тия нормалните сме луди що да сме луди щото работим в реално време даваме всичко от себе си а тия само лежат докато лежат ние ще сме принудени до последния човек да се ометем из малките градове защо не сме по вкуса им а какво ще гледаме вярваите трагедиий

58

Анонимен

преди 7 години

Не си ти този който ще решава от какво има нужда България, нали се сещаш, ***?

57

England / Essex

преди 7 години

До ВасилевТака е Василев , горката бедна Англия , сега какво ще прави като се махна от ЕС ?? Няма да я има вече Германия да и дава работа и еврофондове и ще станат бетер "пияните руснаци" ! Абе ти що не си лягаш вече ?

56

Анонимен

преди 7 години

Щом кажеш на някой който те нарича лъжец и измамник да си такива мамат.а, явно че си доста злобен човек. Явно е признак на уникална злоба, нормалното човешко поведение да теглиш една на някой, който те обижда и всячески се стреми да те изкара под-човек. Горките жертви, тези злобни емигранти и гурбетчии страшно ги наругаха без никаква причина :)))

55

Анонимен

преди 7 години

Хахааа, голяма веселба пада с клишираното патриотче - Лъвско сърце :)) На такива тъпотии се вързват младежи с по ниско IQ. Подобни екземпляри ги ползват в Щатите да умират на талази борейки се за имперските амбиции на една дузина богати олигарси. Просто тъ.панара лесно се манипулира.

54

Анонимен

преди 7 години

Негативния тренд е глобален, т.е. злобата и т.н. ще са "двигателите" за много години напред. Но да се оставиш на тъмната страна не е мъдро. А да вярваш, че си изолиран от нея е още по-глупаво. И най-заплашени са "щастливците".

53

Анонимен

преди 7 години

106 - Пълно каско в Германия не ми трябва, трябва ми само като се прибирам, защото иначе ще ми откраднат колата. А аз се прибирам рядко с колата си. Фраген? Прозира ти тъпотия.та момче.

52

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

Що да сме злобни това гурбетчиййте ,бе.....ха,ха,хааааааааааааРАДВАМЕ ВИ СЕ ----КАТО ГЛЕДАМЕ КАК РАБОТИТЕ ......"БЕЗ ПАРИ"!!!!ВИЕ БЪЛГАРИТЕ --СТЕ КАТО МАГАРЕТО НА НАСТРАДИН ХОДЖА:....ТЪКМО ГО ОТУЧИЛ.. И ДА ЯДЕ ---ПА , ТО ВЗЕЛО И УМРЕЛО...!Ега , и БКП/бсп , ви отучи и да ядете ......ТЕ ТОГАВА ШЕ СТЕ НАПРАВО У.... РАЯ НА ТАТО!!!

51

До лъвското ако

преди 7 години

Нашите предци са били хора възпитани в друго време и с друга ценностна система. Такива хора няма днес. Има някакви псевдо патриотченца като теб, на които само им дай да правят далаверки и от това да живеят. А честните такива тънат в мизерия и пак не им стиска да направят един революционен сбор и да изринат *** дето от десетилетия грабят народа и го обричат на мизерия. Не си лъвско, а си мише сърце, нямаш топки да се биеш за България.

50

Анонимен

преди 7 години

германски балон , хехехе , това ме развесели , а финансовата помощ за спасяване нагерманската икономика ще е в рубли нали :)

49

do 95

преди 7 години

prav si po vreme na turskoto robstvo vseki e mojel da se maxne ot tuk nqmalo e ograni4eniq v patuvaneoto na na6ite pradedci sa ostanali a sega kvo gledame napuskat masovo da bar6at z-nici v Garciq,da razvivat germanskata ikonomika s niskoplateniq si trud za6toto kak mislite 6te im pla6tat li kato na tqxnite xora ,te ne te smqtat tam za 4ovek,evropeici drug pat